Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'ın Siqueira ile görüşmelerde son aşamaya geldiği belirtiliyor. Ada basınına göre Everton da devrede: tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2012-2013/super-lig-galatasaray-dan-guilherme-siqueira-bombasi_sto3808825/story.shtml

Gesendet von meinem Nexus 7 mit Tapatalk 4 Beta

Cevap: Transfer Nöbeti

Galatasaray'ın Siqueira ile görüşmelerde son aşamaya geldiği belirtiliyor. Ada basınına göre Everton da devrede: tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2012-2013/super-lig-galatasaray-dan-guilherme-siqueira-bombasi_sto3808825/story.shtml

simdi topic acdim... bir kac dakiya kadar acilir, :D

topici sen açtıysan gelmez o adam:lol:

[GG]
992852_669646453050598_1831342924_n.jpg
[/GG]

Carlinhos bitdi ise...adam niye habrer "burda kalicam, mutluyum fln diyor"

Passif bi sekilde konus iste...ya adam psikopat sizrofen, ya da Carlinhos gelmicek.

Guilherme Siqueira mi Carlinhos mu?

kimi daha cok istersiniz

Guilherme Siqueira 2011/12 - YouTube

Bu çocuğu sevdim...Top bizdeyken ileri çıkmaktan korkmayıp, sol haf olabilecek kadar bindirmeli ve dikine oynuyor.

Tekniği iyi. ikili mücadeleden çok paslaşarak geçmeyi iyi beceriyor.

Ama ilerde olduğu zamanlarda kontratak yememek için arkasının sıkı doldurulması lazım..

Ayrıca Panenkacı.. penaltı sorununu aşmamızda alternatif olabilir....

Uefa yi demiyorum futbolcularin acacahi davalari diyorum. Emsal karari var seve seve uyacaklar..

ama emsal karar şöyle, ab üyesi ülkelerin pasaportlarını bulunduran oyuncuları yabancı saymayan ispanya federasyonu , abye aday ülke topçularını(yani bizimkileri) kota dışı sayıyordu ona itiraz edip kazandılar, bizim tffde ab ile ilgili bir kural yok, mesela yunanistan da tam üye abye ama ab üyesi ülke topçularını yabancı sayıyor

Re: Transfer Nöbeti

Amrabat i satsak inler transferi kadar sevinirim.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt