Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu sene çıkarabilecek en iyi kadro

------------------muslera-------------------------

eboue-------semih-------chedjou-------aydın

-------------------melo----------------------------

-----------hamit-------------selçuk--------------

---------------wesley-----------------------------

--------burak-------------drogba-----------------​

yabancıları seneye almak lazım malum karar onaylandı yıldırım istifa etse bile değişmez

bu sene çıkarabilecek en iyi kadro

------------------muslera-------------------------

eboue-------semih-------chedjou-------aydın

-------------------melo----------------------------

-----------hamit-------------selçuk--------------

---------------wesley-----------------------------

--------burak-------------drogba-----------------​

yabancıları seneye almak lazım malum karar onaylandı yıldırım istifa etse bile değişmez

Melo henüz alınmadı. Aydın'ı solbek mi oynatıyoruz ?

Muslera

Hamit Semih Chedjou Carlinhos

Melo

Inler --- Selcuk

Sneijder

Drogba Burak​

Cok net söylüyorum, bu kadro kirilmadik rekor birakmaz, ligde döve döve 25'inci haftalarda falan sampiyonlugu garantileriz.

hamit sağ bekte lig icin yeterli ama avrupada o iş yaş.yol geçen hanı olur avrupada o kanat

riera,elmander,amrabat,culio gider

melo,ujfa alınmaz

siquera,quaresma(1+1+1 gibi bir sözleşmeyle) alınır

riera gitmem diye tutturursa siquera alınmaz

8 yabancı :

muslera-eboue-chedjou-siquera/riera-sneijder-drogba + dany-quaresma

yerli olarak : inler,frei,okay,umut/derdiyok

istediğimiz zaman 4-2-3-1 de oynatabileceğimiz bir kadromuz oldu hayırlı olsun

her zaman demisimdir, bi stoper, bi bek de cikmiyorsa kapatalim alt yapiyi. La ülkede bi tane stoper yetismez mi be? 10 numarayi falan gectim onlar zaten cikmaz bu sistem de, ama allahin bi düz stoperi yaa, yerini dogru tutabilen, kademe anlayisi olan bi stoper yahu.

bana göre altyapı sistemimiz tümüyle yanlış. alt yapı bek yetiştirmek için eğitim verse bek yetiştirir. yada kanat yetiştirmeye yönelse oda yetişir. yada stoper. tamam 10 numara çok zor dediğin gibi. ama diğerleri mümkün. neden böyle olmuyor dersen bizim ve türkiyede genelde altyapılar lay lay lom. taktik falan yok. arda da demişti zaten ben taktik nedir bilmiyordum diye. altyapılar ihtiyaç neyse o yönde adam yetiştirmeye meyilli olmalı. ama bakıyorsun alt yapıdan çıkanlara hepsi ofansif, hepsi 10 numara hepsi golcü yıllardıor altyapıdan gelen her gence yeni hagi diye bakmadıkmı altyapılara 10 numara yetiştirme yurdu gibi bakılıyor sonuçtada hüsran oluyor tabiki.

lig dizilişi

muslera

sabri(eboue)........ semih(zan)..........chedjou(dany).......carlinhos(balta)

melo(inler)

hamit(engin)..........Selçuk(altenatifi yok)

sneijder(erman kılıç)

burak............. drogba

CL diziliş

muslera

eboue.....dany(semih).....chedjou....carlinhos

melo(inler)

hamit........Selçuk

sneijder

burak.......drogba

Türkiyede yabancı kuralı da 6+2+2 olur moralinizi bozmayın Federasyon 20 güne kadar değişir.AB kuralı da tahminim gelecek sezon için geçerli olur.

ab işi için federasyonun da ab pasaportlular yerli statüsünde oynar demesi lazım , mesela yunanistan abye tam üye ama ab vatandaşı topçular bile yabancı sayılıyor, nihatla rüştü ispanyada ab adayı ülke olmamıza rağmen kıta dışı oyuncu sayıldıkları için itiraz etmişlerdi

Aydın Karabulut, Elazığ'da bek değil açık oynadı (özellikle son zamanlarda) ki yeteneklidir ama savunma yönü zayıftır. Denenebilir gerçi.

aysal kurali degistiremezse 9 yabanci at most-

muslera

eboue

chedjout

nounkeu

sneijder

drogba

amrabat

riera

siqueira

--------------------

musler

ebue --- semi ----- ched --- siqu

hamd -- inler ---inan

sneijder

drogba--burrak

Ynt: Transfer Nöbeti

bana göre altyapı sistemimiz tümüyle yanlış. alt yapı bek yetiştirmek için eğitim verse bek yetiştirir. yada kanat yetiştirmeye yönelse oda yetişir. yada stoper. tamam 10 numara çok zor dediğin gibi. ama diğerleri mümkün. neden böyle olmuyor dersen bizim ve türkiyede genelde altyapılar lay lay lom. taktik falan yok. arda da demişti zaten ben taktik nedir bilmiyordum diye. altyapılar ihtiyaç neyse o yönde adam yetiştirmeye meyilli olmalı. ama bakıyorsun alt yapıdan çıkanlara hepsi ofansif, hepsi 10 numara hepsi golcü yıllardıor altyapıdan gelen her gence yeni hagi diye bakmadıkmı altyapılara 10 numara yetiştirme yurdu gibi bakılıyor sonuçtada hüsran oluyor tabiki.

Ozetkemek gerekirse, alt yapilar yaristirma uzerine kurulu oysaki sistem yetistirme uzerine kurulu olmali.

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt