Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gökhan İnler veya Arda'dan herhangi birisi gelmezse şubeyi kapatalım.

Koca sezon Yektalarla,Baltalarla geçmez. Allah sonumuzu hayır eylesin.

muslera

sabri chedjou semih riera

hamit melo selçuk

sneijder

drogba burak

Ben ligde bu kadrodan güçlü bi oluşum göremiyorum, CL'de de gruptan çıkar bence

Bizim takımda 5. iyi bir yerli yok Selçuk, Burak, Semih, Hamit başka hadi yerine göre Erman dedik Emre Çolak her maç sonrası burada üye banlatır yorumlar yaptırıyor. Yani en az 3 4 takviye yapmamız şart yerli.

Oysaki İsco ve J.Menez ile her konuda anlaşmıştık. Yabancı sınırından sonra rota Ömer Şişmanoğluna döndü.

hadi uefa bir tek sen anlarsin bunlarin dilinden, bunlarin ensesine öyle bir vur ki ne tff kalsin nede koruduklari takim.

ya siz ne diyosunuz ne bu karamsarlık biriside çıkıp şubeyi kapatalım demiş allahım sen sabır ver...

2011/2012 ==> İLK 11 6 Yabancı ŞAMPİYON GALATASARAY

2012/2013 ==> İLK 11 6 Yabancı ŞAMPİYON GALATASARAY

2013/2014 ==> İLK 11 6 Yabancı ŞAMPİYON GALATASARAY (İNŞALLAH)

Tamam Kötü oldu ama bu kadar karamsarlığa gerek yok sadece kulübe için kötü oldu

ya siz ne diyosunuz ne bu karamsarlık biriside çıkıp şubeyi kapatalım demiş allahım sen sabır ver...

Tamam Kötü oldu ama bu kadar karamsarlığa gerek yok sadece kulübe için kötü oldu

Yahu yemişim şampiyonluğu CL'de çeyrek finalden ötesini göremez istikrar sağlamayan kadro.

Bu yabancı meselesinde olan oldu artık. Federasyonun kararı değişecek gibi durmuyor. AB vatandaşı oyuncular için girişim yapmalıyız. Bu konunun üzerine gitmeliyiz. Son olarak #ÇareUlusoy :b5:

Biraz vizyon sahibi ol.

Son kuruldan seçim kararı çıkmadı. TFF istifa etmediği sürece seçim olmaz gelecek olağan genel kurula kadar.

Mustafa Yavuz kardesimiz hakli, yabanci sinirlamasi olmasa abartmadan diyorum SL'de 5-6 sene icinde Final görebilirDIK, ama bu Sinirlamaylan ve bu Fenerasyon'la Lig Sampiyon'lugu bile zor :mad:

Demirören go Home you Drunk!!!

Aslinda simdi Melo + Nani + Carlinhosu alalim ki onlari kararlarindan döndürelim..Kabul etmiyelim bu namuzsuzlugu

Yildirim Demiroren sen nasil bir insansin yaa ... Sen neyi temsil ediyosun be arkadas ... 6+4 terbiyesizligi nedir allah askina ...

Az once bir arkafas kisa ve net ozetlemis , tum bu kararlar Fenere gelecek ceza ile ilgili , Fener Avrupada yokken bizim basarili olmamiz istenmiyor ....

tüm bu kararlara gülüyorum :D hiç karamsar değilim :D karamsar olmaya çalışıyorum ama olamıyorum :D çünkü rakipleri Aysal ve Hacıosmanoğlu bu Irz düşmanlarının :D sizce de komik değil mi ? :D :D ulan :D yinede bi umuttur ama ırz düşmanları için :D feneri kurtarcaklarını sanıyolar falan :D :D seviyom seni kel tüpçü :D koca kafalı tüpçü :D :D

Ynt: Transfer Nöbeti

Yayinci kurulusda aslinda istemez. Rezil lig deger kaybedecek. Satislarda dusecek. Protestonun en guzelide iptal etmemiz lazim digiturku.klupte gayri resmi yollardan buna destek olmali.

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

nanileri robbenleri alıcaz lige ambargo koyacağız diye engel olmaya çalışıyor fener ve tüpçü

cözüm belli 2 transfer yeter...

ardaturan-parcali-20160_501.jpg

iste_gokhan_inler_icin_istenen_rakam_h142327.jpg

Ya aslında Gökdeniz neden hiç düşünülmez ki, bence rotasyonda çok faydalı olabilir.

Bu mesajı atarken çok korktum gelecek tepkiden ama gerçekten ben Gökdeniz'in faydalı olacağını düşünüyorum yedek klübesi için.

hayır bu fener bu işi neden kabul ediyor anlamıyorum..adamlarda bi dolu yabancı varken bu sene 3 tane vasat yabancı aldılar bile...diğerlerini göndermekse amaç adamlar burdan aldıkları paralrı hiçbiryerde kazanamaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt