Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Transfer Nöbeti

guilherme siqueira iyi adama benziyor takımının en pahalı oyuncusu ve everton bu adamı dünyanın en iyi 3 sol bekinden biri olan Leighton Baines ın yerine istiyor bence iyi bir seçim olabilir bizim için

O zaman Everton Sikuyu alsin biz de Baines' i alalim ;)

Cevap: Transfer Nöbeti

Ne yani her ispanya'da oynayan kaliteli mi oluyor? Öyle hemen abartmamak lazim bence.

İspanya'da oynayan kaliteli oluyor demedim ki... Oynadığı ligin takip edilebilirliğinden, oyuncunun hangi düzeyde olduğuna karar verilmesinin kolaylığından bahsettim. Yoksa bir sürü kazma da var İspanya'da o ayrı:)

İspanya'da oynayan kaliteli oluyor demedim ki... Oynadığı ligin takip edilebilirliğinden, oyuncunun hangi düzeyde olduğuna karar verilmesinin kolaylığından bahsettim. Yoksa bir sürü kazma da var İspanya'da o ayrı:)

Yok ondan demedim. Sanki endonezya liginden geliyor ve kapali kutu degil demissin. Ama ispanya da binlerce kapali kutu vardir.

bizim hulk ile ilgimiz oldu mu hic.Seref bi ara hulku da yazmıstı da.Son yazdıgı siqueira bu tarz bı haber olmasın ?

vay anasını, yaşlanmışız biz ya..

Geçende de bir abiyle aynı muhabbeti yaşadık.Neden hepiniz GS'lı diye sordu.Dedim abi Uefa kupasını aldığımızda çocuktuk daha 9 yaşındaydık ondan.

Abi ise "Oha ne 9'u biz harbi yaşlanmışız." dedi.

:D

Olum biri Tremounilas'ın varlığını bizimkilere bildirsin. Adam Bordo'da mutlu olmadığını açıkladı.

Tam aradığımız dengeli,skorer sol bek.

Leverkusen istiyormus. Temaslar süriyor.

Kaynak pek güvenilir degil ama.

Kontrati 2014'de bitiyor. Bu isi uzuca bitirebiliriz aslinda.

Ben Siqueira'yi seyrettim de birsey yazdim Tamer. Fazla izlemedim belki ama izledigimde pos bilgisi cok zayif ve yetersiz kaldi bana göre. Defansif anlamda pek begenmedim ve önemli olan da bu. Fazla yorum da yapmayacam, cünkü benden daha cok macini izleyenler vardir mutlaka.

Haklı olduğun bir taraf elbette var.. Defansa alınması düşünülen bir topçunun devamlı atak oyun tarzı üzerine konuşuldu.

Asıl önemli olan orijin mevkii olan defans perfomansı henüz net değil diyorsun VE HAKLISIN...

O videolarda elbette kaçırdığı adamların olmasını beklemiyoruz, ama kısa geçilen defans müdahalelerinde seri ve hızlı oluşu az buçuk defans işini nasıl yaptığı hakkında da fikir verdi bana.. Tek noksanlığı biraz cılız olması. Kora kor beden mücadelelerinde ayakta kalamayabilir. Fakat kolay kolay her çalımı yiyecek kadar da ağır yada yavaş gibi gelmedi bana ..

Fikrine kesinlikle saygı duyarım...

[video=vimeo;66735565]https://vimeo.com/66735565[/video]

Yok ondan demedim. Sanki endonezya liginden geliyor ve kapali kutu degil demissin. Ama ispanya da binlerce kapali kutu vardir.

Doğrudur ama Siqueira'nın epeydir büyük takımlarla ismi geçiyor. Manchester, Barcelona vs. O yüzden pek kapalı kutu sayılmaz.

ilk 11'in maaslari

muslera - 2

eboue - 2.2

semih kaya - 200 bin euro

chedjou 2.2

riera 3

melo 2.8

selcuk 2

hamit 2.9

sneijder 3.2

drogba 4

burak 2.3

mac basi ücretler vs. 27-28 milyon, ntv spor haber yapsin :lol:

Olabilir... gelsin TREMOU

Drogba, Danny, Chedjou, Eboue, Amrabat hepsi fransizca konusiyor, Tremoulinas da gelsin. yabancilar bi dide, :D

Melo, Sneijder, Muslera ispanyolca takilyiorlar ^^

Geçende de bir abiyle aynı muhabbeti yaşadık.Neden hepiniz GS'lı diye sordu.Dedim abi Uefa kupasını aldığımızda çocuktuk daha 9 yaşındaydık ondan.

Abi ise "Oha ne 9'u biz harbi yaşlanmışız." dedi.

:D

:D friedel'in oynadığı nerdeyse her maç gözümde canlanmışken, o kimdi sorusu gelince bir efkarlanıyor insan..

bu arada, 1995 de oynayan kalecimizdi..

Galatasaray resmi sitesinde "Scoute ekipe mesaj atma" ikani vardi... birisi bulabilirse..

topluca Tremou icin atariz bi mesaj :asd:

Şu Sezer Öztürk bence Alper'den daha kaliteli bir oyuncu,Bjk farkında olmadan güzel transfer yapıyor :) Sezer'in Eskişehir'de ki performansı > Alper'in Eskişehir'de ki performansı.Ama mundar ettiler adamı dengesizler,darısı Alper'in başına :)

Transfermarket 8 mılyon euro dıyor bu adam için.En baba 5 e inerler.5 edermi bu adam

Bonservis bedeli hesabında tek kriter sadece oyuncu kalitesi değil kardeş..Sözleşme sonu tarihi 2017..

Yani geçen sene 5 yıllık sözleşme yenilemişler.... En büyük etken bu.. seneye sözleşmesi bitecek olsa ederi 2.5-3 Mdir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt