Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Harbiden mi reis ? Anlatsana nasıl oldu , altyapıda mı oynuyordun hangi takımda ?

Zouma'ya M.City çok büyük bir teklif yapmış yaklaşık yıllık 5 Mn €'ya falan gelen adam kabul etmemiş , St.Etienne'de as takıma çıkıp orada düzenli oynayıp gelişmek istiyor sanırım , aslında olmayacak iş değil peşinden koşarsak alırız çok büyük stoper olacak :yenieek:

U19 da CS Blenod Pont-a-Mousson takiminda oynuyordum fransa kupasinda ilk 64 e kalmistik rakip Auxerre cikti.

Sanogo aramizda yas olarak en kucuklerdendi boy olarak en buyuk olandi :)

5-0 yenildik 2 tane atti sanogo.

aha bak 9 numara tanirsin tipinden :)

1f5_006_612x459_75sasi__kwgd1e.jpg

8dd_016_612x459_75sasi__kwgedj.jpg

Cevap: Transfer Nöbeti

Hacisomanoglu "Papyonlu yalakalar" der, Cavcav "Senin a.... k....." der, bunlar da hala yarabbi sükür der ya :)

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Halk tv tam mal.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Benim öyle bir açıklama yada yorumum olmadı ve olmaz da...Ama benim edindiğim izlenim:

Halk TV= Yeterince donesi olmayan içi boş sayılabilecek propaganda yapmak sevdalısı..

ULUSAL Kanal : Belirlediği ideolojik çizgisini kaybetmemek ve izleyicisine kaybettirmemek için ileri gidemesemde, bari gerilemeyeyim tavrı ile daha çok uç noktalardaki önemli fikir insanlarını sık sık kullanma taraftarı.

EM TV : Fanatik görünmemeye özen göstererek aslında damardan ve çaktırmadan, masumca; fikirlerini empoze etme zihniyeti..

ben saat 15.00 kadar sakin bi şekilde bekelyecem. başkanın açıklamalarına kadar. isim vermese bile ne tarz hareket ediyoruz anlarız. 2 saat daha sabır edelim.

taraftar için forma-stad-maç-transfer... bundan ötesimi var. fikir beyan edersin-destek çıkarız ama heycan yaratan olgular bellidir...

ben saat 15.00 kadar sakin bi şekilde bekelyecem. başkanın açıklamalarına kadar. isim vermese bile ne tarz hareket ediyoruz anlarız. 2 saat daha sabır edelim.

taraftar için forma-stad-maç-transfer... bundan ötesimi var. fikir beyan edersin-destek çıkarız ama heycan yaratan olgular bellidir...

Emin ol birsey söylemez. Yabanci meselesini baya bi konusurlar, secim sürecini konusurlar. Transferlere cok deginecegini sanmiyorum.

Şu saatten sonra Kazım'dan Aydın'dan gelecek adına birşey bekleyeceğine

[video=youtube;Muh-0n5Slww]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Muh-0n5Slww[/video]

Oynat daha iyi

bu cocuk bu sene takıma alınmalı mutlaka kazımla ugrasacağımıza

Gazeteye verdiği röportaj doğruysa bu şartlarda çilek falan beklemeyin demiş yabancı kuralına atıfta bulunarak.Yani bir değişim olmazsa kadromuz budur diyebilir ,belki bir kaç gurbetçi oyuncu açıklar :)

Gazeteye verdiği röportaj doğruysa bu şartlarda çilek falan beklemeyin demiş yabancı kuralına atıfta bulunarak.Yani bir değişim olmazsa kadromuz budur diyebilir ,belki bir kaç gurbetçi oyuncu açıklar :)

evet ve şu kadroya iyi 2-3 ytakviye ile farkı daha çok acacakken kötü bir strateji

kazımdan hiç bir şey olmaz Hamit kendini ispatlamış bir adam kazımla bir mi tutuyorsunuz Kazım nedir ya hemen gönderilir umarım

Dostum Hamit ile Kazım syilleri farklı...

Bence FT ikisine 18 aday kadroya alıp maçına göre dönüşümlü oynatacak (Örnek H.Ünsal-Ergün PEnbe)

Hamit daha yavaş , oyunu frenleyen Ama sağlam basan yapıda..

Kazım daha hızlı ve dikine oynamayı seven, fakat defans anlayışını gerekirse yok sayabilen bir oyuncu..

Webaslanda gecen Tunay,Mehmet Ekici falan yaziyordu. Okunyunca kafayi yiyordum neredeyse.

çilek - kayısı gelmeya bilir ama şu anda ön libero yok, sol bek yok , yerli kanat yok, yabancı sınırlaması yüzünden yerli stoper yok..

o yok bu yok, tamam şartlar yüzünden çok iyileri almasanda alacağın 3-4 yerli ile kadronu koru yeterli.

g.inler

kerim frei

jem karacan

aykut demir

umut bulut

ne kadar maliyetli olabilir yahu. toplasan 25 i geçmez..

transfer dönemi açılmadan 4323432 kere dedim,yazdım,yazdınız..

hedef yerliler olmalı. snejder-drogba-burak hücüm hattını koru. stoper i aldılar. defans hattı sol bek hariç tamam. orta saha 1-2 alternatif al. kanatlara 1-2 alternatif al. umut al.

snejder-burak-drogba filan bir takım için. g.inler-umut-kerim frei gibi isimler zor olmamalı.

ondan sonra bekleriz yabancı olur mu olmaz mı?

en büyük sorun orta saha defansif- sonra sol bek..

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

U19 da CS Blenod Pont-a-Mousson takiminda oynuyordum fransa kupasinda ilk 64 e kalmistik rakip Auxerre cikti.

Sanogo aramizda yas olarak en kucuklerdendi boy olarak en buyuk olandi :)

5-0 yenildik 2 tane atti sanogo.

aha bak 9 numara tanirsin tipinden :)

1f5_006_612x459_75sasi__kwgd1e.jpg

8dd_016_612x459_75sasi__kwgedj.jpg

Ooooo , hiç bahsetmemiştin reis daha önce :)

Sanogo gerçekten büyük yetenek doğrusu izlemek şart ama bizim kulüptekilerin haberi var mıdır ?

Emre Utkucan U20 için çok iyi hazırlandık vs. demişti ama :confused:

Yabancı sınırı serbest olursa U20'den adam toplayıp gelecekte satardık lakin değil işte...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt