Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hocam oda biraz maddi açıdan sıkıntı doğurabilir ben TFF'nin kesinlikle değişeceğini , Ulusoy'un başkan olacağını düşünüyorum ve Ulusoy gelirse kesinlikle 7+X+X gibi bir sisteme geçeriz emin olun , hem Ulusoy'un hocasının da Şenol Güneş olduğu söyleniyor , yani futbolumuz açısından en doğru karar olacak Ulusoy ;

7+X+X gibi bir sisteme geçersek ;

Muslera

Eboue Semih Chedjou Tre

Melo Selçuk

Burak Sneijder Nani

Drogba​

Şeklinde çok üst düzey ve güçlü bir kadro kurabiliriz , ben diyorum ki bu konuda kesinlikle çalışmamız vardır , böyle de bir sisteme geçilmesi muhtemel Ulusoy'un gelişi ile , Gökhan'a vereceğimiz parayı Nani'ye veririz çok daha iyi bir kadromuz olur şeklinde düşünüyorum :yenieek:

haluk ulusoy lafları çok dönüyorda. futbol olarak bişey dememde. haluk ulusoyu gönderen bu hükümet değilmiydi?

tff değiştirsende-değiştirmesende sonuç şu. temmuz sonuna kadar neyi bekleyecez. elimizdeki gönderilmesi gereken yabancıları göndermeden hangi yabancı trasnferinden bahsediyoruz.

muslera-eboue-chedjou-danny-amrabat-snejder-drogba-riera-elmander-culio.. culio gönderdin. melo yu aldın. elmanderi gönderdin sol bek aldın.

kulupler birlği ne istiyor 6+2+2 devam kararı aldılar. sınırsız yapmazlar onlar içinde zarar çünkü..

6+2 devam etti. kimi keseceksin 11 den.

melonun hep iyi oynarken veya kötü oynarken halini hatırlıyoruzda. bu adam gelmesi için maaşına zam isteyecekdir. yani yine sorun olacak. olay sadece juve değil. yine aynı tas aynı hamam.

mevcut düzende melonun gelmesi için en az 1 ay var daha. 1 ay gecikme ile yine kamp dönemi yaşamamış-yine tartışmalı ortamlar.

bugünde transfer olmaz bosuna beklemeyelim haberin h'si, duyumun d'si yok. en azindan 1-2 milyonluk alternatif adamlar alsak onu bile yapmiyoruz sanki yabanci siniri kalkinca yedekler bile yabanci olacak..

Muslera ile Burak giderse (bence kesinlikle satılmamalılar) Onur ile Arda 'yı parayı basıp almak lazım .

bugünde transfer olmaz bosuna beklemeyelim haberin h'si, duyumun d'si yok. en azindan 1-2 milyonluk alternatif adamlar alsak onu bile yapmiyoruz sanki yabanci siniri kalkinca yedekler bile yabanci olacak..

aynen. hiçbir şeyin bahanesi yok bence yedek için bile transfer yapılmıyorsa. en basiti umut-kerim frei-jem karacan-aykut demir vs 2-3 isim daha. sadece ilk 11 kurtarmayacak bizi..

hadi soru soralım. yabancı sınırlaması ilk 11 için halletik ama yedekler için halledemedik diyelim kendi içimizde. tek stoper-tek kanat-tek forvet yerli. nasıl kadro olacak.

drogba-burak alternatifi yok. umut alınmamış-elmander gönderilcek.

amrabat-aydın dışında kanat adamın yok. yabancı sınırlaması gelir ise amrabatta yok.

danny dışında bir tek g.zan. g.zan iyiydi ama sakatlanma riski çok. stoper varmı??

3 tane trasnfer yahu neyi değiştiriecek çok şeyi.

bu transfer döneminde her zaman şunu savundum. en azından yedek gelecek amaçlı 2-3 oyunuc ile anlaşma yapman gerekirdi.

umut-kerim frei-jem karacan bu adamlar gitti veya kaldı. kimi alacaksın. gidip abuk sabuk anadolu takımında 4-5 milyon euro bayılıp adammı alacaksın?

gio milli takımda yaptınığı klüptede yapsa alınmasa gereken ilk isim olur

Baskan akilli adamdir. Muslera ve Burak´a astronomik teklifler geldiyse, kendisi de bunu degerlendiriyorsa, taraftarin da sonrasinda neler bekleyecegini hesaplar, hesaplamali. Muslera ve Burak gibi kilit oyuncularin yoklugunu 1-2 yildiz doldurmaz. Onur, Arda, Sol bek, Yabanci Orta saha, Nani, Forvet isteriz o zaman. Ona göre planlama yapsin.

AB başvurusundan bişey çıkacağını sanmıyorum, çünkü şikeciler zamanında anelka için yapmıştı o başvuruyu ve reddedilmişti. en iyi olasılık tff nin değişmesi ama değişse bile bi anda sınırsız yabancı kuralı koyacaklarını hiç sanmıyorum en fazla 6+2 yada en iyimser 7+2 olur yabancı sınırı. çünkü anadolu klüpleri sınırsız yabancı olayına şiddetle karşı çıkacaklardır. o yüzden biz napalım ne edelim önce şu inler meselesini bi halledelim elimiz bi rahatlasın şöyle. sonrada gerekirse bide meloyu alırız

fener avrupaya başvuracaktı ama olmadı. sadece TFFye ve tahkime başvurmuştu bunun için. anelka sezon sonu satıldı zaten diye biliyorum.

Bolu'dan Emre Kılınç ne oldu ? 2-3 haftadır ses yok neredeyse ?

gio milli takımda yaptınığı klüptede yapsa alınmasa gereken ilk isim olur

Dün ne oynadı be,iyi topcuydu kötü zamanda geldi,keza Jo'da öyle ama Jo biraz rahat adamdı,ama kaliteli topcu ikiside,Gio'yu isterim ne yalan söliim,daha 23 yasında..

Transfer döneminin resmen başladığı gün böyle mi olur :sad007:

500 yılda geçse yetişmez ,Türkiye'de bu olmaz renktaş,

sonra biz başarı bekleyeylim. çok iyi bir isim olur 1-2 tane anlarım misal bu sene snejder-drogba olsa eyvalah derimde.

sol bek yok

ön libero yok

yedekler yok (yerli)

çoğu oyuncuun gidecek (yabancı) bu düzenlemi sezon hazırlığına başlayacaksın.

başkan bugün 14:00 de konuşucak dimi ondan sessiz ortalık sanırım?

Dün ne oynadı be,iyi topcuydu kötü zamanda geldi,keza Jo'da öyle ama Jo biraz rahat adamdı,ama kaliteli topcu ikiside,Gio'yu isterim ne yalan söliim,daha 23 yasında..

---------------------burak-------------------------------

--------------------wesley-------------------------------

gio---------------------------------------------------nani

---------------inler------------selçuk--------------------

tremolinas------chedjou-------semih---------şener

--------------------muslera------------------------------

danny'i türk vatandaşı yapıp sağ beke atarsak tadından yenmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt