Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kısa ve net özetliyorum.

yabancı sınırlması muhabeti var ise;

g.inler-kerim frei-umut al. en azından eksik yerin kalmaz.

baktın karar lehimize çıkıyor. o zaman al yabancını.

Arena kale arkası tel örgüleri kaldırmışlar.

BNIo7Q1CEAEOr0I.jpg:large

tıpkı muslera geldiğinde ağladığımız gibi dimi, ne kadar kötü başlamıştı , bahsedilen paralar verilirse muslera satılır boşuna üzülmeyin şimdiden söyleyeyim

Vallaha ben ağlamadım Muslera'nın potansiyelini biliyordum onu burada ağlayanlara söyleyeceksin. Tamam satılsın muradınız olsun ne diyeyim artık yani yıldım Muslera'yı anlatmaktan izleyincede aradaki büyük uçurumu göremiyorsanız diyecek laf yok.

Neden sürekli oyuncu satıyoruz olanın üstüne niye takviye etmiyoruzda satıyoruz. Sonra niye büyük kulüp olamıyoruz diyoruz bu mantıkla zaten olamayız.

ben satacaksak diyorumm..

para kazancaksak diyorum. benim melo-riera-elmander dışında yabancıları satmam. gerekirse drogba 3 sene daha oynasın, gerekirse burak 2 sene daha kalsın.

eğer satmak gibi niyetimiz var isede; satacağın zaman seneyedir, bu sene değil...

ben satacaksak diyorumm..

para kazancaksak diyorum. benim melo-riera-elmander dışında yabancıları satmam. gerekirse drogba 3 sene daha oynasın, gerekirse burak 2 sene daha kalsın.

eğer satmak gibi niyetimiz var isede; satacağın zaman seneyedir, bu sene değil...

Muslera, Sneijder, Drogba, Eboue dışında her yabancı satılabilir kanaatimce. Zaten diğerlerini düşünmüyoruz kaldı ki benim kastım siz değilsiniz iyi para işte ne kadar Türkiye Liginden çıkan her futbolcuya burun kıvırıyorlar hayalimizdeki astronomik rakamlar inandırıcı değil. Artık çoğu büyük kulüp 1 2 transfer yapıp bırakıyor ben bu oyuncuların üstüne bir güçlenmeden yanayım satmak belki oyuncu gitmek istediği an misyonunu tamamladığını hissettiği an olabilir.

Vallaha ben ağlamadım Muslera'nın potansiyelini biliyordum onu burada ağlayanlara söyleyeceksin. Tamam satılsın muradınız olsun ne diyeyim artık yani yıldım Muslera'yı anlatmaktan izleyincede aradaki büyük uçurumu göremiyorsanız diyecek laf yok.

satılsın diye tutturan yok yalnız ömründe 12 milyondan pahalıya adam satamayan klübün kısa vadede ödenecek 25 milyonluk teklife hayır diyeceğine inanıyorsanız bir şey diyemem, ayrıca ben de onurun potansiyelini biliyorum arada uçurum falan yok onur fit olmamasına rağmen deli toplar çıkarmaya devam ediyor , yan topu kötü bilmem ne diye de anlatmayın muslera da tafarelle geliştirdi yan toplarını

METRİS Cezaevi’nde bir yıl süreyle tutuklu kalan başkan Aziz Yıldırım, 3 Temmuz sürecinden bu yana yaşananları kapsayan bilgi ve belgeleri adeta kitap haline getirdi. Yıldırım 15’er dakika sürecek olan duruşmalı toplantılarda hazırladığı savunmayı UEFA yetkililerine vererek haklılığını ispat etmeye çalışacak.

adam 15 dakikada kitap okuyacak zaten r leri söyleyemıyor bu savunma falan yapamaz :asd:

kimse kendini kandırması manu 24-25 verdiyse başkanda izin verir muslerada gitmek ister , zorla kalırsa gönülsüz oynar performansı düşer.

muslera ıyı paraya satılacaksa onur alınacaksa kesınlıkle onay verırım onur u tartısabılenler oturup bır macını ızlememıslerdır aslındfa bana gore asıl paraya kıyıp eboue nın yerıne adam almak lazım şligi maclarında bızı dırek yakan adam eboue dır

..............onur

eboue semıh chedju carlınhos

..............melo

.......ınler...........selcuk

..............snıjder

....drogba...........burak

satılsın diye tutturan yok yalnız ömründe 12 milyondan pahalıya adam satamaya klübün kısa vadede ödenecek 25 milyonluk teklife hayır diyeceğine inanıyorsanız bir şey diyemem, ayrıca ben de onurun potansiyelini biliyorum arada uçurum falan yok onur fit olmamasına rağmen deli toplar çıkarmaya devam ediyor , yan topu kötü bilmem ne diye de anlatmayın muslera da tafarelle geliştirdi yan toplarını

Kısa vadede kaç tane kulüp 25 ödeyecek. Manu falan haberlerini kastediyorsak hayatta vermezler elzem teşkil etmiyor. Barcelona'nın ciddi bir sıkıntısı var kalede Valdez ile bir sene daha devam edecekler. 25 milyon kimse kolay kolay ödemez Monaco'ya satmak falan yazık olur Muslera'ya satılacaksa büyük para harcayarak büyümeye çalışan bir takımda değilde vizyonu yukarıda olan bir kulüpte olsun isterim. Onur için kusura bakma ama sakatlığından sonra gram gelişme göstermedi üstüne daha hantal bir durumda kilo fazlası var ve çok sakatlanıyor. Kaleci için iyi değil bunlar bence.

METRİS Cezaevi’nde bir yıl süreyle tutuklu kalan başkan Aziz Yıldırım, 3 Temmuz sürecinden bu yana yaşananları kapsayan bilgi ve belgeleri adeta kitap haline getirdi. Yıldırım 15’er dakika sürecek olan duruşmalı toplantılarda hazırladığı savunmayı UEFA yetkililerine vererek haklılığını ispat etmeye çalışacak.

adam 15 dakikada kitap okuyacak zaten r leri söyleyemıyor bu savunma falan yapamaz :asd:

15 dakika savunmanın 10 dakikası Galatasarayla alakalı olacaktır. Çünkü adam o kadar aciz ki ne diyeceğini bilemiyor.

Kitapta bir tane R harfli kelime bile bulunmuyormus .. avukati acikladi ..:lol:

Evra nani gelsin muslera aydın verelim :) işinize geliyorsa manu..

yaw biz niye Muslerayi satiyoruz ? Fenerin istedigi de bu iste iyi oyuncularini satsinlar diye caba sarf ediyor .. O yuzden onay verdi yabanci sinirlamasina ..

Bizde okadar salaksak ozaman hic ugrasmiyalim herkezi satalim ..

Bu TFF dusecek ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt