İbrahim Akar
Sarı Üye
- 22 Temmuz 2012
- 932
- 0
- 836
Cevap: Transfer Nöbeti
Football 365 de yazdı mikeli
Football 365 de yazdı mikeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Qpr'den Jay Bothroyd'u bedavaya alıcağımızı yazmış Daily Star

Ben Demirorenin kararinin arkasinda kalacagini dusunuyorum(yerinde bende olsam aynisini yapardim) sonra fener ceza alirsa arti bu yabanci kontejan sorunu nedeniyle demiroren istifa edecektir fener ceza almasa bile zorlatilip yine istifa eder yada secime gidilir . Demiroren istifa edince Ulusoy gelecek 7+2+2 gibi bir cozum getirecek.Burasi turkiye 2+2 = 4 bu isler boyle yuruyor yarin bakmissin yabanci siniri diye bir sey kalmamis.
Gonul ister avrupali oyuncular serbest olsun ama sanmiyorum benim pek umidim yok.
Galatasaray Haber @CimbomHaber_ 6 dk
Ünal Aysal transferleri bitirdi. Seçimin ardından açıklayacak. ( ********************* )
Veli Yigit @veliyigit 1 dk
Nihan Güneyligil Galatasaray Daikin'de ! Başarılı hamle için tebrikler @Darnelo
buda seçim bitene kadar sürecek olan ağır palavra![]()

Seçimin ardından transferleri bitirdiğini açıklayacak işte.Transferleri açıklamayacak,başka transfer yok :lol:
Tescil haklarının iziinsiz kullanımına girer....
https://www.gscimbom.com/forum/gscimbom-transfer-forumu/147092-transfer-nobeti-435.html#post6592897
transfermarkta göre gökhan zanın sözleşmesi 2016ya kadar uzatıldı
Copyright yapıştırmamıssınız
Bruno Alves'in gelmesi ile beraber takımdaki geleceği tartışılmaya başlanan Joseph Yobo, takımdan ayrılmayacağını ifade etti. (Ntvspor)
Bruno Alves'in gelmesi ile beraber takımdaki geleceği tartışılmaya başlanan Joseph Yobo, takımdan ayrılmayacağını ifade etti. (Ntvspor)