Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hayır bu fener bu işi neden kabul ediyor anlamıyorum..adamlarda bi dolu yabancı varken bu sene 3 tane vasat yabancı aldılar bile...diğerlerini göndermekse amaç adamlar burdan aldıkları paralrı hiçbiryerde kazanamaz...

çünkü benim sevgili renkdaşım adamların kuruluş amacından tut tüm düşünceleri bizi aşağı çekmektir... bundan beslenir bu camia :) nedeni bu :)

pb2fv.png

hayır bu fener bu işi neden kabul ediyor anlamıyorum..adamlarda bi dolu yabancı varken bu sene 3 tane vasat yabancı aldılar bile...diğerlerini göndermekse amaç adamlar burdan aldıkları paralrı hiçbiryerde kazanamaz...

Antu forumuna baktım şimdi onlarda hoşnut değil durumdan yorumların geneli böyle.

naniyi unutalım beyler.

sol bek ve melo harici yabancı transferi olmaz.

kerim frei jem karacan vs gibi yeteneklerı almamız böylece kesinleşti. en azından kerım frei :)

Ya aslında Gökdeniz neden hiç düşünülmez ki, bence rotasyonda çok faydalı olabilir.

Bu mesajı atarken çok korktum gelecek tepkiden ama gerçekten ben Gökdeniz'in faydalı olacağını düşünüyorum yedek klübesi için.

Bursasporlu volkan da çok iyi katkı yapar sağ kanada .

Türk alternatiflere yönelmeliyiz baska çare yok.

parayı basıp freiyi alamıosak volkanı yada gökdenizi düşünebiliriz

Bursasporlu volkan da çok iyi katkı yapar sağ kanada .

Türk alternatiflere yönelmeliyiz baska çare yok.

parayı basıp freiyi alamıosak volkanı yada gökdenizi düşünebiliriz

Bursasporlu volkan?

Ben yanlislikla geçen seneki yorumlari mi okuyorum

Trabzonlu volkan oldu bursali volkan

Sen yabancıyı serbest bıraktığın an takımlarının Avrupadaki seviyesi yükselecek ligin kalitesi arttıkça oyuncu yetiştirme futbol daha fazla gelişecek ama yok.

ya siz ne diyosunuz ne bu karamsarlık biriside çıkıp şubeyi kapatalım demiş allahım sen sabır ver...

2011/2012 ==> İLK 11 6 Yabancı ŞAMPİYON GALATASARAY

2012/2013 ==> İLK 11 6 Yabancı ŞAMPİYON GALATASARAY

2013/2014 ==> İLK 11 6 Yabancı ŞAMPİYON GALATASARAY (İNŞALLAH)

Tamam Kötü oldu ama bu kadar karamsarlığa gerek yok sadece kulübe için kötü oldu

iyi güzel yazmisinda ama biraz eksik düşünmüşsün bence. 6 yabancı ilk 11 de oynayacak tamam orasına. ama diğer 4 yabancıya sen devamlı şekilde tribüne yollaya bilir misin ?! bu oyuncularda zaman içinde sorun yasatir takim içinde. takimi ruhu diye bir şey var diyoruz onu mumla ararız maalesef.

Yabancı full serbest birakilsin diyorum ben avrupa'da kupa üst seviye basarilar sürekli halinde getirmek istiyorsak. bunun yanında bu yabancı uygulaması bence irkciliga giriyor resmen. milli takim ve sayre hikaye. alt yapına önem ver tff olarak sonra bir kaç yıl sonra sorunun kalmaz milli takımda da.

bu sene 6+2+2 olması lazimdi en azindan.

Seneye ise AB oyuncular serbest bırak + 3 AB disindan gelen oyuncular.

Her kulübün alt yapısına yatirim yapilmasina sala. Ligde Ligden kazandıklarınla her miktardan yaklasik 25% gibi bir bütce alt yapıya ayrilmali diye madde koy ve bunu özel denetleme bir Tff Pro calisanlariyla gözetlemede tut.

Bu kadar basit bu is. sonra 6-7 sonra bak ne oluyor Türk futbolu.

fedarasyon dayak istiyor resmen dayak istiyor allahım yarabbim tez zamanda tüpçüden kurtar bizi nolur kurtar

-------------------------------------------------Muslera-------------------------------------------------------------

Eboue--------------------Semih-----------------------------------Chedjou-----------------------Hakan Balta

-----------------------------------Gökhan İnler-----Xelcuk İnan-------------------------------------------------

-----------------Engin Baytar----------Wesley Sneijder-----------------Arda Turan--------------------------

---------------------------------------------Didier Drogba----------------------------------------------------------

Hakan ve Engin performanslarının zirvesinde olsunlar , bu kadroyu hiç bi tüpçü tutamaz.

Bu ilk 11'in osuruğu yangın çıkarır yemin ederim suratı yanar tüpçünün.

inler carlinhos okay frei derdiyok/umut şart oldu

Uefayi 4 yabancı ile alan takımı 6 ile mi korkutuyorsun tüp kafa.

transferde istediklerini yapamayan tek kulüp biziz herhalde, bukadar kontenjanla mücadele eden baska büyük takim yok koskoca avrupa'da, fener'i sayma zaten adamlarin tek hedefi bizi dururmak holmen-webo-cenk tosun-veysel sari falan anadoludan ne varsa dolduruyorlar. bu kontenjana ragmen sampiyonlar liginde gruptan cikmak bile üstün basaridir

[video=youtube;Tp7yRzuOy4w]https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Tp7yRzuOy4w[/video]

oturmus 9 kisilik kadromuz var iyi kötü ve takviyelerde tikandik sayilir, bunun dünyada esi benzeri yoktur. alternatiflerle birlikte 3'ten fazla adam almayiz herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt