Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sanharib malki kasimpasa'da, bonservis 1.5 milyon

türk statüsünde oynatabilirlerse müthis forvet

S.A. Beyler!

Feneri düsürseler Besiktasin isine gelir kanimca.

Adamlarin stadini kiralarlar.....bizde kurtulmus oluruz :asd:

siqueira ismi geçiyor ama granada rieraya ne kadar maaş verebilir, orada oynamak ister mi bilinmez

çok maçını izledim ama hiç dikkatli izlemedim..

genel olarak herkes iyi diyor. umarım olur ama dediğin gibi rierayı napacak granada:SS:

hem düşsün, hem eksi puanla başlasınlar, hem de teknik ekip de dahil haftalık 20 kırbaç cezası verilsin.

Re: Transfer Nöbeti

Yine erken kutlama yapiyorsunuz gecen senede aynıydı yok tape ler var yok 5 sene men gelecek garanti baransu, rok vs..

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Oynasalarda....paraya ihtiyaclari olacak sikecilerin....mecbur ek gelir icin kiralayacaklar....mac günlerini TFF ayarlar nasilsa...:D

kupa trabzona, tff istifa, yabanci siniri kalkiyor bukadar yeter isterse fener premier lig oynasin ses etmem

Kayseri Prosinecki'nin sözleşmesini uzatıyor:trollface:

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Yine erken kutlama yapiyorsunuz gecen senede aynıydı yok tape ler var yok 5 sene men gelecek garanti baransu, rok vs..

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

bu bi erken kutlama falan değil,sadece bayram öncesi bi hazırlık bizimkisi..:o adalet yerini bi bulsun,sen o gün bayramı kutlamayı gör:D

Fenerbahçenin küme düşmesini mi istersiniz yoksa eksi puanla lige başlamasını mı?

Uefa dan avrupa yasağı + Fifa dan TFF ye; sen eksi puanla düşürmezsen, seni ezerek ben yaparım uyarısına, TFF kendi eliyle eksi puanla alt lige yollamak zorunda kalır.

Daha fazlasını istersen eğer; bu işte uefa+fifa anlaşırsa uefa febeşleri 2-3 yıl değil , 2-3 defa olarak men eder ki buda febeşlerin önce TSL ye çıkarak en az 2-3 defa önce bu hakkı kazanmalarını gerektirir.

Ki Nereden baksan 3-4 yıl yasaklı olurlar demektir......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt