Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yabancı sayısı 6+0+4 olarak kalırsa( ki başkanımızın açıklamasından sonra o biraz sıkar) sahadaki yabancılarımız muslera,eboue,chadjou,sneijder,drogba,melo olur..kenardakiler amrabat dany kalır... elmander riera ulfaluji culio yollanır.. sol bek h. balta devam eder ...

semıh senturk gıbı bır cırkeflık abıdesı camur deryası zatı sanlı parcalı formamıza yakıstıran arkadaslara teessuflerımı ıletıyorum

Sporculuk kendini geliştirmekle olacak bişeydir. Ama bazı yetenekler doğuştan ALLAH(cc) ın lûtfudur..

Semihte bir forvetin olmazsa olmazı olan, hücum esnasında rakip ceza alanını okuma ve önceden yer tutarak serseri kalan toplara yakın olma yeteneği var.... Attığı gollerin %75 i bu şekilde....

Mesela bizim burakla bu konu da kıyaslarsak, Bu yetenek Burak ta yok, böyle hazırcı tembel olursa da olmayacak. Bugün Burak a talip olanlar sadece dripling ve son vuruş isabetine para veriyor. Burak oyun okuma yeteneğini kazanırsa bugün 15 verirken düşünenler , O zaman gözü kapalı 30-35 e atlarlar önce ben alıcam diye...

Re: Transfer Nöbeti

Semih ne ya Eren, Umut, Muhammed gibi adamlar dururken beleş diye gidip ayakta duramayan Galatasaray oyuncularıyla yaka paça olmuş onu geçtim kendi klubunu sikayet edecek kadar serefli bir oyuncuyumu alacağız.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

[video=youtube;M1kbgAWf7YY]https://www.youtube.com/watch?v=M1kbgAWf7YY[/video]

:ayatollah:

Sağlam bir Sneijder,Drogba ile gelecek sezonda müthiş işler yapacağız, 6+0+4 saçmalığıda kesemeyecek önümüzü!

yerli diye semih şentürkü alacaklarsa veya ziya erdalı. cidden çağlar da gitmesin ümit karan da futbola geri dönsün derim. iki saçmalık arasında hiç bir fark yok bence.

culiodan nasıl bir sol bek olur acaba

Aşağı yukarı şöyle bir şey olur. :o

33%20Caglar%20Birinci_B.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt