Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Defans işini iyi yapmasaydı ileriye çıkmasına bu kadar müsaade edileceğini sanmıyorum.

Bence bu kadar dik oynama toleransını defans işini de iyi yaparak haketmiştir .

Aksi halde kesik yerdi, Teknik adamlar müdahale ihtiyacı hissederdi muhakkak...

Ben Siqueira'yi seyrettim de birsey yazdim Tamer. Fazla izlemedim belki ama izledigimde pos bilgisi cok zayif ve yetersiz kaldi bana göre. Defansif anlamda pek begenmedim ve önemli olan da bu. Fazla yorum da yapmayacam, cünkü benden daha cok macini izleyenler vardir mutlaka.

sol bek transferi çok önemli büyük ihtimal kanat transferi olmayacak bu yüzden sağ bek eboue gibi hücum gücü yüksek bir sol bek lazımki kanatlardan top taşısın

Riera'nın bonservisi elinde olursa kabul edebileceği bir sözleşme alır.2 yılık toplam 3 m euro değerinde sözleşme, bonservisi elinde olduğu içinde 1.5 m euro imza parası içeren bir teklife hayır demez.Böyle bir teklifte Riera'ya gelir.

önemli olan riera'ya talip bulmak, bonservisi unutun o yillik ücrete oynayan adamdan bonservis beklemeyin. yeterki isteyen bir kulüp bulalim 3-5 neyse biz tamamlariz. aksi taktirde ya tribünde oturacak yada 3 milyonu ödeyip gönderecegiz

Atletico'dan Filipe'yi çoğumuz isteriz.Onu istiyorsak Siqueira'yı da isteriz adam 2 senedir Filipe'den daha çok skora katkı yapmış.Ali Ece de çok beğendiğini söylüyordu bu sene.Bence iyi olur.

Peki aralarında sıralama yaparsak 4-3-1-2 sistemi için sol beke ?

Kolarov , Siqueira , Carlinhos , Tremoulinas sırasıyla hangisi daha iyi olur ;

X > Y > Z > Q şeklinde yazarsan sevinirim :)

4-3-1-2 sistemde beklerin hücum yönü cok iyi olmadi, Eboue gibi mesela. Bu yüzden bu sistem'e Kolarov ve Carlinhos daha mantikli olur. Siralama yapmayacam ama.

Ne alaka şimdı bu herif ya.Futbolcuların en yeteneklı oldugu anlar gosterılır 2-3 dakıkalık vıdeolarda bu adamda o bıle yok.

önemli olan riera'ya talip bulmak, bonservisi unutun o yillik ücrete oynayan adamdan bonservis beklemeyin. yeterki isteyen bir kulüp bulalim 3-5 neyse biz tamamlariz. aksi taktirde ya tribünde oturacak yada 3 milyonu ödeyip gönderecegiz

Bende aynı şeyi belirttim.Bonservissiz bir Riera'ya kabul edebileceği bir teklif gelir.

sol bek transferi çok önemli büyük ihtimal kanat transferi olmayacak bu yüzden sağ bek eboue gibi hücum gücü yüksek bir sol bek lazımki kanatlardan top taşısın

adam gibi alternatif yerli kanat lazim arkadas yoksa hamitin tac cizgisinde kicini dayayip topu saklamasini izler dururuz. bu senede muhtemelen takimin en iyi kanat oyuncusu amrabat olacak :o

yapacak birsey yok maalesef bir kanat alsak diger kanat bos olacak..

Transfermarket 8 mılyon euro dıyor bu adam için.En baba 5 e inerler.5 edermi bu adam

Olum biri Tremounilas'ın varlığını bizimkilere bildirsin. Adam Bordo'da mutlu olmadığını açıkladı.

Tam aradığımız dengeli,skorer sol bek.

Bende Tremoulinas'a cok sicak bakarim. Uzun süre önce nöbet'e yazmistim. O aralar Carlinhos konusuluyordu. Ilerki gün bi baktim bir arkadas forumda konusunu acmis. Yani demek istedigim, zaten benim ilk tercihlerim arasinda kendisi. Ama kulüp ne yapar bilemiyoruz iste.

Semih bjk gittiyse beşiktaşlılar çıldırır adamlar bıktı fenerin eskilerinden.

inler gelirse kim defansif oynayacakki. aramayalim meloyu

Biraz once Brad friedel'in ''unutamadigin ve en cok sevdigin futbol atmosferi hangisi'' sorusuna cevabi.

Brad Friedel
2 hours ago

When I played for Galatasaray and we played Fenerbahce at home, that is by far the craziest atmosphere I have ever played in. For me, the louder and crazier the atmosphere, the better it is to play in.

Transfermarket 8 mılyon euro dıyor bu adam için.En baba 5 e inerler.5 edermi bu adam

oyuncuda zaten sorun olmaz, granada'dan da topcu alamazsak dükkani kapatip gidelim ispanya'nin her sene küme düsmemeye oynayan takimi

tremoulinas daha ucuza gelebilir bence akilli strateji uygulamak lazim bu transferde, ilk önce oyuncuyu ikna etmek lazim

Alıcaksak en iyisini alalım zaten yabancı sınırlaması var.Sonra tutmayınca göndermeye çalış ki o maaşla da hiç kimse ayrılmak istemiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt