Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İsminin okunuşunu bilen biri türkçe yazsın bi, bişey denicem. :rolleyes:

Engini gözünüzde çok büyütüyorsunuz. Birisi Suatla kıyaslamış. Kusura bakmayında Suatın kılı olacak futbolcu şu an dünya üzerinde 2-3 tanedir.

Engin yerine Jem karacan alınabilir. Gördüğüm kadarıyla savaşçı bir ortasaha Jem. İnler ve Jem karacanın defansif yönü sayesinde selçuk ve wesley coşturabilir daha rahat alan bulurlar.

Ayrıca bu senenin patlamasını erman yapacak eğer 15 maç üzeri oynarsa istatistikleri etkileyebilir...

Re: Transfer Nöbeti

Gökhan benitez beni zamaninda Liverpool a transfer etmek istemisti demiş.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Engini gözünüzde çok büyütüyorsunuz. Birisi Suatla kıyaslamış. Kusura bakmayında Suatın kılı olacak futbolcu şu an dünya üzerinde 2-3 tanedir.

Engin yerine Jem karacan alınabilir. Gördüğüm kadarıyla savaşçı bir ortasaha Jem. İnler ve Jem karacanın defansif yönü sayesinde selçuk ve wesley coşturabilir daha rahat alan bulurlar.

Ayrıca bu senenin patlamasını erman yapacak eğer 15 maç üzeri oynarsa istatistikleri etkileyebilir...

jem mi enginin yerini alacak güldürme bizi :D

İsminin okunuşunu bilen biri türkçe yazsın bi, bişey denicem. :rolleyes:

https://translate.google.com.tr/?q=Guilherme+Siqueira&oe=utf-8&**************=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a&channel=rcs&um=1&ie=UTF-8&hl=tr&sa=N&tab=wT

Hoparlöre bas dostum:D

4-3-1-2 için orta sahaya , inler selçuk hamit çolak yekta jem okay engin yeter

selamlar beyler sağlam kaynaklardan sızan haber varmı lütfen hürriyet ziya mahmut felan demeyin :Z3:

Guilherme Siqueira vs. Villarreal - YouTube

Burada en çok dikkatimi çeken topla dripling e çıkarken veya verkaça başladığı andaki ilk hızlanmasındaki ivmesi oldukça yüksek bu da rakibini yetişemeyeceğini anlayınca faul yapmaya zorluyor.

Eğer gelirse Rakip sağ bek ve sağ hafı çift sarı ile attırabilir.

Ayrıca da özellikle sol kanattan bol frikik ve serbest atış kullanma şansımız olur.. Selçuk frikik atışlarına daha bi özenle çalışacaktır. Çünkü atış noktaları merkezden sola kayacak gibi görünüyor...

Granada'nın solbekiyle ilgili Şeref Aydın sözlükte ilgilendiğimizi iddaa etmiş.

Disipinli çalışkan birine benziyor.

Carlinhos korkutuyor beni adam çok istekli değil sanki superstarda zorla getiriyoruz gibi bir hava var.

Siqueira haberlerinin hepsinin kaynağı aynı yalnız...

Siqueira diyorlar. Bu adamı zamanında 50 kere yazdık. Artık ümidi kesmiştim. Umarım gelir.

Fener getirmişti demi zamaninda superstar fabiano diye sol beke sau paulo dan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt