Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

fenerbahçe mümkünse -20 puan 2 yıl avrupa kupalarından men ve transfer yasağı istiorum :asd:

küme düşme olmaz , en son uydurdukları 58. maddeye göre 12 puan silerler

küme düşme, 5 yıl avrupa men, bi alt kümede -30la başlarsa belki cezaya ceza diyebiliriz.

Uefa dan avrupa yasağı + Fifa dan TFF ye; sen eksi puanla düşürmezsen, seni ezerek ben yaparım uyarısına, TFF kendi eliyle eksi puanla alt lige yollamak zorunda kalır.

Daha fazlasını istersen eğer; bu işte uefa+fifa anlaşırsa uefa febeşleri 2-3 yıl değil , 2-3 defa olarak men eder ki buda febeşlerin önce TSL ye çıkarak en az 2-3 defa önce bu hakkı kazanmalarını gerektirir.

Ki Nereden baksan 3-4 yıl yasaklı olurlar demektir......

Bu arada başka ince bir mevzuu daha var... febeşlerin 6+2 yi istemesinin sebeplerinden birisi de alt lige düşmeden evvel yeterince yabacı stoku yapabilmeyi istemesidir.. Alt lige inince bu kadar yabancı transferi yapamayacaklar çünkü...

O ZAT meğer farkında olmadan kendine yasak koydurmuş..:ayatollah:

Aziz,Demirören ve onlar gibiler Türk Futbolundan temizlensin kafi

Mx4Xepd.jpg

Fenerbahçenin küme düşmesini mi istersiniz yoksa eksi puanla lige başlamasını mı?

Çok değil birazcık,şöyle küçücük adamlık portresi çizseylerdi düşmelerini istemezdim.

Fakat bunlar cehennemin dibini hakediyorlar.

Küme düşürmeyen uefanın Allah cezasını versin.

Ulan şimdi sövdüğün federasyon seni kurtarmak için elinden geleni yaptı.Hala laf söylüyorsunuz.Bunlara söylenecek söz bulamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt