Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bence bu oyuncudan ikisini alirlar gibi ustune Ertugrul saglam da gelir.Onder ozen ben sezeri yalanlamistim ama hocamiz istedi der olur biter

Olabilir hocam ama belirsizlik son sürat devam ediyor şuan , Uefa'dan gelecek karar , TFF dolayısıyla yabancı sınırı değişecek mi ? vs. derken bekliyoruz işte habire , sence ne zaman çözülür düğüm ?

voleybol basketbola da razıyım gidip yeni yorumcu alıp işte yeni transferimiz demesinlerde :trollface:

Trabzonspor, Akhisar Belediyespor'la sözleşmesini henüz yenilemeyen Bilal Kısa'yı transfer etmek için çalışmalara başladı.

Trabzon ne yapıyor ? :D

ulan ne mikeli yabancıyı sol beke kullanın allah rızası için

Galatasaray Haber ‏@CimbomHaber_ 6 dk

Ünal Aysal transferleri bitirdi. Seçimin ardından açıklayacak. ( ********************* )

Galatasara; Reading'den Jem Karacan ve Fulham'dan Kerim Frei için girişimlerini hızlandırdı. (MİLLİYET)

ulan şu sınır olmasaydı varya bizim maçları gece 24:00 de verirlerdi o derece kadro var elimizde

Olabilir hocam ama belirsizlik son sürat devam ediyor şuan , Uefa'dan gelecek karar , TFF dolayısıyla yabancı sınırı değişecek mi ? vs. derken bekliyoruz işte habire , sence ne zaman çözülür düğüm ?

Ben Demirorenin kararinin arkasinda kalacagini dusunuyorum(yerinde bende olsam aynisini yapardim) sonra fener ceza alirsa arti bu yabanci kontejan sorunu nedeniyle demiroren istifa edecektir fener ceza almasa bile zorlatilip yine istifa eder yada secime gidilir . Demiroren istifa edince Ulusoy gelecek 7+2+2 gibi bir cozum getirecek. :) Burasi turkiye 2+2 = 4 bu isler boyle yuruyor yarin bakmissin yabanci siniri diye bir sey kalmamis.

Gonul ister avrupali oyuncular serbest olsun ama sanmiyorum benim pek umidim yok.

Kayserispor, Galatasaray'ın istediği Okay Yokuşlu'nun bonservis bedelini 4 milyon € olarak açıkladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt