Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

5 yabancılı bi kadro kursanıza bişi denicem :D

--------------Burak----------Drogba-----------------

---------------------Sneıjder------------------------

------------Selçuk--------------Nuri(Hamit)----------

---------------------Gökhan-------------------------

---Kolarov--------------------------------Şener(Sabri)

--------------Chedjou-----Semih---------------------

---------------------Muslera------------------------

olay basit melo-emre can -frei -okay ve hatta hakan calhanoğlu ... yine yeniden şampiyonuz... bıkbık ötmesin yönetimde adam gibi alınacak transferleri acilen yapsın..

gökhan inler almak şart kayseriden okay ,kerim frei umut stopere sağlam bir türk oyuncu bizi yine şampiyonuz

olay basit melo-emre can -frei -okay ve hatta hakan calhanoğlu ... yine yeniden şampiyonuz... bıkbık ötmesin yönetimde adam gibi alınacak transferleri acilen yapsın..

Emre Can´i Bayern´den kimse kolay kolay alamaz bence. Cok sey bekliyorlar ondan.

Kerim Frei, Okay Yokuslu zaten alinmali. Frei pahali diye almayacaklarsa biraksinlar bu isi. Elimizde genc yok.

Ispanya U21 - Italya U21 4-1

Türkiye´yi hertürlü götürürüz de, CL´de vites arttirmak istiyorduk biz. Bu anlamda elimizi kolumuzu bagladilar.

Melo´dan vazgecmek zorunda kaliyoruz büyük ihtimalle, yerine Inler´i istiyoruz ama en azindan 10 Milyon da basacagiz. Bakalim gelecek mi bide?

Kanatlara Nani, Farfan derken, simdi Kerim Frei disinda alternatifimiz kalmiyor neredeyse. Böyle sikintilar var.

Yaptigin kadronun gecen seneden cok da bir farki yok. Yani karsina Real, Barca, Bayern ciktiginda, yine isin mucizelere kalacak.

Bana kızacağınızı biliyorum ama ben şampiyonlar liginde bundan fazla vites arttırabileceğimize inanmıyorum CL'de 4 büyük lig çeyrek finalden sonra aralarına sürpriz girmesine izin vermiyorlar..

Kişisel görüşüm çeyrek final standardını sürekli kılabilirsek başarılı oluruz, ki geçen sene ki takımda bunu başardı çok oynamaya gerek yok

Başkan resmen 4 yabancıya kimse tribünde otursun diye para vermez dedi, bu ne demek, eğer bu karar değiştirilmezse afedersin biz nah transfer yaparız demek.

kardeşim yapmasın artık yabancı zaten ,takım yaşlandı ,genc yerli oyunculara ihtiyac var ve takımın stoper ve solbekden başka ilk 11 e ihtiyacı yok (melo alınırsa)

eee ne yapacak o zaman gidecen piyasadaki gencleri toplayacan ,lig biteli onca zaman gecdi bizimkiler ne yapdı ?? alpaslan öztürk gibi adam bonservissiz gitti ondan sonra bizim yönetim bıkbık ötüp duruyor sanki bilmiyorlar bu federasyonun bizi perişan etmek için herşeyi yapacağını.. kimse kendini kandırmasın yönetim ve başkan önce tulun gibi futbol fakirinden kurtulup adam gibi futboldan anlayanları göreve getirmezse anca vırvır öter..

Emre Can´i Bayern´den kimse kolay kolay alamaz bence. Cok sey bekliyorlar ondan.

Kerim Frei, Okay Yokuslu zaten alinmali. Frei pahali diye almayacaklarsa biraksinlar bu isi. Elimizde genc yok.

emre can gelir ,bayernde şansı yok adam frankfurta gitmek istiyor..

uzun lafın kısası bu işler vizyon işi ve o vizyon tulun gibi emeklilik öncesi transferler yapan adamda yok..

G.İnler -- 10

Frei -- 4

Jem -- 2

Carlinhos -- 5

21 milyon euro ya biter bu iş

Bana kızacağınızı biliyorum ama ben şampiyonlar liginde bundan fazla vites arttırabileceğimize inanmıyorum CL'de 4 büyük lig çeyrek finalden sonra aralarına sürpriz girmesine izin vermiyorlar..

Kişisel görüşüm çeyrek final standardını sürekli kılabilirsek başarılı oluruz, ki geçen sene ki takımda bunu başardı çok oynamaya gerek yok

Sen tas gibi takim kurarsan ilk 4´ün icine de girersin, final de oynarsin. Futbol sahada oynaniyor sonucta.

Evet belki kuralarda sana celme takmaya calisirlar, ama sende Aslan gibi oynarsin sahada takimin güclüyse.

Biz gecen sene mecburiyetten dolayi Sneijder Burak Drogba üclüsü ile oynadik. Kanatlarimiz yoktu cünkü, islemiyordu.

Ama CL´de kanatlar önemli. Böyle oynayamayiz bi Real,Bayern deplasmaninda. Bu yüzden Nani veya Farfan´i istiyorduk biz. Simdi hesaplar degisecek.

Bu dakikadan itibaren Gökhan inler şart oğlu şart !!!!!!

Bu dakikadan sonra amrabat, dany, elmander, riera takas tukas verilip yerine aykut demir, serdar aziz, şener ,kerim frei,jem karacan,veysel sarı,erkan zengin,cenk tosun, serdar kurtuluş, gibi isimlerden bazıları alınıp yedek kulübe zenginleştirilmeli...

Bu dakikadan sonra umut altın değerinde hemen alınmalı,

Bu dakikadan sonra melo, mikel, nani,farfan,bastos yalan olmuştur unutulmalıdır.

Bu dakikadan sonra Yabancı olarak sadece bir solbek alınmalıdır.

Acsinlar ne yazar? Valla baskan dogru yolda, sinir kalkmali ama yapacak birsey yok. Dava acarak birsey olmaz ki..

Seneye ne olur bilinmez, sonucta 1 günde kararlar degisiyor, ama bu seneyi bu sekilde kabul edin. Degismez artik. Bu sene böyle.

Gökhan Inler, olmadi Nuri Sahin. Diger mevkilerin dagilmamasi icin bu ikisinden biri sart oglu sart. Baska care yok.

Hayır ya ben yedek kulübesinde Aydın, Sabri, Emre Çolak gibi isimleri her maç kurtarıcı olarak görmek istemiyorum. Beğenmediğimiz Amrabat bile en azından sonradan oyuna girip işe yarıyordu.

Kimse hayal kurmasın, yok bizim öyle yerlilere para basıp alacak bir yönetimimiz.

Arda + Gökhan İnler şart oldu ister Sneijder'i sat ister Melo'yla yolları ayır umrumda değil. 6 yabancı işte... kaldı ki yedeğe bile yabancı sokamıyorsun...

5 yabancı garanti zaten Muslera Eboue Chedjou Sol bek Drogba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt