Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Benim bildiğim Ünal Aysal ya yabancı kontenjanını arttırır yada bu AİHM işini halleder yada TFF yi düşürür. We are masonian bros

Obi Mikel illa Galatasaray'a geleceğim diyormuşmuşmuş gazetelere göre,amma direndi gelmek için yahu :lol:

Muslera, ManU haberleri çıkmış. Bizim medyanın. Manu, De Gea'yı stoper oynatacakmış.

Birde Muslera'nın alternatifi onur olacak mış, onur kim yaaa ?

Ynt: Transfer Nöbeti

alatasaray'dan teklif almam çok sevindirici. Transferim hakkında bir kaç gün önce Drogba'yı aradım. Bana 'G.Saray çok büyük bir kulüp. İstanbul muhteşem. Mutlaka gelmelisin'dedi" ifadelerini kullandı.

Kulübü Chelsea'den ayrılacağını da belirten Mikel, "Uzun süredir Chelsea forması giyiyorum. Artık buradan ayrılma zamanı geldi. Henüz yaşım 26 ve Şampiyonlar Ligi'nde büyük işler yapan Galatasaray'ın beni istemesi mutluluk verici" dedi.

CHELSEA'DEN %90 AYRILACAĞIM

Chelsea ile Galatasaray'ın transfer görüşmelerinin ne aşamada olduğu konusunda da bilgi veren Mikel, "Ben Chelsea'nin gerekli kolaylığı sağlayacağını düşünüyorum. Pazarlıklarda önemli ilerleme kaydedildi. Benim açımdan para ile ilgili bir sıkıntı yok. Yeter ki kulüpler anlaşsın" yorumunu yaptı. Mikel, Chelsea'de yedi sezonda 277 maça çıkarken, 2

yha telefondan giriyorum ben simdi taptalk 2 ye iphone5 imden. eger olur ki iletilerinize donemezsem sakin ola uzulmeyin alinmayin masabasina gecince mutlaka cevaplarim:) xoxo

Melo'nun pozisyonunda macera aramaya gerek yok bence

yha telefondan giriyorum ben simdi taptalk 2 ye iphone5 imden. eger olur ki iletilerinize donemezsem sakin ola uzulmeyin alinmayin masabasina gecince mutlaka cevaplarim:) xoxo

Mikel harbi o açıklamaları yapmış mı adam resmen bize yanaştı.:asd:

kafam almıyor arkadaş de gea bu sene premier ligin en iyi 11 ine girdi fena da oynamadı neden manu de gea yı satıp bizim muslerayı alıyor acaba :confused:

kafam almıyor arkadaş de gea bu sene premier ligin en iyi 11 ine girdi fena da oynamadı neden manu de gea yı satıp bizim muslerayı alıyor acaba :confused:

Tüpçünün gazetesi yazmış neden olabilir ?

Fotomaca göre Ibra yi istiyoruz :o

Onur Muslera'nın yerini çok iyi doldurur hatta daha iyisini bile verir bize. Merak etme.

615-dayum-shame.jpg

bende lig bittiğinden beri ibrahimovic haberini bekliyodum sonunda akıllarına gelmiş yazmışlar :D:D

hayaller peşinde koşmaya gerek yok..

1-yabancı sınırlaması tff gitmedikçe-karar değiştirmedikçe bu sene devam eder. tff seçime gitti, değişti diyelim en az 1 ay ı var.. yani temmuz sonunu anca bulur.

2-aihm gitsen ne olacak en iyi 20-30 gün içinde karar çıkar.

3-mevcut sistemde ve kadromuzda sol bek alıncaksa, snejder-muslera-drogba-eboue-chedjou hangisini keseceksin?? yerlide sol bek olmadığına göre.

4-yabancı sınırlaması kalkmaz ise; kesinlikle yerli kanat-stoper-forvet gerekli.

5-eğer avrupada başarıyı hedefliyorsak bu kadar kombine vs.. gibi durumlar var ise; kurumsallaşma yapılanması mevcutsa. mutlaka kadro yerli anlamında zaten üst düzey olmalıdır.

yukardaki madde olarak saydım..

umut-gökhan inler-kerim frei + stoper mutlaka gerekli. bundan kaçış yok. yabancı sınırlaması büyük etken olsada.

g.inler 10

kerim frei+stoper 6-7

umut 3-3,5

toplam 20 milyon euro + chedjou= 27 yapar. olurda yukardaki olaylarda tff gitti-karar değiştirdi-aihm olayı sonuçlandı.

elinde danny-amrabat-elmander durur. olursa nani gibi üst düzey bir kanat alıp transferi kapatırsın..

unutmayalım. bu sene herşeyden önemli.. uefa kesti diyelim cezayı takım olarak fb-bjk almadı. bu nedemek biliyomusunuz..

yayın anlaşmaları sponsorluk gibi şeylerle ekonomik olarak 2-3 misli birden büyüyebiliriz. borçu azatır- gelecek için büyük adımlar atabiliriz.

gerçekçi olalım. hayal etmek-şöyle böyle olur yabancı sınırlaması kalkar- ceza gelir diyerek en az 1 ayını böyle geçiremezsin. eğer böyle bir niyeti varsa da fikir olarak yöneticide taraftarda geçmiş olsun. büyük bir olayı kaçırırız.

onur musleranın yerini doldurur diyosunuzda kaç kere izlediniz onuru ?

onurun muslera kadar göbeği var be yağları patlayacak diye korkuyorum ben

Onur Muslera'nın yerini çok iyi doldurur hatta daha iyisini bile verir bize. Merak etme.

Süper ligde azda olsa doldurur bişey diyemem hiç olmazsa yediğimizden fazla atarız sorunu çözeriz, asıl sorun Avrupa. Orda burdakiler gibi kazma forvetler yok. Benim için Muslera > diğer tüm kaleciler !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt