Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

eksi olsa eksilerdim

220px-Detail_shot_of_budgerigars_head.jpg

Re: Transfer Nöbeti

Gonalons ile napoli büyük ölçüde anlasmis. :)

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Cevap: Transfer Nöbeti

21:45 -TRTSpor

17. Akdeniz Oyunları Futbol (Erkekler) "Türkiye - Arnavutluk"

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Gonalons ile napoli büyük ölçüde anlasmis. :)

kaynak? Cok iyi olur.

Bu demek olur ki, Inler bizde :ayatollah:

Harika harika :)

Büyük ihtimal getiriyoruz Gökhan'ı ancak benim anlamadığım şu ; acaba biraz daha beklemeli miyiz ?

Uefa'dan şikecilere ceza geldiği takdirde elbette TFF yönetimi de devrilecek , öyle olmasa bile bu baskıya dayanamayıp istifa edecekler (yabancı sınırı konusunda ki) , ve büyük ihtimalle H.Ulusoy gelecek , bende Ulusoy'un yabancı sınırını 7+X+X yapacağını düşünüyorum en azından , o yüzden biraz daha bekleyip son karara göre hareket etmek daha mantıklı olur sanırım :)

Harika harika :)

Büyük ihtimal getiriyoruz Gökhan'ı ancak benim anlamadığım şu ; acaba biraz daha beklemeli miyiz ?

Uefa'dan şikecilere ceza geldiği takdirde elbette TFF yönetimi de devrilecek , öyle olmasa bile bu baskıya dayanamayıp istifa edecekler (yabancı sınırı konusunda ki) , ve büyük ihtimalle H.Ulusoy gelecek , bende Ulusoy'un yabancı sınırını 7+X+X yapacağını düşünüyorum en azından , o yüzden biraz daha bekleyip son karara göre hareket etmek daha mantıklı olur sanırım :)

Boşver biz alalım gökhan Türk değil yabancı olsa bu paraları yine değer Türk olmasi avantaj isterse yabancı sınırı kalksın. Selçuk-Gökhan-Burak-Semih takımın Türk iskeleti olur.

Monaco, Boateng (15) ve Sharawwy (45) icin toplam 60 milyon avro teklif etmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt