Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Nereye cekiyor ya? Onur´un serbest kalma maddesi var. O yüzden herkes Onur diyor zaten. 7.5 Milyon´a bugün istersek aliriz

TFF devrilsin Onur , Trabzonda kalsin ... ben Muslerayi kimseye degismem ..

Muslera gittikten sonra herkez aglar agh keske kalaydi diye o yuzden dizimizi vurmiyalim TFF yi vuralim

Onu bilemem ama ..Haciosmanogluy'la dusman olacagimiza .. TFF indirip Muslera kadroda kalmasi daha kolay bir yol .. Ama herkez Muslera satma derdinde .. Hic hakkini savunup kafa tutan yok ,..

Sen hacı dan ne kadar etkilenmişsin öyle düşman olsak ne olur olmasak ne olur Bizim camia ile bir mi tutuyosun o adamı mafyacılık mı oynuyoruz burda paran varsa güçlü sensin bu kadar basit..

fft96mm2365637.jpg

Adama bak yahu ... Tapeleri carsaf carsaf gazetelere basildi .. daha halen ispiyonladi diyo .. sanki kimse duymadi :lol:

TFF devrilsin Onur , Trabzonda kalsin ... ben Muslerayi kimseye degismem ..

Muslera gittikten sonra herkez aglar agh keske kalaydi diye o yuzden dizimizi vurmiyalim TFF yi vuralim

Bende istemiyorum satilmasini. Ama Baskan her aciklamasinda davetiye cikariyor tekliflere. Cok merakli satmaya herhalde.

Gökhan Inler sorunlari cözer bu sene icin. Seneye de AB olayina göre yeni bir strateji belirleriz.

kısa bir hesap yapalım

1-2.sermaye artırımı oalcak. buda borçların daha makul yerlere çekilmesi demek.

2-unutmayalım ki bir takımın en önemli yerleri kale-defans beyni-orta saha-forvettir. yani omurgasıdır. misal barca-real. ne kadar yıldızın olursa olsun kale-defans beyni-orta saha-forvetten biri veya bir kaçı eksik ise sonucu göremezler.

3-olası uefa cezası sonrası (kuluplere ceza kesildi ) diyelim. tüm sponsorluklar-sezon boyunca rekabet-avrupada isim duyumra vs ekonomik olarak büyük gelir demek.

4-aihm iyi karar çıktı lehimize avrupada durdurumaz- olası olumsuz durumda en az 4.yıldız garanti derim yinede. sadece avrupada duraklatır bizi biraz.

onun için oyuncu satma taraftarı değilim. snejder-drogba-muslera-burak-selçuk-eboue gibi böyle bir kadroyu bulmak (sürekli birbiri ile oynayan) 2 senedir birbirine alışmış ve fatih terim gibi bir teknik adamın en olgun döneminde başarı için en güzel sezondur ve başlangancıdır.

herkesde biliyor iyi yabancılar sonuna kadar kalmayacak- faith terim maksimum 5-6 sene sonra emekliye ayrılır.. ünal aysal ayrılır 4 sene sonra. onun için eğer tarih yazmak-ilk 10 arasına gireceksek bundan önemli sezon olamaz.

muslera 10 ıse onur 9 dur kardes trabzonun derbı dedıgımız maclarının genıs ozetlerını ızle bakalım sonra konusalım

Kalecilik sadece refleks ise eh işte yan topları napıcaz topu oyuna sokmayı napıcaz Muslera Avrupa'da başarı getirir Onur Türkiye kupasını kazandırır işte.

Bende istemiyorum satilmasini. Ama Baskan her aciklamasinda davetiye cikariyor tekliflere. Cok merakli satmaya herhalde.

Gökhan Inler sorunlari cözer bu sene icin. Seneye de AB olayina göre yeni bir strateji belirleriz.

Sexy baskan , fiyat artirmak istiyor .. o bu islere ticaret gozuyle bakiyor :o

Ona kalirsa Ayi Volkan derbi maclarinda sanirsin Peter Smeichel ...

bence volkanda ıyı kalecı ama kuşlar bıtırdı cocugu

burda konusulan muslera 20 ustu edıyorsa hemen satılmalı halı hazırda onur gıbı kalecı varken.. hıı yabancı sınırı kalkarsa muslera 30 da etse satana çok pis söverim

Yapmasinlar böyle sacma sözlesmeler o zaman. Düsman olmaya haklari yok. Haciosman gitsin sözlesmeyi yapanlarla düsman olsun.

Muslera´nin satilmasini istemem. Ama 27-30 Milyon Euro da hayvani bir para. Reddetmek zor. Dünyada her kulüp icin.

Onur kova degil. Gayet iyi bir kaleci. Evet bir Muslera degil, ama Ufuk da degil. Türkiye´nin en iyi 2 kalecisinden biri.

Ben taraftarim, benim parayla cok isim yok. Muslera kalmak istedigi sürece kalmali diye düsünüyorum.

Ayrica kimse farkinda degil gibi ama, Muslera´nin da Istanbul´u ve Galatasaray´i cok sevdigini düsünüyorum.

Kalecilik sadece refleks ise eh işte yan topları napıcaz topu oyuna sokmayı napıcaz Muslera Avrupa'da başarı getirir Onur Türkiye kupasını kazandırır işte.

muslera nın yan topları hıc ıyı degıldı hatta elleri küçük ondan tutamıyor denıyordu taffarel egıttı resmen cag atlattı adama onur un refleklerı muthıs yan top sııntısı ondada var ve taffarel halleder

oyuncu satma taraftarı değilim bu sene. gelecek sene bakarsın durumlara göre..

hacıya gerek yok. takımın en iyilerinden 1-2 sini satıyorsan ve daha iyisini ya da onun kadar katkı verecek birini alamıyorsan ilk 10 düşünen bir yapı olamaz..

melo konusunda. alternatifin var. en az onun kadar iyi veya ondan daha iyi olabilecek biri g.inler dir.

sol bek için var.

kale için. onur demeyin. akıl mantık var beşiktaş tolga alacak. ts bırakırmı onuru.

bence volkanda ıyı kalecı ama kuşlar bıtırdı cocugu

burda konusulan muslera 20 ustu edıyorsa hemen satılmalı halı hazırda onur gıbı kalecı varken.. hıı yabancı sınırı kalkarsa muslera 30 da etse satana çok pis söverim

Ya onur hazir paket degil onu anlayin .. Trabzon Onur'u vurur ama birakmaz Burak/Selcuk/Engin den sonra .. :)

Muslera 60 Mil Euro istiyeceksin nokta NET .. Falcao 60Mil Euro ediyorsa .. Muslerá'da eder 60 Mil Euro ..

Okudumda yazıları söylenen söz şu. 'Muslera gitsin Onur gelsin'

Hadi herşeyi geçtik sattık Muslerayı parasını aldık yönetim Onurda hedef belirledi diyelimde Onur gelecek mi ? Onu hiç düşündünüz mü ? Trabzondan başka takımda oynamam dedi kafasına silah dayayıp mı getireceksiniz ? Ondan sonra Aykut ve Ufuğa kalırsak görürüm ben sizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt