Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

nas_1524536a.jpg

iyi topçu

nasri gelmez boşa hayal kurmayalım ne city kadar zenginiz nede city nasriyi gözden cıkarır

City Navas'i aldi ve Isco'yu alacak büyük ihtimal. Nasri yolcu dedikodulari cikiyordu zaten.

ab statüsü gelirse zaten sinirsiz yabanci kurali gelmis gibi oluyor..

bizde bütün topcularin ab pasaportu var :D

Jesus Navas'ı da yeni getirdi , City ve en azından Bale'ın peşindeler bunu biliyoruz , çok rahat 1 veya 2 kanat takviyesi daha gelecek diye düşünüyorum , Nasri gözden çıkarılmış olabilir ancak duyum ne kadar doğru bilemedim şimdi , birde bonservisi ve yıllığı ne durumda olacak ?

Mustafa Yavuz --> Buyrun hocam söz sizde ?

AB statüsüne geçmektense TFF 6+2 ye onay verir, yoksa bizi kimse tutamaz.

City Navas'i aldi ve Isco'yu alacak büyük ihtimal. Nasri yolcu dedikodulari cikiyordu zaten.

Olabilitesi var bence de abi , City Navas'ı zaten yeni getirdi , Isco'nun , Bale'ın peşindeler hala , daha kararlarını vermedi Bale ve Isco elde birde David Silva var olabilir diye düşünüyorum :)

Ynt: Transfer Nöbeti

Kesin bilgidir.

____________________Muslera_____________________

Eboue______Chedjou__________Dany______Tremounilas

Nani_________Melo____Sneijder__Selçuk________Nasri

____________________Drogba_____________________

Nasri konusunda ciddi misin?

ZP980 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

AB statüsüne geçmektense TFF 6+2 ye onay verir, yoksa bizi kimse tutamaz.

O iş her türlü hallolacak hocam biraz araştırır ve okursanız sizde farkedeceksiniz , TFF'nin geri adım atması çok normal çünkü kararın AİHM'den er yada geç geleceğini biliyorlar , çok yüksek ihtimalle AB sistemine geçiyoruz yabancı sınırında , artık kimse tutamaz bizi :)

Jesus Navas'ı da yeni getirdi , City ve en azından Bale'ın peşindeler bunu biliyoruz , çok rahat 1 veya 2 kanat takviyesi daha gelecek diye düşünüyorum , Nasri gözden çıkarılmış olabilir ancak duyum ne kadar doğru bilemedim şimdi , birde bonservisi ve yıllığı ne durumda olacak ?

@Mustafa Yavuz --> Buyrun hocam söz sizde ?

Aysal döneminin en yüklü bonservisini vermeye hazırmış. Monaco ile yarışıyoruz.

Nasri olayı doğru ise bu arkadaşa malum olmuş;

henuz herhangi bir spekulasyon bile olmadigi halde nedense sanki bir anda galatasaray'in gundemine gelip unal aysal'in transferine gereken parayi verecegini dusundugum futbolcu. amc'ye ihtiyacimiz olmamasina, hatta gelmesine bile karsi cikabilecegim bir futbolcu olmasina ragmen, ne alakaysa samir nasri yaz doneminde gundemimize gelecek gibi bir his var icimde.

hayirlisi olsun.

paylaş

28.05.2013 01:31 boy with a coin​

:ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt