Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

benim anlamadigim fener yabancilara karsi... neden 4 transferinin 3u yabanci??? Holmen, Alves, Kadlec:confused:

evet beyler tff sayesinde melo veya inler transferi belki frei umut bulut ile kapatırız sezonu

Gökhan İnler'in fiyatı son yaşanılanlardan sonra artmıştır.

TERİM demedi mi sezon sonu sol bek,stoper,melo olsada olmasada orta saha ve kanat bakıyoruz diye Başkan niye çark etti:mad:

-------------muslera

hamit semıh ched carlınhos

----------melo selcuk

-------------wesley

----------drogba--burak---

valla kimse yabanci sinirlamasina kizmasin

kizilacak tek sey var o da 4 yabanci hakkimizi defansda harciyoruz,iki senedir genc bir bek denemeyenler düsünsün.

semih piyangosu tutmasaydi simdi 5 yabanci hakkimizi defansda kullaniyor olurduk.

ha genc denenmedi yazdim ,birileri simdi varda biz mi oynatmadik yazmasinlar,semihide denedik tuttu,alirsin u19 dan bir genci ,iki sene icinde odunda olsa ,caglar denen kartondan daha faydali olurdu.

Valla bu forumda sneijdere eboue ye laf edilmiyor arkadas neyse seneyi bekleyip gorecez biraz romantik taraftar olmayi birakirsaniz gercegi gorursunuz. Drogba selcuk burak semih muslera bu takimin isketi zaten 5 besliye bise olmaz sneijder gidip ust duzey kanat gelirse fatih hocada rahatlayip kafasindaki oyunu oynatir fatih hocanin sneijderi istemeyerekte olsa oynattini herkes bilio.

Sneijder gidip yerine yabancı kanat gelirse Fatih Hoca Amrabatlı falan çağ dışı 4-4-2'ye döner rahatlarsınız artık :) Elinde böyle bir değer varken,takımı Sneijder gibi bir adamın üstüne kurmak varken adama gereksiz muamelesi yapıp sistemden falan bahsetmek baya tuhaf geliyor bana.Drogba 1 sene daha oynar ama Sneijder daha 29 yaşında,en az 4-5 sene üst düzey top oynar.Drogba mükemmel katkı verdi eyvallah ama şuan takımın geleceği konusunda en gerçekçi görüntü Sneijder > Drogba.

Tamam hocam hiç saymayalım , 10 Mn € diyelim direk , oyuncularında fiyatını maksimumundan alalım 29 Mn € diyelim ; şu oturmuş takımın üstüne 19 Mn € harcanmaz mı ? Yok mu bu kadar bütçemiz ?

Geçen yaz transfer döneminde ; 22 Mn € küsür harcadık bunun geri dönüşü , kombinelerle , ŞL'de çeyrek final ile , lig şampiyonluğu ile , store gelirleriyle her türlü çıktı bu sezon son büyük harcamamızı yapıp artık her yaz genç yetenek ve en fazla 1-2 transfer yapmalıyız.

şu takıma inleri alıp frei, serdar gürler aykut demir gib birkaç daha yerli oyuncu ile sıkıntı kalmaz

-------------------------------------Muslera-----------------------------------------

Hamit---------------Semih------------------------------Chedjou------------Carlinhos

--------------------------------------Felipe Melo------------------------------------------

-----------------------G.İnler------------Selcuk İnan-----------------------------

--------------------------------------W. Sneijder------------------------------------------

--------------------------Didier Drogba-------Burak Yılmaz-----------------------------

sol kanat? :asd:

edit: sag kanatta yok, kanatlar otobana doner, 3 atariz 3 yeriz.

Sneijder gidip yerine yabancı kanat gelirse Fatih Hoca Amrabatlı falan çağ dışı 4-4-2'ye döner rahatlarsınız artık :) Elinde böyle bir değer varken,takımı Sneijder gibi bir adamın üstüne kurmak varken adama gereksiz muamelesi yapıp sistemden falan bahsetmek baya tuhaf geliyor bana.Drogba 1 sene daha oynar ama Sneijder daha 29 yaşında,en az 4-5 sene üst düzey top oynar.Drogba mükemmel katkı verdi eyvallah ama şuan takımın geleceği konusunda en gerçekçi görüntü Sneijder > Drogba.

Bunu gormemek zaten ayran kafasi olut

Valla bu forumda sneijdere eboue ye laf edilmiyor arkadas neyse seneyi bekleyip gorecez biraz romantik taraftar olmayi birakirsaniz gercegi gorursunuz. Drogba selcuk burak semih muslera bu takimin isketi zaten 5 besliye bise olmaz sneijder gidip ust duzey kanat gelirse fatih hocada rahatlayip kafasindaki oyunu oynatir fatih hocanin sneijderi istemeyerekte olsa oynattini herkes bilio.

Anlamadım kardeş benim mesajla ne alakası var yazdıklarının.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt