Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

farfan_gr.jpg

alin su adam ya!! :D:ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

bendee diyorumki.

1 seçenek olursa bjk-fb bu yabancı sınırlamasına karşı çıkar. onalr karşı çıkar ise diğerleride ayak yaparlar.

2 seçenek olursa en az 15 gün içinde seçime gidildi. önlerinde büyük bir sorun var, yabancı sınırlaması 2 aşamada olur buda temmuz sonu demek.

bunda hem fikiriz diyelimm..

ağustos da maçlarr başlıyor.. ön libero yok- sol bek kim olacak belli değil. g.inler-melo bekletilir (bu arada g.inler başka takıma gider ise), kanat almadın. amrabat vs gönderdin.

ilk 8 hedefi kouyuyoruz ama hala bazı şeyleri bekliyoruzz...

1.Secenek olursa zaten ab statüsünün gecicegini düşünmüyorum ama orta yol bulunur en azından 6+2 devam eder..

2.Secenek olursa önceden pazarlıklar sonucu anlasıldıgından transferler yapılır diye düşünüyorum..

başkan parayı versinler,stadı kiralarız demek istiyor.

bikaç maç gelsin oynasınlar... diyor.. logolar-localar-taraftar zarar verdi kim verecek (züürtt bunlar diyor)-kira bedelii ahahah başkan desene avuçlarını yalarlarr. kibar adam ammaaaa felakinn:lol:

seçimden sonra transfer falan açıklanmaz yabancı işi beklenecek lanet olsun istifa edin istifa transferrrr transfeeeerrrrrrr

:trollface:

hay 8tasınada stadına da ya valla bayılttı artık bu herıfler

"Melo da Carlinhos da bitebilir. Ancak şu an herşeyi çok iyi gözden geçirmesi gerekiyor. Düğmeye bastığımız anda transfer biter. Farfan konusunda bir mesafe alındı ilgilendiğimiz doğrudur."

Aysal, gönderileceği söylenen İspanyol sol kanat oyuncusu Albert Riera için; "Benim Riera ile izlenimim Riera geçen sene çok başarılı oldu. Riera'yı illa göndermek istiyoruz diye bir şey yok. Ondan daha ekonomik ve başarılı bir oyuncu bulursak transfer edebiliriz ancak oyuncunun bir sene daha kontratı var. Kalacağını düşünüyorum." dedi.

Aysal, İsveçli golcüsü Elmander için ise; "Elmander konusunda da bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum. Geçen sene talihsiz bir sakatlık geçirdi. Şu an biraz geride kaldı. Bizim Elmander'e kulüp aramamızın sebebi başka kulüplerin yararlanmasını istiyoruz." diyerek açıkladı. Ünal Aysal, Amrabat'ın ise kiralanmayacağını belirtti.

"BURAK İLE İLGİLİ GELMİŞ BİR TEKLİF YOK"

Ünal Aysal, takımda bulunan oyuncularla ilgili olarak; "Bana Burak ile ilgili yazılı gelmiş bir teklif yok. Gazeteler yazıyor, keyfileniyorum ama şu an için bir gelişme yok. Umut Bulut'u şu veya bu şekilde camiaya kazandırmak istiyoıruz. Gökhan İnler ile hoca ilgili. Ancak başka isimler de var. Kontenjana takılıyoruz. Kerim Frei ile de ilgileniyoruz.Ben Sneijder'in ayrılacağına ihtimal vermiyorum. Bu sezon daha iyi olacak. Kamptan sonra değişik bir Sneijder izleyeceğiz" dedi.

Sporx

laaaa yanacazzz. cehenneme döndük iyice...:lol: staddta...

3.köprü rivadan geçiyor. 2-3 sene beklesin diyorr... :lol:

Florya Metin Oktay Tesisleri Arnavutköy / İmrahor'a taşınacak sanırım . Geçen aylarda Ünal Aysal 200 dönümlük araziyi gündeme almıştı .

Nani mi yoksa Farfan mi deseler ben Farfan i secerdim . Siz?

yaw ne stadi gecin o isleri,seneye s.ligi maclarimiz var lig var kupa var zeminin kaldirmasi mumkun degil bunu 3 yasinda cocuk bile biliyor.olimpiyat stadini simdiden süslemeye baslasinlar

Yalnız Farfan fark yaratır belki bir süperstar değil ama eğer formda olurlarsa sağda Farfan solda Amrabat ne akar beee :D

Kulübümüze takım kaptanı ve futbolcu olarak uzun dönem başarıyla emek veren oyuncumuz Gökdeniz Karadeniz, örnek bir tavır sergiledi.

Buna göre Karadeniz, kulübümüze 500 bin dolarlık ekonomik katkıda bulundu. Trabzonspor’un kendisine kattığı değerlerin parayla ölçülemeyeceğini ifade ederek, böylesi örnek bir tavır sergileyen oyuncumuzu benzersiz davranışı nedeniyle kutluyor, kendisine teşekkür ediyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt