Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Su AB isi cözülürse (birsey cikacagina inanmiyorum acikcasi) güzel kadro kurabiliriz.

Isimlere fazla takilmayin.

Aykut yerine Semih olabilir, Mikel yerine Melo olabilir (isterimde) ve Tremoulinas yerine Carlinhos olabilir.

Sneijder ve Selcuk kanat oynayamaz diyen kisiler yorum bile yapmasin cünkü futboldan anladiklari yok.

Burak'i oraya koymak pek dogru olmaz, ama sürekli hareket halinda oldugu icin (tipki Drogba gibi) deneyebiliriz.

Muslera

Eboue Aykut Chedjou Tremoulinas

Sneijder Mikel Selcuk

Burak Drogba Nani

​

Re: Transfer Nöbeti

ayrıca. size sorum şu? napoli madem g.inleri vermeyecek kalacak deniliyor. niye haberlerde alternatif olarak napoli o.lyon lu oyuncu ile ilgileniyor? haber olsa anlarım.. o.lyon başkanı kalacak diyormuş, demek napolinin böyle bir isteği var...

Adam bize hiç bir teklif gelmedi gelse bile bizim yıllar boyu kaptanımız olacak kişidir bir fiyati yok dedi.

Alırsa alır görürüz kendini haklı cikarmak için amma uzattın ha.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Var, olursa alirim. Dedigim gibi orta uzun vadede kesin kazancli cikacagima inaniyorum.

Baskan da aklandi, sermaye artislarinda hukuken ve etik olarak hicbir problem yok bence de. Ama ben yine de en az 3 ay boyunca bu islemin olacagini sanmiyorum. O zamana kadar gerekirse cikarim, ama olursa da katilirim sermaye artisina hic problem yok.

Yatirim tavsiyesi degildir.

bol kazançlar

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Adam bize hiç bir teklif gelmedi gelse bile bizim yıllar boyu kaptanımız olacak kişidir bir fiyati yok dedi.

Alırsa alır görürüz kendini haklı cikarmak için amma uzattın ha.

uzatıcam tabi... konuşcak konu yok ne yapalım

muslera-burak satılmalımı_

melo alınmalımı?

yabancı sınırlaması

tff-uefa şemsiyeni içine alacak mı?

günlerdir aynı konu üzerinde duruyoruz..

Su AB isi cözülürse (birsey cikacagina inanmiyorum acikcasi) güzel kadro kurabiliriz.

Isimlere fazla takilmayin.

Aykut yerine Semih olabilir, Mikel yerine Melo olabilir (isterimde) ve Tremoulinas yerine Carlinhos olabilir.

Sneijder ve Selcuk kanat oynayamaz diyen kisiler yorum bile yapmasin cünkü futboldan anladiklari yok.

Burak'i oraya koymak pek dogru olmaz, ama sürekli hareket halinda oldugu icin (tipki Drogba icin) deneyebiliriz.

Muslera

Eboue Aykut Chedjou Tremoulinas

Sneijder Mikel Selcuk

Burak Drogba Nani

​

Burak'ı hangi futbol bilgisine göre kanatta oynatabiliyoruz ben merak ettim açıkcası kanat oyuncularından beklenen verimin hangisini karşılayabilir gerçekten bir yazında bizde feyzlenelim bi madem cahilim açıkcası.

Yabancı sorununun halledilmesi gerekiyor kesinlikle.

Burak'ı hangi futbol bilgisine göre kanatta oynatabiliyoruz ben merak ettim açıkcası kanat oyuncularından beklenen verimin hangisini karşılayabilir gerçekten bir yazında bizde feyzlenelim bi madem cahilim açıkcası.

Burak zaten kanat'ta olmaz diyen de benim. Bir cok kez söyledim. Düz bir standard'a döner bu sekilde.

Ama kendisinin Nani+Drogba'li sistem'de yer almasini istedim. Yani bu yüzden 4-3-3 cizdim ve 4-3-3 sistemi nasil isledigini bilmiyorsan sus lütfen. Bu sistemde öndeki 3'lü cok farkli kullanilabilir.

Yabancı sorununun halledilmesi gerekiyor kesinlikle.

en kötü senaryo şu zaten. olduda halledilmedi..

sol bek yerlimi olacak

kalecimi. diyorlara ya 7,5 milyon euro onur verir alırız. diye. 7,5 milyon euro oraya vereceğime gider 11 verir g.inleri alırım (muslera satmak için önce alman lazım)

snejderimi satıcan

eboue mi ??

sorun yabancı sınırı, başka bişey değil.

uzatıcam tabi... konuşcak konu yok ne yapalım

muslera-burak satılmalımı_

melo alınmalımı?

yabancı sınırlaması

tff-uefa şemsiyeni içine alacak mı?

günlerdir aynı konu üzerinde duruyoruz..

Muslera ve Burak satılmaz.

Melo alınır

Yabancı sınırı değişir.

Sarı-Lacivertliler, Trabzonspor için, “Dedikodu yapacaklarına mart ayında UEFA’ya yaptıkları başvuruyu, F.Bahçe ile Türkiye’yi niye ispiyonladıklarını açıklasınlar” dedi.

Sarı-Lacivertliler, Trabzonspor için, “Dedikodu yapacaklarına mart ayında UEFA’ya yaptıkları başvuruyu, F.Bahçe ile Türkiye’yi niye ispiyonladıklarını açıklasınlar” dedi.

Sike yapanlar degil de, ispiyonlar suclu :) Sikayet etmesinler de serefsizlik yapmaya devam mi etseydiniz?

Nasil bir beyin var bunlarda anlamiyorum. Sike yaparken ülke menfaatleri akillarina gelmez, ceza yiyecekken ülke menfaatleri derler.

"Ben serefsizim ama ülke menfaati" diyorlar resmen :) Ah Türkiye vah Türkiye

Beşiktaş'ta teknık direktor için adaylar ikiye indi ;

Ertuğrul Sağlam veya Slaven Bilic

( Eurosport )

AB başvurusundan bişey çıkacağını sanmıyorum, çünkü şikeciler zamanında anelka için yapmıştı o başvuruyu ve reddedilmişti. en iyi olasılık tff nin değişmesi ama değişse bile bi anda sınırsız yabancı kuralı koyacaklarını hiç sanmıyorum en fazla 6+2 yada en iyimser 7+2 olur yabancı sınırı. çünkü anadolu klüpleri sınırsız yabancı olayına şiddetle karşı çıkacaklardır. o yüzden biz napalım ne edelim önce şu inler meselesini bi halledelim elimiz bi rahatlasın şöyle. sonrada gerekirse bide meloyu alırız

Öyle bişey hiç hatırlamiyorum neden sadece Anelka içın?
AB başvurusundan bişey çıkacağını sanmıyorum, çünkü şikeciler zamanında anelka için yapmıştı o başvuruyu ve reddedilmişti. en iyi olasılık tff nin değişmesi ama değişse bile bi anda sınırsız yabancı kuralı koyacaklarını hiç sanmıyorum en fazla 6+2 yada en iyimser 7+2 olur yabancı sınırı. çünkü anadolu klüpleri sınırsız yabancı olayına şiddetle karşı çıkacaklardır. o yüzden biz napalım ne edelim önce şu inler meselesini bi halledelim elimiz bi rahatlasın şöyle. sonrada gerekirse bide meloyu alırız

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Beşiktaş'ta teknık direktor için adaylar ikiye indi ;

Ertuğrul Sağlam veya Slaven Bilic

( Eurosport )

inşallah ertuğrul olmaz.. Bursa olaylarından dolayı bence olmama ihtimali var gergin günler olmuştu...

Hocam oda biraz maddi açıdan sıkıntı doğurabilir ben TFF'nin kesinlikle değişeceğini , Ulusoy'un başkan olacağını düşünüyorum ve Ulusoy gelirse kesinlikle 7+X+X gibi bir sisteme geçeriz emin olun , hem Ulusoy'un hocasının da Şenol Güneş olduğu söyleniyor , yani futbolumuz açısından en doğru karar olacak Ulusoy ;

7+X+X gibi bir sisteme geçersek ;

Muslera

Eboue Semih Chedjou Tre

Melo Selçuk

Burak Sneijder Nani

Drogba​

Şeklinde çok üst düzey ve güçlü bir kadro kurabiliriz , ben diyorum ki bu konuda kesinlikle çalışmamız vardır , böyle de bir sisteme geçilmesi muhtemel Ulusoy'un gelişi ile , Gökhan'a vereceğimiz parayı Nani'ye veririz çok daha iyi bir kadromuz olur şeklinde düşünüyorum :yenieek:

Gün geçmiyor ki aptalca bir açıklama gelmesin.

Hırbolar yeminle.

36599548-disapoint-reaction.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt