Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Nasıl kadro ;

Muslera

Eboue Semih Chedjou Tremou

Hamit Gökhan Selçuk

Sneijder

Drogba Burak​

everton bainesi baba takımlardan birine satacak adamın değeri şuan 22 m euro ve ingiltere milli takımının as sol beki ingiltere liginin bilmeyen futbol fakirleri bilmez ama premier ligin en iyi sol beki şu an baines Leighton Baines - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

ligtvim var her hafta izliyorum merak etme. iyi solbek okutur iyi fiyata ama dünyanın en iyi 3 sol beki olmaz canıms. kalbini kırdım kusura kalma

Şu Sezer Öztürk bence Alper'den daha kaliteli bir oyuncu,Bjk farkında olmadan güzel transfer yapıyor :) Sezer'in Eskişehir'de ki performansı > Alper'in Eskişehir'de ki performansı.Ama mundar ettiler adamı dengesizler,darısı Alper'in başına :)

sezerin karakteri bozuk ama ofansif olarak iyi tobcu

Başkan senin Michu Barcelona'dan mı gitti Swansea'ye?:trollface:

Laudrup kim napsın Rayo'yu dese kapabilir miydi?

kardeş ama michunun aşmış performansı vardı ve ben rayodayken o kadar maçını izlememiştim. sonradan indirdimde izledim. yani demek istedigim o kadar çok göze batıcak aşmışlık olmazsa granadaya çogunluk bakmaz.

Aralarından bir seçim yapmak gerekseydi;

Tremounilas>Siqueira>Carlinhos olurdu.

Real Madrid'in, Borussia Dortmund forması giyen İlkay Gündoğan ile yakından ilgilendiği ve genç oyuncu için 14 milyon poundluk bir bütçe ayrıldığı iddia edildi.

Harbiden İlkay gidici herhalde , yolu açık olsun , nedense çok seviyorum İlkay'ı ve Türkiye'ye geldiğinde Galatasaray forması giymesini istiyorum , keza Mesut'unda öyle :yenieek:

bainesin istatistiğini yapan bu sene kaç sol bek var :D bide ilk 3 ünü say bakim :D

kardeş bainesin ayagına sahip frikik vs atan kaç tane sol bek var?

ama bu onun en iyi 3te oldugunu göstermiyor ne yazık ki :(

diger 2sini saysana

Real Madrid'in, Borussia Dortmund forması giyen İlkay Gündoğan ile yakından ilgilendiği ve genç oyuncu için 14 milyon poundluk bir bütçe ayrıldığı iddia edildi.

Harbiden İlkay gidici herhalde , yolu açık olsun , nedense çok seviyorum İlkay'ı ve Türkiye'ye geldiğinde Galatasaray forması giymesini istiyorum , keza Mesut'unda öyle :yenieek:

Yahu önünde bir Nuri örneği var daha kendi tam olarak kanıtlamadan gitmesini istemem.

7-8 sene sonra özil'i bizde isterim, son senelerinde bile gelse bir drogba etkisi yaratir bence

inler gelirse sol iç oynasın selçuk merkeze gelsin, inler içeri gire gire bazukaları yollar

guzelde selcuk yazik kanata oyunayamaz oyunasa bile cok yarar sagliyacagni dusunmuyorum selcgun yeri forvet arkasi her zaman tam bir CAM

Ne kanadı hocam , orta üçlüde olacak Selçuk tabi ki ara ara yardıma gidecek o bölgeye ama o bölgenin asıl sahibi Tremoulinas ve arkaya top almaya gelirse Burak'tır.

Yahu önünde bir Nuri örneği var daha kendi tam olarak kanıtlamadan gitmesini istemem.

Bilmiyorum hocam , biraz daha oynasa bence de iyi ama gidecek sanırım , en azından bu sezonu da Dortmund'da geçirseydi kendi adına iyi olurdu , fakat Nuri ile çok farklılar bence karakter ve oyun olarak :yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt