Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

2013/2014 GS Kadrosu:

Ilk 11:

Muslera

Eboue Semih Chedjou Transfer

Hamit Inler Selcuk

Sneijder

Drogba Burak

​

Yedekler:

Engin

Frei

Yekta

Zan

Sabri

Hakan

Tribün:

Amrabat

Riera

Emmoğlu engin i çıkar kaleci koy yedeğe... Erman ıda bir yerlere yerleştir..

"futbolu bitirdiniz aziz yıldırım bu kararı yıllarca destekledi sınırsız yabancı olsun dedi şimdi rakibi durdurmak için sınır istiyor vizyonunuz bu kadar işte yazıklar olsun hepinize "

Antudan alıntı

hala o zat savunuluyor o forumda. ben dahada birsey söylemiyorum

Ynt: Transfer Nöbeti

hani diyorduk ya 12m aldık diye, adamın gidişi bize 25m euroya patladı. ödenen maaşlarıda hesaba katar isek. o yüzden arda hiç sevinmesin ben giderken klübüme para kazandırdım diye. ve bize bir vefa borcu var kim ne derse desin. azizin bu oyunu kendisi bozmak zorunda artık

Satmiyacaktik o fiyata 20 milyondan acacaktik fiyati. Unal aysalin en buyuk hatasi. Fatih terim satmayin demis. Arda gitmek istese bile satmayacaktik.

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

E belliydi Demirören vazgecmez karardan demistik. Fener icin calisiyor zaten.

Yedekler..

Kale: Sinan Bolat, Eray Iscan

Savunma: Sabri, Aykut Demir, Gökhan Zan, Hakan

Orta Saha: Yekta, Jem, Tolgay

Kanat: Kazim, Engin, Erman, Frei, Amrabat

Forvet: Neco, Umut

27 kisilik kadro

İşte şimdi para harcamamız lazım.Arda şart ya .Beyler Başkan'ın transferle ilgili dediklerini nerden bulabilirim.Kanat oyuncusu kesin mi?

gökhan inleri fenere kaptırmadan almak lazım ağırdan alıyoruz yine

İşte şimdi para harcamamız lazım.Arda şart ya .Beyler Başkan'ın transferle ilgili dediklerini nerden bulabilirim.Kanat oyuncusu kesin mi?

üstümüze gelmeyin, melo'yu alip hakan balta ile devam edecegiz 2-3 de alternatif alir kapatiriz mesaji verdi bana, kanat sol bek falan unutun yani

Ulan basacan parayı sabah akşam kapısında bekleyip ikna edecen İlkayı bak ondan sonra neler oluyor

Bu arada bişey soracam bugün Bülent Tulun GSTV'de transferlerimiz hazır seçimden sonra açıklayacaz demiş doğru mu ?

Beşiktaşları böyle ekonomik krizdeyken,Fener UEFA ile sorunlar yaşarken Galatasaray'ın arayı iyice açmasından korkan korkak şerefsizler.

Avrupaya gidebilmek için ligde başarılı olmak gerekiyor.Ne yazıkki şu uygulama ile fener potaya sokuluyor.2 yıldır sahada bizi ezememelerinin(hem hakem bazında hem oyun bazında) başlıca nedenlerindendir melo.

İkinci olarak gökhan inler+carlinhosun maaşsız bize maliyeti yaklaşık 18 milyon euro olur(12 gökhan+6 carli.)

Melo + 3 Türk(frei+defans+sol) ü şu paraya çok rahat alabiliriz.

Şampiyonlar liginde çeyrek finalde bence hala zor bir ihtimal.Sonuçta hala 3. torbadayız ve formda oynatabileceğimiz sadece 6 yabancı olacak.

İşin özü hocam ben hala istikrarlı bir şekilde lig şampiyonluğundan yanayım.elinde sonunda avrupada başarı mutlaka gelecektir

Hocam bırakın onlar ceza geldikten sonra zaten , ellerinde ki leş yabancılarına göre biraz daha eli yüzü düzgün olan vasat yabancılarını dahi kaybedecekler , kadro yapıları saçma , Aziz TD'siz transfer yaptı , Ersun gelecek , Ersun'dan hangi başarı beklenebilir ki :D

O yüzden iki derbiye bakmaya gerek yok , tamam Melo çok değerli bir oyuncu ancak takımın menfaatlarini de düşünmek zorundayız Gökhan'da , Melo kadar yırtıcı ve agresif bir oyuncu , ancak kart potansiyeli onun kadar değil sadece :)

Beşiktaşları böyle ekonomik krizdeyken,Fener UEFA ile sorunlar yaşarken Galatasaray'ın arayı iyice açmasından korkan korkak şerefsizler.

zaten tüm bu rezilliğin başka bi açıklaması yok. korkak şerefsizler sırf şampiyon olmayalım diye avrupa hedeflerimizinde içine ediyorlar

Ya Aysal ne dedi link yok mu tüm söylediklerini kapsayan.Her yerde parça parça var

Başımızda tüpçü oldukça başarı felan beklemeyin arkadas fener yanıcak bizide yakmaya calısıyor tüpçü hepsinin Allah belasını versin ne diyim Insallah kurtuluruz bunlardan yoksa naniyi carlinhosu meloyu felan unutun şimdiden seneye de 5 yabancı oldugu zaman artık alper gibi oyunculara 20 25 milyon euro veririz ALLAHINIZDAN BULUN ne diyim baska...

Re: Transfer Nöbeti

Ulusoy ile Demirören akrabaymis dün öyle dediler tv de

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt