Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Transfer Nöbeti

Daha geçen gün 24 yaşında olduğundan bahsettiler. Yaşı fazla değil.

O değil Alper,Pektemek,Salih bunlarla ilk biz ilgilendik ve kaptırdık olacak iş değil.

Saydığın isimler bizde olduktan sonra ne malum onlarıda Semihle aynı tutmayacağın?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Re: Transfer Nöbeti

Fransa'nın takım harika gerçekten ;

Zouma , Umtiti , Digne , Kondogbia , Pogba , Sanogo hepsi müthiş yetenekler. :)

Zouma'yı keşke alsak gelecek için ama artık imkansız sanırım , bütün büyükler peşinde.

Ben Sanogo ile karsilikli oynadım auxerre e 5-0 yenildigimiz maçta.

Zouma Athletico Madrid e gidecek gibi.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Cevap: Transfer Nöbeti

çok beğenilen alper potuk son iki yıl 60 maç 5 gol 6 asist bizde beğenilmeyen emre çolak 49 maç 4 gol 6 asit ve emre yedekti son sene

alper aşırı abartılıyor şikeciler adamı 10 numara filan sanıyor ne şut var ne asist kabiliyeti,sırf dikine gidiyor diye abarttıkça abarttılar

melonun yerine düşündükleri için iyiki alamamışız dedim transferi yattığı gün, hala arkasındayım bu dediğimin

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Ben Sanogo ile karsilikli oynadım auxerre e 5-0 yenildigimiz maçta.

Zouma Athletico Madrid e gidecek gibi.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Harbiden mi reis ? Anlatsana nasıl oldu , altyapıda mı oynuyordun hangi takımda ?

Zouma'ya M.City çok büyük bir teklif yapmış yaklaşık yıllık 5 Mn €'ya falan gelen adam kabul etmemiş , St.Etienne'de as takıma çıkıp orada düzenli oynayıp gelişmek istiyor sanırım , aslında olmayacak iş değil peşinden koşarsak alırız çok büyük stoper olacak :yenieek:

İkisi de çok kötü , öncelikle Arda'nın şuan bu sezon gelmesi sadece hayalden ibaret ve elimizde Sneijder gibi bir dünya yıldızı varken onu kaybetmek ahmaklıktır.

Sınır olayı halledilirse ;

Muslera

Eboue Semih Chedjou Yabancı

Melo Selçuk

Burak Sneijder Yabancı

Drogba​

Bu şekilde oynarız ; sol beke ; Tremoulinas veya Siqueira çok iyi olabilir , Carlinhos'a da fitim ben , açığa ise bir çilek şart :) Nani , Nasri , Shaqiri vs.

Olursa shaqiri transferi takıma cuk oturur diye düşünüyorum tremoulinas da beğendiğim sol beklerden biri zaten :)

Ynt: Transfer Nöbeti

Ben de aksine, Halk TV, EM tv ve ulusalı olmayan listeme özellikle dahil ettim ve sık sık izlemeye çalıştım ısrarla...

Objektif olarak karar verebilmek adına, olayları iki taraf gözüyle de izlemeye gayret ettim...

Sonuçta Kararımın doğru olduğuna cân-ı gönülden bir kez daha inandım...:yenieek::cool:

Halk tv tam mal.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Daha geçen gün 24 yaşında olduğundan bahsettiler. Yaşı fazla değil.

O değil Alper,Pektemek,Salih bunlarla ilk biz ilgilendik ve kaptırdık olacak iş değil.

Hocam kaptırdık ama şöyle bir durum var ;

Salih çok potansiyelli tamam eyvallah ama Fenerbahçe'de ve hocasında (Ersun) bu potansiyeli işleyecek güç yok , o yüzden yazık olacak çocuğa , Avrupa'ya giderse bir şekilde kurtarır kendini , dönüşte de gelir aslan gibi giyer parçalısını.

Alper ofansif olarak çok etkili bir oyuncu değil , normalin aksina orta sahanın ortasında oynayan oyunculara göre daha iyi dribbling yaptığı için bu kadar rağbet gördü , gidip göreceği yer bu kadardır , Fenerbahçe'de Sezer Öztürk Vol. 2 olur.

Pektemek , en iyi yerli forvet potansiyellerinden biriydi , belki çok yukarılara çıkabilirdi ancak , sakatlıklar vs. yakasını bırakmadı , Beşiktaş'ta da çok forma şansı bulamadı zaten , oda 25 oldu bu saatten sonra ancak alternatif forvet olur Beşiktaş'a bile.

Yani kısaca aralarından bir Salih çıkar o da dediğim gibi Avrupa'ya gider kendini geliştirirse dönüşte giyer parçalıyı :yenieek:

AB oyunculara sinir kalkarsa eğer kurabiliceğimiz en güçlüm mevcut kadro şöyle olur

.....................Muslera.....................

.. Eboue.. Semih..Chedjou..Riera..

.................. Melo............................

........................... Selcuk................

.............sneijder..............................

.. kazim...........drogba........ Burak..

ab oyuncularına sınır kalkıyor ve sen KAZIM oynatıyorsun :SS:

Türkiye’de futbol takımı taraftarları son bir aydır hangi yabancı isimlerin transfer edileceğini konuşurken, yöneticilerin tek gündemi ise takımlardaki yabancı kontenjanı. Kulüpler Birliği son iki toplantıda bu sayı hakkında TFF’ye telkinde bulunmuştu. Hatta 5 Haziran’da İbrahim Hacıosmanoğlu’nun “Bundan sonra toplantılar sadece başkanlar düzeyinde olsun” çıkışıyla akıllarda kalmıştı. O toplantı sonrası 5 kulüp başkanı, aldıkları 6+2+2 kararını iletmek için federasyonun İstinye’deki binasına gitti.

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Başkanvekili Ufuk Özerten’e “6+0+4 kulüplere zarar verir. 6+2+2 uygulamasının devamını istiyoruz” dedi. Başkanvekili Ufuk Özerten ise “İlhan abi, bu uygulama geçen seneden belliydi. Neden geçen yıl değil de şimdi itiraz ediyorsunuz” diyerek sitem etti. İlhan Cavcav bir süre duraksadı, sessizlik oldu. Cavcav, Ufuk Özerten’e dönerek, “Ufuk senin ... ''dedi.

Bu diyalog kulüp başkanları ile TFF yöneticileri arasında geçen konuşmalardan sadece birkaçı… Futbolun zirvesinde ilişkiler bu küfürlerin edildiği seviyeye kadar düştü. Seviyesizlik en üst noktada. Başkanlarımız ve yöneticilerimiz için futbolun nereye gittiği değil, gelecek sezon kaç yabancı oyuncunun kulübede oturacağı daha önemli bir sorun

Seviye yerlerde | ********************* Spor Gazetesi

Ondan bir halt olmaz boşverin

Tek umudum F.T nin Hamit i kazanmak için gösterdiği sabrı ve şansı o mevki nin diğer topçularına da vermesidir.

Tabii ki hamit te ısrar eden hoca nın bu seçiminde, antrenman performansına da dikkat ettiği aşikardır...

Sonuçta gerçek belli......Çalışmak---> İstikrar---> KADRODA OLMAK:yenieek:

burda ne muhabbeti var. sıkıldınız galiba, birbirinize sarmışssınız...

sakin olun meşalayi yakınn:lol:

Tek umudum F.T nin Hamit i kazanmak için gösterdiği sabrı ve şansı o mevki nin diğer topçularına da vermesidir.

Tabii ki hamit te ısrar eden hoca nın bu seçiminde, antrenman performansına da dikkat ettiği aşikardır...

Sonuçta gerçek belli......Çalışmak---> İstikrar---> KADRODA OLMAK:yenieek:

kazımdan hiç bir şey olmaz Hamit kendini ispatlamış bir adam kazımla bir mi tutuyorsunuz Kazım nedir ya hemen gönderilir umarım

Şu saatten sonra Kazım'dan Aydın'dan gelecek adına birşey bekleyeceğine

[video=youtube;Muh-0n5Slww]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Muh-0n5Slww[/video]

Oynat daha iyi

Seçim gündemine rağmen transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da tüm yollar Gökhan İnler'e çıkıyor...

TFF'nin yabancı kararının ardından orta alanda tercihini bir Türk futbolcudan yana kullanmak zorunda kalan Sarı- Kırmızılı yönetim, Gökhan İnler için adeta kesenin ağzını açtı. İdari Koordinatör Bülent Tulun, İtalya'ya giderek Napoli kulübü ile masaya oturdu.

Çizme'den gelen bilgilere göre G.Saray, Gökhan'ın bonservisi için 8.5 milyon Euro'luk teklif sundu. Sarı-Kırmızılılar'ın Türk futbolcuya da 2.5 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme teklif ettiği belirlendi.

https://www2.webaslan.com/futbol/inler-icin-8-5-milyon-euroSXHBQ59787SXQ

Necati´yi istiyorlardi ya? Semih´e neden hayir desinler? Drogba´yi satip Semih´i mi aliyorlar? Alternatif aliyorlar.

Semih yürürken de gol atiyor zaten. Kendisi gerizekaliydi sadece ve orada kariyerini bitirdi.

Semih Türkiye´nin en kaliteli forvetlerinden biriydi ve hala öyle, cünkü kaliteli forvet yok Türkiye´de.

Bedavaysa alirlar, degilse almazlar. Bonservisini verirlerse görürsün aliyorlar mi almiyorlar mi

Türkiye’de futbol takımı taraftarları son bir aydır hangi yabancı isimlerin transfer edileceğini konuşurken, yöneticilerin tek gündemi ise takımlardaki yabancı kontenjanı. Kulüpler Birliği son iki toplantıda bu sayı hakkında TFF’ye telkinde bulunmuştu. Hatta 5 Haziran’da İbrahim Hacıosmanoğlu’nun “Bundan sonra toplantılar sadece başkanlar düzeyinde olsun” çıkışıyla akıllarda kalmıştı. O toplantı sonrası 5 kulüp başkanı, aldıkları 6+2+2 kararını iletmek için federasyonun İstinye’deki binasına gitti.

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Başkanvekili Ufuk Özerten’e “6+0+4 kulüplere zarar verir. 6+2+2 uygulamasının devamını istiyoruz” dedi. Başkanvekili Ufuk Özerten ise “İlhan abi, bu uygulama geçen seneden belliydi. Neden geçen yıl değil de şimdi itiraz ediyorsunuz” diyerek sitem etti. İlhan Cavcav bir süre duraksadı, sessizlik oldu. Cavcav, Ufuk Özerten’e dönerek, “Ufuk senin a..na k..arım!” dedi.

Bu diyalog kulüp başkanları ile TFF yöneticileri arasında geçen konuşmalardan sadece birkaçı… Futbolun zirvesinde ilişkiler bu küfürlerin edildiği seviyeye kadar düştü. Seviyesizlik en üst noktada. Başkanlarımız ve yöneticilerimiz için futbolun nereye gittiği değil, gelecek sezon kaç yabancı oyuncunun kulübede oturacağı daha önemli bir sorun

Seviye yerlerde | ********************* Spor Gazetesi

Ilginc ,olmayan seviye demek yerlere düsmüs:coffee:

[h=1]Trabzonspor Aykut Demir ile anlaştı[/h][h=2]Trabzonspor yönetimi yeni sezon öncesi ilk flaş transferini G.Birliği'nin yıldız futbolcusunu alarak gerçekleştirdi.[/h]

biz istesek 10 milyon euro derlerdi trabzon kaça aldı acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt