Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Eger o caps olayindan Caglar'a ceza gelmeyecek ise bizde bundan sonra anamiza bacimiza gönderme yaparak cevap verelim. Cifte standard olacagini düsünmüyorum.

Zaten raporlamışsın, bir de niye buraya yazıp ortamı germeye, kendine kamuoyu oluşturmaya çalışıyorsun?

Eğer ceza gerektiren bir durum varsa, verilir.

Alpay Erdoğan kuş diyenler?

Bıkmadın mı milleti kuş diye itham etmeye.Dikkatimi çekiyor bunu hep sen yapıyorsun.O kuş diye adlandırkların arasında belki senin yaşın kadar maça gitmiş ,senin tahmin edemediğin kadar Storelardan ürün almış olanlar vardır .Üzülerek söylüyorum ki sen kuşlardan daha basit düşünüyorsun ve zarar veriyorsun Gslilere

hani nerde ya görmedim

------------------------------

Olay bu rdaşlar

Begenenler var ;) Kim biliyorsundur.

Ben biliyorum

pdj6k.jpg

Zaten raporlamışsın, bir de niye buraya yazıp ortamı germeye, kendine kamuoyu oluşturmaya çalışıyorsun?

Eğer ceza gerektiren bir durum varsa, verilir.

Evet aynen onun pesindeyim. Dua edelim ki sadece bunu yapiyorum ve yine baska seyler söylemiyorum. Bunu da cok görmeyelim. Küfür etmektense böylesi daha iyi.

ohhh Almanya'da fena bi rüzgar cikdi, baya yagmur yagicak...cok sıcakdi...halen... iyi gelicek.

Rüzgardan Sise düsdü, acik camdan, anansini satim fena tirsim, birden PATTT diye ses geldi
:asd:

Bıkmadın mı milleti kuş diye itham etmeye.Dikkatimi çekiyor bunu hep sen yapıyorsun.O kuş diye adlandırkların arasında belki senin yaşın kadar maça gitmiş ,senin tahmin edemediğin kadar Storelardan ürün almış olanlar vardır .Üzülerek söylüyorum ki sen kuşlardan daha basit düşünüyorsun ve zarar veriyorsun Gslilere

Adam bize ne yazıyor görmedin mi ?

bende dedim bu resimde ne var...ondan sonra jeton düsdü.

subliminal message

Bu arkadaşta kuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt