Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Engin formunu yakalayınca Burak , Selçuk , Semih gibi en kaliteli yerlilerimizin arasına giriyoruz çabuk unuttunuz 2011-2012 sezonunda ki Engin'i ; Süper Kupa'da müthiş top oynamıştı. :yenieek:

Dönüp bence intikamını alacaktır.

tamam dönsün hemen,faydalıda oynadı o zaman ama ben o formunu yakalayacağını düşünmüyorum Hamitide kolay harcamayın derim:b5:

tamam dönsün hemen,faydalıda oynadı o zaman ama ben o formunu yakalayacağını düşünmüyorum Hamitide kolay harcamayın derim:b5:

Hamit'i zaten harcamıyorum kolay kolay ancak , Engin formunu yakalarsa Hamit'e göre orada daha faydalı olabilir , o hareketliliği , dikine top sürüşü , hızı , çabukluğu , oyun görüşü ile :yenieek:

Hayret Halil ÜNAL dan daha çıt yok....

Belki de O ZAT daha cebine(:confused:) ulaşamamıştır..:D:D:D Ne de olsa cebinin kıymetini bile adamdır halil..:asd::asd:

Hamit'i zaten harcamıyorum kolay kolay ancak , Engin formunu yakalarsa Hamit'e göre orada daha faydalı olabilir , o hareketliliği , dikine top sürüşü , hızı , çabukluğu , oyun görüşü ile :yenieek:

Engin ne kadar hareketli belkide kanatta özellikle Hamit'ten daha iyi olsada Hamit oynar bu takım CL'de özellikle çok iyi maçlar çıkardı. Bu sezon daha farklı bir Hamit olur diye tahmin ediyorum. Bende çok eleştirdim Hamit'i.

AW: Transfer Nöbeti

Tabi Hurmayla Cavcav karsi cikar,adamlar yillardir yabancilari kücük maliyetlere alip büyük paralara büyük takimlarimiza kakaliyorlar. Ben olsam bende degismesini istemem.Ama neden simdi birden geliyorlar bu aciklamalarla,önceden konussalardi daha etkili olabilirdi. Biz oyuncu ve basari derdindeyiz bunlar da para pesinde. Tabi yillardir bizlerin(Bjk,Fb,Biz)sayesinde baya bi para kaldirdilar. Kayserinin kaziklari burada tabi daha cok öne cikiyor ve göze batiyor.Topuz(9),Gökhan Ünal(6,2),Amrabat(8,6).

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

me ümidim var ne şansım

110 senedir değişmedim bahtım

ağlayacak halim yok ey başkanım

ağzıma ... tı iki tane YILDIRIM

biliyorum sonu ne olacak

biliyorum acısada acıtmayacak

... giren şemsiye açılmayacak...:lol::lol: alıntı....

şuna şemsiye resmi ekleseniz... yıldırım demiröene doğru:lol:

yüzdeki ifade anlatıyor...

Andy Carroll West Ham'la 6 yıllık sözleşme imzalamış. Bonservisi 15 m £

Nerden bakmaya calisirsaniz calisin, sacma bir karar bu yabanci karari. Olumlu hicbir tarafi yok.

1. Yabancilari tribünde oturmaya hicbir takim ikna edemez. Büyük kulüpler hic edemez zaten. Cogu yildiz. Ama digerleri de edemez.

2. Kadroda olmayi haketmeyen yetersiz ve kapasitesiz Türk oyunculari kadroda olmak zorunda kalacak.

3. Bu torpil ve rahatlik Türk oyunculara fayda degil zarar getirecektir, cünkü oynayabilmek icin büyük caba sarfetmek zorunda kalmayacaklar.

4. Büyük kulüplerde oynayabilecek kapasitede olan, ancak Avrupa seviyesinde yetersiz olan Türklerin fiyati tavan yapacak. Bu hak degil.

5. En önemlisi bu. Yurtdisina Türk futbolcu satmak bundan sonra hayal. Selcuk, Burak, Semih gibi oyuncularini satarsan bitersin, yok olursun.

Cevap: AW: Transfer Nöbeti

Tabi Hurmayla Cavcav karsi cikar,adamlar yillardir yabancilari kücük maliyetlere alip büyük paralara büyük takimlarimiza kakaliyorlar. Ben olsam bende degismesini istemem.Ama neden simdi birden geliyorlar bu aciklamalarla,önceden konussalardi daha etkili olabilirdi. Biz oyuncu ve basari derdindeyiz bunlar da para pesinde. Tabi yillardir bizlerin(Bjk,Fb,Biz)sayesinde baya bi para kaldirdilar. Kayserinin kaziklari burada tabi daha cok öne cikiyor ve göze batiyor.Topuz(9),Gökhan Ünal(6,2),Amrabat(8,6).

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

sözleşmeli yabancılarını bu sene 7b ve 8jk ye satamayınca.. eee tirübünde oturana da o kadar para vermek içlerine oturdu herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt