Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Transfer Nöbeti

ayrıca sabah bi haber paylaştım unutmayın görmeyenler için..

O.lyon orta saha oyuncu Maxime Gonalons u napoli istiyor.. mevki g.inlerin yeri. isteyen benitez..

Unutun siz o haberi başkan açıklama yaptı kaptanımız satılık değildir.

«*L’OL n’a pas l’intention de se séparer de son capitaine*»

«*L’Olympique Lyonnais a été très surpris d’apprendre à la lecture du quotidien L’Equipe de ce matin qu’il aurait fixé un montant pour le transfert de Maxime Gonalons, et que celui-ci serait supérieur à 12 millions d’euros, a indiqué l’OL. Le club rappelle qu’il n’a pas l’intention de se séparer de son capitaine et qu’il s’agit d’une question de stratégie clairement définie, à savoir poursuivre le développement sportif du club autour des meilleurs jeunes issus de l’académie dont Maxime Gonalons est l’un des meilleurs exemples, précisent-ils. L’Olympique Lyonnais dément donc tout contact et toute négociation avec le club de Naples et il regrette qu’un intermédiaire puisse laisser entendre le contraire, comme cela est suggéré dans ce quotidien.*»

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

O doğru ama yine mantıklı transfer pesindeler 60 milyon pound bütçe var.City yada chelsea gibi gidip bir oyuncuya 50-60 milyon euro vermiyorlar verseler bile cok nadir. Mesala Thiago alcantara yı alacaklar büyük ihtimal.

Thiago ve orta sahaya Fellaini vs bir oyuncu alamalarıda şart. En sıkıntılı olan bölgeleri hatta 2 iyi oyuncu almaları gerekiyor.

Cevap: Transfer Nöbeti

GS hissesi aldim 900 TL kadar. Yatirim tavsiyesi degildir. zaten zararda oldugum gozden cikardigim bir para vardi, ne alsam diye hisse bakarken bizim hisseyi gordum ve aldim. Kaybetsem de uzulmem, ama fb ceza alirsa CL ne tek kalma ihtimalimiz daha cok artar ve orta vadede bizim hisse degerimizin kesin artmasi gerekiyor. Hicbir mantik fb nin piyasa degerinin bizimkinin 2 Katina yakin olmasini anlatamaz bana.

Yatirim tavsiyesi degildir.

Re: Transfer Nöbeti

Gökhan inler benitez in kendini Liverpool döneminde çok istediğini ve İnter veya bir başka takıma gitmeyi düşünmediğini söyledi.

İkna etmemiz zor olacak çok zor.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Gökhan inler benitez in kendini Liverpool döneminde çok istediğini ve İnter veya bir başka takıma gitmeyi düşünmediğini söyledi.

İkna etmemiz zor olacak çok zor.

o haber yalan. g.inleri düşünen biri oraya sürekli oyuncu bakmaz. ayrıca benitez luis suarezi istiyor forvete. napoli kankaa al işte onalrıda. bize g.inleri ver.

ayrıca. son transfer i olacak g.inlerin.

GS hissesi aldim 900 TL kadar. Yatirim tavsiyesi degildir. zaten zararda oldugum gozden cikardigim bir para vardi, ne alsam diye hisse bakarken bizim hisseyi gordum ve aldim. Kaybetsem de uzulmem, ama fb ceza alirsa CL ne tek kalma ihtimalimiz daha cok artar ve orta vadede bizim hisse degerimizin kesin artmasi gerekiyor. Hicbir mantik fb nin piyasa degerinin bizimkinin 2 Katina yakin olmasini anlatamaz bana.

2700 liran var mı ? %300 lük sermaye artırımı geliyor da :trollface:

Fatih Terim'in 1 numaralı isteği olan Gökhan için somut adım atıldı ve Napoli'ye menajerler aracılığıyla haber yollandı. Türk pasaportlu ön liberoyu transfer

Mikel - Selçuk - G.inler - Sneijder :D süper bi orta saha göbegi olur

ayrıca. size sorum şu? napoli madem g.inleri vermeyecek kalacak deniliyor. niye haberlerde alternatif olarak napoli o.lyon lu oyuncu ile ilgileniyor? haber olsa anlarım.. o.lyon başkanı kalacak diyormuş, demek napolinin böyle bir isteği var...

şu İnter takımındaki Nagatomo'yu alamazmıyız acaba :D İnter oyuncularını satıyor hep bizde onu alsak hem daha 26 yaşında süper transfer olur

2700 liran var mı ? %300 lük sermaye artırımı geliyor da :trollface:

Var, olursa alirim. Dedigim gibi orta uzun vadede kesin kazancli cikacagima inaniyorum.

Baskan da aklandi, sermaye artislarinda hukuken ve etik olarak hicbir problem yok bence de. Ama ben yine de en az 3 ay boyunca bu islemin olacagini sanmiyorum. O zamana kadar gerekirse cikarim, ama olursa da katilirim sermaye artisina hic problem yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt