Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

6+0+4 olucağını varsayarsak dany yerine yedek stoperdede gökhan zana güvenemiyeceğimiz ortada sizce aykut demir mi serdar aziz mi iyi transfer olur?

chedjou net iyi transfer, süper transfer ama su durumda serdar tasci'yi almak daha mantikli olurdu herhalde.

Valla defans benim icin önemli. Toprak´tan ümitliydim ben ama o da benim icin büyük hayalkirikligi oldu. Alayi yetersiz bizim hedeflerimiz icin.

Serdar Tasci da yetersiz, inan. Cok kaliteli bir stoper degil Tasci. CL´de Semih Tasci hattina güvenemezdik kesinlikle.

Ama su da bir gercek ki, defans hattinda (kaleci dahil) cok yabanci kullaniyoruz biz. Sol bek ile birlikte 4 yabanci. Geriye kaliyor 2

nöbeti kapatın bence bugünki kararlı transfer bitmiştir futbolda izlenmez zaten artık

ya sağ kanata serdar kurtuluş alınamaz mı gaziantepten

İyi oyuncu diyorlardı yok mu izleyen

Yabancı olarak sol bek bile almayabiliriz bu gidişle

Sizlerin görüşünü bilemem ancak bu 6+0+4 kuralı ile yerli kalitesini yükseltmek için en az 5-6 transfer yapmamız gerekiyor.Kulübeden oyuna girip katkı yapacak çok az oyuncumuz var.

Valla kimse cesaret edemiyor dogal olarak :) , ama biraz da Drogba Reis bozuyor ideal dizilisi Burak varken :)

Normal sartlarda Burak tek forvet, 2 de süratli, cevik, teknik, skora katkisi olan kanat alirdik, bam bam bam yani.

Gerci benim fikrim bu tip oyuncularin rekabet etmesi, iyi olanin da oynamasi. Büyük Avrupa kulüplerindeki gibi.

Cift forvet, arkalarinda oyun kurucu, kanatsiz bir takim kalmadi artik dünyada. Bana ters geliyor bu sistem.

Ynt: Transfer Nöbeti

Defans ve kale 4 yabanci ile doldurursak akhisar rize konya gibi takimlara isimiz zor

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

yönetimin sezon sonunu beklemesindeki amacı neydi büyük yanlış yaptılar

riera'yı acil göndermek lazım o yıllık ücretle talip de çıkması zor

Ufa riera elmander gider karar degismezse eboue de gider sneijderin de piyasasi varken 15 e satilir inler + sag kanat alinir melo zaten alinmaz on gorum bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt