Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Riera bizi 1 sene idare etti sol bek olmadığı halde. Bunlardan biri gelirse (Siqueira -Carlinhos) ikiside iyi oyuncu zaten sikinti yok

oyun tarzı olarak H.Ünsalda tek farkı hakan kendini çizgiye bu kadar sıkıştırmazdı. Orta sahayı geçince bunun gibi biraz korner bayrağı ile ceza sahası arasına değil direk caza sahası köşesinden içeri dalmaya bakardı..

Bu yüzden hakan ın muz ortası pek görülmezdi.. Orta yapılmayacak yerlere kadar, kimseye bakmaz dalar girerdi. :D

Kulakları çınlasın...:ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Evet H.Ünsal'ı anımsatıyor fakat daha cılız ve seri hali ama. Hem hücum hemde defansif açıdan daha orantılı Carlinhos'a göre.

Alırsak çok iyi iş yapmış oluruz, sol kanat kesinlikle hareket kazanır.

Siqueira'yı istememdeki en önemli özellik, Brezilya lı olmasına rağmen disiplinli ve defansif açıdan da iyi olması.

Umarım haberler doğrudur da alırız:)

siqueira'yi ben önereli 1 sene oluyor insallah aliriz

tamam o zaman sallama boş boş alalım alalım. burda analtan kaç günde birdir. neyse işine git

Engin boş konuşmakta üstüne yok, saygı için cevap yazdım.

Sen masa başına geçince bu mesaja cevap ver olurmu hatta hiç cevap yazma...

Selametle....

DU redest 24 Stunden über diesen siqueira...

Sakin ol Kardes ya...:D

wirklich perfekter spieler, der ist offensiv richtig gut, der kann gute freistöße und elfer schießen. es gibt neue konkurrenz bei einem möglichen transfer :trollface:

Son Dakika : Genç Semih Besiktas yedek kulubesiyle 1 yili opsiyonlu 3 yillik sozlesme imzaladi :))

Ynt: Transfer Nöbeti

Sikuera'nin adini ilk defa duydum. Nereden buluyoruz boyle gereksiz oyunculari?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt