Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Tüpçüyü Les Ottomans'ta yüksek dozda Ottoman tokadına maruz bırakacaksın ve aklı başına gelmeden de bırakmayacaksın . :msg:

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Dalga geçmek için söyledim.

Mikel iyi hoş sempatik topçu yetenek yok değil var(herkes öyle soğuk kanli gol vuruşu yapamaz)ama çok kopuk passif oynuyor bize yaramaz görevinden fazlasını yapan yada yapmaya valisan birisi gerek bize :)

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

AYNEN .... KAZANMA HIRSI DENEN ŞEY BARİZ OLARAK EKSİK...

İyi sayılabilecek top tekniği ve gerçekten iyi top saklamasından kaynaklanabilecek yüksek pas yüzdesi dışında kayda değer bi özelliğine rastlamadım....

EDİT : bi daha yazmayacaktım, yazmış ve yollamış bulundum. ama bi seferlik idare edin..

ama drogba yılın oyuncusu kim sorusuna burak yanıtını vermişti onuda unutmamak lazım:)

Sow ya da Webo mu deseydi dostum hiç beğenmiyor olsam bile ben de kendi takımımdan birini söylerim .Hem takım arkadaşım olduğundan hem de Gargamele malzeme vermemek için doğal olan da bu zaten:o

İnandığımızdan değil de transfer 20 Mayıs'ta bitecek diyen kimdi la :sad007:

Sow ya da Webo mu deseydi dostum hiç beğenmiyor olsam bile ben de kendi takımımdan birini söylerim .Hem takım arkadaşım olduğundan hem de Gargamele malzeme vermemek için doğal olan da bu zaten:o

sen şimdi dr.ogba ya politik kaypak mı demek istiyorsun ...:D:D:D

Aslında çağrılsa milli takıma Performansi dahada artar hem bize yarar hem milli takima ama brezilyanın başindaki hocaların hep bir takıntisi oluyor
Aynen öyle şuan Melo'dan iyi göbek oyuncusu yok brezilyada buna fernandinho, lucas leiva,luis gustavo, paulinhoda dahil..

Re: Transfer Nöbeti

Torino Cerci nin bonservisini 4€ karşılığında almış.

Aslında çağrılsa milli takıma Performansi dahada artar hem bize yarar hem milli takima ama brezilyanın başindaki hocaların hep bir takıntisi oluyor

Seneye Dünya Kupasında oynayabilmek için efsane performans gösterecek oynadığı takımda.. Ama Scolari umursamayacak büyük ihtimalle.. Dunga'da da Elano takıntısı vardı :)

Re: Transfer Nöbeti

fenerbahce tv muhabiri bunu yazmis renkdaslar biraz önce

GÖKHAN GÜÇKAYA @gokhanguckaya 1m

Hadi size bir Kıyak Fenerbahce Serdar Taşcı İle Her konuda anlaştı Külübü Stuttgartla hafta başı masaya oturacaklar..

Melo'nun bu saatten sonra milli takıma çağırılma ihtimali diye bişey yok.

Seneye Dünya Kupasında oynayabilmek için efsane performans gösterecek oynadığı takımda.. Ama Scolari umursamayacak büyük ihtimalle.. Dunga'da da Elano takıntısı vardı :)

eğer brezilya milli takımının orta sahasındaki alternatifler paulinho ve gustavo ise çok ciddi söylüyorum melo bu mevkiide çok ciddi bir aday olmalıdır. Hiçbir eksiği yok bu ikiliden.

Biz niye transfer yapmıyoruz.

Ön libero sorunu ortada.

Sol bek sorunu ortada.

Umut Bulutun bonservisi alınmadı. Elmander giderse santrafor sıkıntısı ortaya çıkacak. Yeni santrafor alınmayacak mı?

fb yabancılara imzaları attırıyo. Biz çok ağırdan alıoruz gibime geliyor.

Biz niye transfer yapmıyoruz.

Ön libero sorunu ortada.

Sol bek sorunu ortada.

Umut Bulutun bonservisi alınmadı. Elmander giderse santrafor sıkıntısı ortaya çıkacak. Yeni santrafor alınmayacak mı?

fb yabancılara imzaları attırıyo. Biz çok ağırdan alıoruz gibime geliyor.

Ligin başlamasına 2 ay var en az. Önümüzde seçim var. Yabancı kuralının ne olacağı belli değil. Bu durumda nasıl yapacaklar transfer?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt