Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.897
- 2.338
- 1.233
Cevap: Transfer Nöbeti
honda kacirdi
honda kacirdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mutfağa girdim croissant var nerde poğaça, kömbe filan ah ah türkiyenin tek mutfağını özlüyorum.
Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2
yok mu nancy mahallelerinde malatyalı özkardeşler fırını falan
Mutfağa girdim croissant var nerde poğaça, kömbe filan ah ah türkiyenin tek mutfağını özlüyorum.
i i iskender mi ya bu :sad007:
ya her seyi yapa bilirdin bana ama bunu ..bunu :SS:
ya bu saatten sonra nereden iskender bulacağım bide. ayıp ya. kiniyorum seni resmen :SS:
Kömbe'yi türkiye'dekiler bile bilmiyor sen özlüyorsun bide. Halbuki çörek desen olacak.![]()
İşim gücüm yemek benim![]()
Kömbe ne Çöreği yaa çörek ayrı kömbe ayri böyle saç ta yapıyorlar hatayda kül kömbesi dehset.Sonra kömbenin incesi var yanıç yağlı saçta yapıyorlar.
Kardeş, 5 kat bifteğin aralarına yarım cm kuyruk yağı koyarak porsiyonluk olacak şekilde dörde böl streç e sar ve deppfreeze e at .
lazım oldukça çıkar pastırma keser gibi ince ince dilimle. Buzu eridikten sonra kuvvetli ateş üstünde tereyağında 8-10 dakka kızart.
Ekmek dilimlerini parmak boğumu büyüklüğünde parçala üzerine etleri al.. yanına da yoğurt pilav koyarak Etin tavada kalan yağından yapılan sosu üzerinde coslat..
Yanına mutlaka acı soğan veya turşu ve tabii ki de ayran.
AFİYET OLSUN...
Çöre olayı izmirlilerin her su da yüzene gemi demesi gibi bir şey. Ayrıca çörek sıhnıfınada girer kendisi. Haşaşlı lavaş bile çörek oluyorsa kömbe dik alası olur.![]()
Kardeş, 5 kat bifteğin aralarına yarım cm kuyruk yağı koyarak porsiyonluk olacak şekilde dörde böl streç e sar ve deppfreeze e at .
lazım oldukça çıkar pastırma keser gibi ince ince dilimle. Buzu eridikten sonra kuvvetli ateş üstünde tereyağında 8-10 dakka kızart.
Ekmek dilimlerini parmak boğumu büyüklüğünde parçala üzerine etleri al.. yanına da yoğurt pilav koyarak Etin tavada kalan yağından yapılan sosu üzerinde coslat..
Yanına mutlaka acı soğan veya turşu ve tabii ki de ayran.
AFİYET OLSUN...
Birinizde ne olduğunu yazsın. Telefondan giriyoruz heralde..
ne ne dioyr bu ya gece gece... :weqweq: