Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Transfer Nöbeti

ben sahada 11 türk isterim demedim ki yabancıda olsun tabiki ama selçuk hamit yada burak gol attığında ben daha çok seviniyorum kısacası kadro yapıp gol rekoru kırmış burak yılmazı satıp yerine torresi yazmak bana saçma geliyor hemen satıyoruz bizimkileri mesela şimdi burak gitse torres gelse yada gomis yada ne biliym cardozo daha faydalı olabilecekmi bizimkisi sadece yabancı sevdasından başka bişey değildir

Ben Türk yada yabancı hangisi atarsa atsın seviniyorum ama tabi favori oyuncuları vardir herkesin mesala ben Selçuk ve Sneijder gol atti bir başka seviniyorum.

Ileride Drogbanın yanında top tutabilien biri olsa daha faydalı olur.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Cevap: Transfer Nöbeti

bazen ben bile yzdikalrimi siliorum..konu kaynak ney falan filan davasına gelir diye

Mikel bir harika dostum :D

Melo ile Inler'i bile etmem kıyasta Mikel çok daha tempolu Ayhan'a göre, ama dikine oyunda haklısın.

aslında belki yeri değil ama ayhan akmanın mustafa sarp ve barış özbekin arasında köreldiğini düşünüyorum normalde iyi oyuncudur der çekilirim. bu arada obi mikel de golü attı :)

Elderson kim la?

Uruguay elensin de Muslera hem piyasa yapmasın hem de gitsin dinlensin az .

Lugano les

Afrikalı çabuk oyuncuların %90'ı oyun zekasından yoksun olmak zorunda mı?

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Ben Türk yada yabancı hangisi atarsa atsın seviniyorum ama tabi favori oyuncuları vardir herkesin mesala ben Selçuk ve Sneijder gol atti bir başka seviniyorum.

bende muslera atınca bi ayrı sevinmiştim böyle ya

Kod:
Mikel hakkındaki son yorumum ve temenniim:

Mikelli nijerya şuanda resmen 10 kişi oynuyor... İspanya maçında sahada olmayabilir....

Bizden uzak olsunda  kime yakın olursa olsun

Yazıcaktım ki mikel teknik becerisi ile golü attı...

Ama Bu gol fikrimi değiştirmez kesinlikle......

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

bence drogba ile burak müthiş ikili birbirlerinin açıklarını kapatıyorlar seneye çok can yakacaklar adım kadar eminim ayrıca drogba çok iyi top tutuyor ve arkalarında snayder gibi bir adam var burak bu ikilinin yanına cuk oturuyor hızlı kurnaz ve yırtıcı olduğundan orayı bozmamak lazım bence

Ahmed Musa iki maçtır baya iyi

bence drogba ile burak müthiş ikili birbirlerinin açıklarını kapatıyorlar seneye çok can yakacaklar adım kadar eminim ayrıca drogba çok iyi top tutuyor ve arkalarında snayder gibi bir adam var burak bu ikilinin yanına cuk oturuyor hızlı kurnaz ve yırtıcı olduğundan orayı bozmamak lazım bence

Bencede burak drogbaya saç baş yoldurtacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt