Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Umarim güclenecegiz diye beklerken güc kaybetmeyiz. Hadi Muslera yabanci. Alirsin 25 Milyon, gerekirse Onur veya baska kaliteli yabanci bir kaleci alirsin.

Ama Burak´in satilmasi intihar olur mevcut sartlarda. Ayrica önceden de söyledigimiz gibi, 15 Milyon Euro kabul edilemez. %25 Trabzona gidecek.

5 Milyon kazanmak icin mi satacagiz Burak´i ve en iyi Türk futbolcumuzu kaybedecegiz? Olamaz öyle birsey. Burak´i satan istifa etsin.

Umarim güclenecegiz diye beklerken güc kaybetmeyiz. Hadi Muslera yabanci. Alirsin 25 Milyon, gerekirse Onur veya baska kaliteli yabanci bir kaleci alirsin.

Ama Burak´in satilmasi intihar olur mevcut sartlarda. Ayrica önceden de söyledigimiz gibi, 15 Milyon Euro kabul edilemez. %25 Trabzona gidecek.

5 Milyon kazanmak icin mi satacagiz Burak´i ve en iyi Türk futbolcumuzu kaybedecegiz? Olamaz öyle birsey. Burak´i satan istifa etsin.

Selçuk kalacak renktaş rahat ol

En iyi Türk Futbolcumuz Selcuk'tur.

Bu kontenjan sisteminde Selcuk, Burak, Semih cok farkeder mi? Hepsi ayni degerde bizim icin

o kadar basit degil iste. Hadi diyelim Semih'i sattin, yerine alabilecegin tonla adam var, hemen hemen ayni kalitede. Diyelim Buragi sattin, yerine alabilecegin az da olsa bi kac adam var, belki tam ayni kalitede degil ama en azindan GS tercübesi yasamis ve bir cok gollere imza atmis Necati ve Umut var. Peki ya Selcugu satarsan ne olur? Cok net, komple takimi satmis olursun, gelecek sezonlari satmis olursun. Selcuk Galatasarayin vazgecilmezidir, Burak ve Semih'le ayni kefeye konulamaz. Net.

o kadar basit degil iste. Hadi diyelim Semih'i sattin, yerine alabilecegin tonla adam var, hemen hemen ayni kalitede. Diyelim Buragi sattin, yerine alabilecegin az da olsa bi kac adam var, belki tam ayni kalitede degil ama en azindan GS tercübesi yasamis ve bir cok gollere imza atmis Necati ve Umut var. Peki ya Selcugu satarsan ne olur? Cok net, komple takimi satmis olursun, gelecek sezonlari satmis olursun. Selcuk Galatasarayin vazgecilmezidir, Burak ve Semih'le ayni kefeye konulamaz. Net.

Ben futbolcu kalitesi acisindan bakmiyorum. Kontenjan acisindan bakiyorum. Yerine koyacagimiz adamlar asla Burak´in yerini tutmaz.

Burak Drogba´dan da golcü. Daha iyi futbolcu degil, ama daha iyi golcü. Adam atiyor. Bulamazsin.

Seneye su AB olayini kabul ettirirsek düsünebiliriz bence. Avrupa´da Burak kalitesinde cok adam var. Ama Türk yok.

Burak, Selçuk gibi adamlar 15 milyon Euro gibi paralara satılamaz demiş, siz en iyi yerlimiz Selçuk demişsiniz.

Gerçekten 5 milyon kazanmak için Burak'ı satamazsın. Yerine Necati ile Umut'u koymak nedir ya ? Dağlar kadar fark var aralarında. Biri fizik olarak zaten bitmiş 50-60 dk. maksimum oynar Necati, biri ise ne yaptığı belli olmayan kolay gol kaçırıp saçma şutlarla inanılmaz gol atabilen tesadüf oyuncu Umut (Burak'tan bile kötü top tutup, saklıyor).

Maalesef Selçuk'un da alternatifi olmadığı gibi Burak'ın da alternatifi yok. Burak'ı satar yerine Arda'yı alırız falan yok öyle kolay değil oyun değil bu.

Ben futbolcu kalitesi acisindan bakmiyorum. Kontenjan acisindan bakiyorum. Yerine koyacagimiz adamlar asla Burak´in yerini tutmaz.

Burak Drogba´dan da golcü. Daha iyi futbolcu degil, ama daha iyi golcü. Adam atiyor. Bulamazsin.

Seneye su AB olayini kabul ettirirsek düsünebiliriz bence. Avrupa´da Burak kalitesinde cok adam var. Ama Türk yok.

Semihin yeri dolar, Buragin yeri bi nevi dolar ama Selcuk'unki asla, cünkü onun kalitesinin yarisinda olan bi yerli bile yok.

yabancı sınırlamasından dolayı ve melo olmadığı için. gökhan inlar gelir bu kadar basit..

aihm gidecek haberleri var, gerçekçi olalım mı? olası bir lehte karar bile en az 20 günü alır.

20 gün boyunca bunumu bekleyecez. işi garantiye alacaklar bence.

amaç sol bek ve olası yıldız kanat oyuncusu için yer açmak.

sol bek mutlaka gelecek kaçış yolu yokk... sol bek gelecekse, keseceğin adam yok..

20 günmü. hiç sanmıyorum 20 günde hangi mahkeme karar verir benim tahminim en az 5-6 ay sürer.

Burak Yılmaz performansına yaklaşabilecek in uygun futbolcu Eren Derdiyok tur. Şimdi Eren i al devre arasında bonservizsiz Umut u. Burak Dr.Ogba Eren Umut misss:cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt