Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Guilherme Siqueira

Çok iyi oyuncu iş yapar bizde. Umarım olur.

Ben Siqueira'yi seyrettim de birsey yazdim Tamer. Fazla izlemedim belki ama izledigimde pos bilgisi cok zayif ve yetersiz kaldi bana göre. Defansif anlamda pek begenmedim ve önemli olan da bu. Fazla yorum da yapmayacam, cünkü benden daha cok macini izleyenler vardir mutlaka.

Haklı olduğun bir taraf elbette var.. Defansa alınması düşünülen bir topçunun devamlı atak oyun tarzı üzerine konuşuldu.

Asıl önemli olan orijin mevkii olan defans perfomansı henüz net değil diyorsun VE HAKLISIN...

O videolarda elbette kaçırdığı adamların olmasını beklemiyoruz, ama kısa geçilen defans müdahalelerinde seri ve hızlı oluşu az buçuk defans işini nasıl yaptığı hakkında da fikir verdi bana.. Tek noksanlığı biraz cılız olması. Kora kor beden mücadelelerinde ayakta kalamayabilir. Fakat kolay kolay her çalımı yiyecek kadar da ağır yada yavaş gibi gelmedi bana ..

Fikrine kesinlikle saygı duyarım...

Bak Hakan burada FCB diyor Sanırım Barca maçı defans performansı ağırlıklı bir video var..

Guilherme Siqueira vs. FCB - YouTube

Re: Transfer Nöbeti

Thiago zu Manchester United ♡

David villa zu Athletico Madrid

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

süper gol. berk ismail süper pas attı recepte uçtu

Beyler NOLUYOOOO LAN?

Okan Aydin ne ara milli takimi secti?

Recep Messi gibi uctu assist yapti

Berk İsmail A takımda denenir mi acaba bu sezon?

ülkemizde oynanan maçta bile ses görüntü senkronu bozuk , yapacağın yayını trt

Brezilya-Meksika maçı başlıyor.

Sol beke sambacı geliyor

İngiliz basını Galatasaray'ın, Granada forması giyen Brezilyalı sol bek Guilherme Siqueira ile ilgilendiğini yazdı.

kaynak:*********************

berk ismail ünsal ın 1 yıl kiraya gitmesi gerek, bu yılki temposu ile a takımda anteman oyuncusu olur sadece

ayrıca okan aydın ıda u19 avrupa elemelerinde izledim 3 maç, kesinlikle u17 alman milli deki seviyesi ile arada çok fark var..tabiki negatif olarak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt