Murat Terim
10 Numara!
- 8 Haziran 2011
- 14.941
- 827
- 1.428
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ayrıca sabah bi haber paylaştım unutmayın görmeyenler için..
O.lyon orta saha oyuncu Maxime Gonalons u napoli istiyor.. mevki g.inlerin yeri. isteyen benitez..
O doğru ama yine mantıklı transfer pesindeler 60 milyon pound bütçe var.City yada chelsea gibi gidip bir oyuncuya 50-60 milyon euro vermiyorlar verseler bile cok nadir. Mesala Thiago alcantara yı alacaklar büyük ihtimal.
Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2
lyon başkanı satmam demiş
kaynak : leo güney
İbrahimovic için Galatasaraya gelecek kadar yazan aklı nasıl tanımlarız bilmiyorum. Bu kadar salak falan mı sanıyorlar insanları ?
Gökhan inler benitez in kendini Liverpool döneminde çok istediğini ve İnter veya bir başka takıma gitmeyi düşünmediğini söyledi.
İkna etmemiz zor olacak çok zor.
GS hissesi aldim 900 TL kadar. Yatirim tavsiyesi degildir. zaten zararda oldugum gozden cikardigim bir para vardi, ne alsam diye hisse bakarken bizim hisseyi gordum ve aldim. Kaybetsem de uzulmem, ama fb ceza alirsa CL ne tek kalma ihtimalimiz daha cok artar ve orta vadede bizim hisse degerimizin kesin artmasi gerekiyor. Hicbir mantik fb nin piyasa degerinin bizimkinin 2 Katina yakin olmasini anlatamaz bana.
Yatirim tavsiyesi degildir.
Televizyonda konuşan baskan twitter hesabından 10 kere belirten baskan dururken bu haberler boş.
Fatih Terim'in 1 numaralı isteği olan Gökhan için somut adım atıldı ve Napoli'ye menajerler aracılığıyla haber yollandı. Türk pasaportlu ön liberoyu transfer
devamı
bende diyorum ki, napoli isterse alır bu kadar net.. onlarda ibo hacıosmanoglu var.
2700 liran var mı ? %300 lük sermaye artırımı geliyor da :trollface: