Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kısa vadede kaç tane kulüp 25 ödeyecek. Manu falan haberlerini kastediyorsak hayatta vermezler elzem teşkil etmiyor. Barcelona'nın ciddi bir sıkıntısı var kalede Valdez ile bir sene daha devam edecekler. 25 milyon kimse kolay kolay ödemez Monaco'ya satmak falan yazık olur Muslera'ya satılacaksa büyük para harcayarak büyümeye çalışan bir takımda değilde vizyonu yukarıda olan bir kulüpte olsun isterim. Onur kusura bakma ama sakatlığından sonra gram gelişme göstermedi üstüne daha hantal bir durumda kilo fazlası var ve çok sakatlanıyor. Kaleci için iyi değil bunlar bence.

tamam işte verirse diyoruz zaten, onur trabzonsporun başıboşluğundan da çekti saçma sapan bir yapılanmada salmıştır kendini o da, şimdi evlendi hayatı daha düzenli olacaktır muslera kalsın ama giderse onur alınır, zaten trabzon sapıtmış tolgaya falan 10 milyon artı oyuncu falan istiyorlarmış , başka da yerli kaleci yok , zaten musletayı satıp yerine yabancı almak saçmalığın daniskası olur

onur la muslere arasında kalite farkının fazla olduğunu düşünüyorum ve onur sık sakatlanan bir kaleci Sakatlık geçmişi

Sezon başlangıç - Sakatlık

12/13 13.05.2013 19.05.2013 diz problemleri

11/12 02.02.2012 06.02.2012 Bilek yaralama

10/11 12.03.2011 27.10.2011 yirtik ACL

tff düşerse ağustos başına kadar o zaman rahatlarız ama yeni gelen tff de en fazla 6+2+2 ye döner seneye sınırsız falan yapabilir belli kriterlerle

Kamp ne zaman başlıyor

melonun 6 mılyon oldugu yerde obı ye o kadar paralar verılmez yazıktır

muslera 20nın ustune satılıp onur alınacaksa sevınırım

gokhan ınler ve eren derdıyok gs da mutlaka gormek ıstedıgım futbolcular

su carlınhos u da bırı ıkna etsın artık sıkıcam kafasına :-)

Kardes sen veriyon 8.5 Amrabata... Turk Kaleci zaten piyasada yok adam sana 7mil e babayi verir .. :lol: en az 12 mil euro ceker .. haklida.

Arkadaşım serbest kalma maddesi var 7-7,5 m o yüzden yazdım ayrıca 10-12 m edecek bu ulkede yerli kaleci yok olmaz da .. Onurun da edeceği en fazla 3-4m bana göre..

Kardes sen veriyon 8.5 Amrabata... Turk Kaleci zaten piyasada yok adam sana 7mil e babayi verir .. :lol: en az 12 mil euro ceker .. haklida.

Nereye cekiyor ya? Onur´un serbest kalma maddesi var. O yüzden herkes Onur diyor zaten. 7.5 Milyon´a bugün istersek aliriz

Onur Muslera'nın donu olamaz gerekirse sneijder satılmalı Muslera kalmalı.

İbrahimovic için Galatasaraya gelecek kadar yazan aklı nasıl tanımlarız bilmiyorum. Bu kadar salak falan mı sanıyorlar insanları ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt