Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fenerbahçenin küme düşmesini mi istersiniz yoksa eksi puanla lige başlamasını mı?

hazir piyasasi varken su dany satip para kazanmak lazim, sneijder-burak-muslera gibi adamlar satilmamali, dany-elmander gibi adamlar satilmali bence, ben herzaman bu zihniyeti savunurum

[GG]
51A652D68B524097910F5F0240CAC00A.jpg
[/GG]

Sa renktaşlar

Selamın aleyküm renktaşlar..

riera yıllık net 2.9 alıyor 1.5e nasıl göndereceksin kardeş??

adam futbolu bırakmayacak ya yeni klübünde de maaş alacak, başka takıma transfer olan her futbolcu kendine taahhüt edilen paraların tamamını alıyor sanki , normalde üstüne para alıp satmamız lazım bu performanstaki adamı

hazir piyasasi varken su dany satip para kazanmak lazim, sneijder-burak-muslera gibi adamlar satilmamali, dany-elmander gibi adamlar satilmali bence, ben herzaman bu zihniyeti savunurum

dany kalmalı bence en geç gelecek yıl yabancı sorunu çözülür 1 yıl tribünde beklesin :) cl de chedjou dany güzel ikili olabilir

adamlar bir ay önce 6+0+4 kararı değişmemelidir biz ona göre planlama yaptık diye açıklama yaptı renktaş kızmalarının sebebi o değil

Kardeş evvelki gün; O ZAT, KB ni kullanarak yeni yabancıları için alan açmaya çalışıyor diye zaten yazmıştım. Hemen ardından da holmen i açıklayıp baskı kurmaya kalktılar. Ama TFF; kulüpleri savunuyor belasının altında kalmaktan korkup 6+2 yi reddedince yabancı fazlalığının ağırlığı febeşleri ezmeye başladı.. Olay budur..

Olay, YANDIM ANAM Olayıdır...

6+0 bizi sadece avrupa da yavaşlatır. Ama TSL de febeşi çok daha fazla yorar, ve mali açıdan üstelikte yeni vergilerle bu yük daha ağır hissedilir zaman içinde...

Bu iş kayıtdışı karapara ile uefaya 30 milyon rüşvet teklif etmeye benzemez.

Sen 30 milyon karaparayı rüşvet diye dağıtırsın ama; iş kulüp giderlerine gelince, kayıt altında 1 milyon girdiyi bile; meşru yollardan kazanmak zorundasın..

Bizim kombinelerimizin %80 i 1-2 günde eritildi.. Ya febeşler ne yapacaklar görücez....

adam futbolu bırakmayacak ya yeni klübünde de maaş alacak, başka takıma transfer olan her futbolcu kendine taahhüt edilen paraların tamamını alıyor sanki , normalde üstüne para alıp satmamız lazım bu performanstaki adamı

bence mantıklısı ispanyadan iyi bir solbek bulup takasta kullanmaktır. ama yapacaklarını sanmıyorum...

Bende onu söylüyorum işte. Bizim kadroda sadece alternatif olacak adamlara bel bağlıyorsunuz. Ben ilk 11 açısından bakıyorum olaya. Evet Volkan sizin için über kaleci sayılabilir ama bizim kadroda sadece yedek bekler. Biz Topal'ı isteseydik zaten satılmazdı ki siz aldığınızda da tüh neden kaçırdık demedik. Alper konusunda haklısın yatırım açısından mantıklı transferdir(tabi 15 milyon euroluk maliyet göz önüne alınırsa sanırsın Messi'nin küçük halini aldınız) ama Sezer gibi Özer gibi onunda sonunu hazırlayacağınız bir kadronuz var. 11 adet orta sahanız olmasına rağmen Selçuk size geldiği anda banko 11 oynar. Ancak sizin kadrodan bizde banko oynayacak adam yok şuanda. Ancak sakatlık ceza olursa kadroya girecek adamlardan oluşuyorsunuz ki bu işi Yekta, Emre Çolak, Gökhan Zan gayet güzel yapıyorlar. Ayrıca şöyle birşey söyleyeyim kadromda stoper olmasa Burak Yılmaz ile Drogba'yı stoper oynatırım yeterki Egemen sizde kalsın :)

:asd:

Avrupa'dan men, - puan ve malum zatların futboldan ömür boyu men yemesi beni tatmin eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt