Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[video=youtube;xvEJwEkXCZw]https://www.youtube.com/watch?v=xvEJwEkXCZw[/video]

Başkan Melo'ya fena saydırdı. Son 15 maç harici sakat değil bir şeyi yok oynamadı niye oynamadı eşşeoğlu dedi

[TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]Fenerbahçe Yönetimi´ne yakınlığı ile bilinen ve son dönemde yaptığı açıklamalar‚ kaleme aldığı yazılar ile dikkatleri üzerine çeken Alaattin Metin´den yine flaş bir yazı geldi. Metin‚ Akşam Gazetesi´nde kaleme aldığı yazısında Fenerbahçeli yöneticilerle yaptığı görüşmelerden çıkarttığı sonucu açıkladı; "Fenerbahçe´de transfer bitti".

İşe Metin´in o haberi;

"F.Bahçe transferi kapattı. Önümüzdeki hafta sadece takımı kimin çalıştıracağı açıklanacak. Şimdi bunu açalım... Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerle konuştum. Hepsi ağız birliği etmişçesine tek şey söyledi: "F.Bahçe için transfer dönemi bitmiştir." Ve arkasından da bir cümle eklediler: "F.Bahçe‚ olursa sadece Cardozo´yu alacak..." Ancak şu anda Cardozo´nun olma ihtimali çok zayıf.

CEZA GELİYOR :) :) :)[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Alıştık artık.. Yüksek doz olmada kesmiyo...:D:D:D

ben niye heycanlanmıyorum biliyomusunuz..

artık her ismi biliyoruz geçen sene ki gibi.. yine zamannn meselesi. geldi-geliyor-gelecek.. medya işin cıvkını çıakrakarcak yine. yine burda atıp kesecez...

Baskan bir de Basketbola cilek takviyesi yapsa Spanoulis ve Borusis ... Ne olurdu

Re: Transfer Nöbeti

Başkan melonun ebesini öperim dedi

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt