Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ab olayı olur mu ya %1 ihtimal vermiyorum

Ben 95%ihtimal veriyorum. Bütün Bosman, Kolak Kurallari bi kenera, biz AIHM'e bagliyiz bi kenara...

Nihat Kahveci olayi var.

Bu bi İçtihat

[GG]İçtihat, yasa tarafından hüküm belirtilmemiş bir konuda, daha önceki bir mahkeme kararının esas alınmasıdır. Somut olayda mevcut olan anlaşmazlık konusunda, üst mahkemelerin benzer olaylar bakımından verdiği farklı kararlarla ortaya çıkan ve anlaşmazlığı ortadan kaldırmaya yönelik; yetkili üst kurullarca alınan kararlardır. İçtihadı Birleştirme Kararları dışındakiler benzer hukukî durumlarda Yargıtay Genel Kurullarını, Dairelerini ve Adliye Mahkemelerini bağlayıcı nitelikte değildir. İçtihadı Birleştirme Kararları, tahkim prosedüründe Hakem Kurulları için de bağlayıcıdır.[/GG]

Herkezi davet ediyorum bu topice :D

https://www.gscimbom.com/forum/hasa...orumu/147378-galatasaray-aihm-e-gidiyor_.html

kime giriyor bu ? :D
aihm.jpg

AIHM binasi

SON DAKİKA!!!

Antalyaspor, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile prensipte anlaştı. DHA

Bu AB olayi gerceklisirse, + Transfer beklermisinz, ve Kadro nasil olur? :asd:

Sedat DOĞAN ın " 6+0+4 kuralı uygulanırsa, kulübün nasıl bir tutum sergileyeceği sorusuna "Verilmemiş karar hakkında konuşmak olmaz" diyen Doğan, ancak Sneijder, Amrabat, Melo, Muslera ve diğer yabancılarının da TFF'ye AB üyesi oyuncuları hakkındaki başvuru için, bireysel başvuru da yapacaklarını kaydetti. " açıklamasından MELO nun kalacağını anlıyorum, bilmiyorum yanlışmı anlıyorum

Ne zaman yapti bu aciklamayi?

Eger tazeyse melo mujdesini vermis diyebiliriz :)

Kasımpaşa'ya bak ya la adamlar Santa Cruzlada anlaşmışlar baya dişli rakip olacak ligde.

Muslera

Eboue Danny Chedjou Carlinhos

Melo Selcuk

Nani Sneijder Amrabat

Drogba

​

1 yabanci. 5 yabanci daha alabilrizzz :asd:

​

Bu AB olayi gerceklisirse, + Transfer beklermisinz, ve Kadro nasil olur? :asd:

Amrabat bir kanat olur diğerine en az Nani ayarında oyuncu lazım.Selçuk un yanına Melo 1 tanede sol bek kafi.

Drogba

Amrabat WS Nani

Selçuk Melo

Carlinhos Dany Chedjoue Eboue

Muslera​

Yalnız AB olayı olursa ki olacak..

Herkesin kafasında kadro aynı sanırım :D

--------Muslera--------

Eboue-Dany-chedjou-Carlinhos

-----Melo-----Selçuk------

Nani-----Ws10----Amrabat

---------Drogba--------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt