- 16 Haziran 2010
- 208.741
- 162.430
- 6.838
Cevap: Transfer Nöbeti
farfan cok iyi olur ama Farfan Nani den iyi demek komik
farfan cok iyi olur ama Farfan Nani den iyi demek komik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
size 2 kadro...
6+2 devam etti (kuluplerin isteği bu aynen devam)
------------muslera-----
--eboue---chedjou---semih---h.balta----
-------hamit---melo-selçuk---
--------snejder----
----------drogba--burak----
------muslera----------
-eboue---chedjou---semih---carlinhos---
-----hamit---g.inler---selçuk----
------------snejder-----
----drogba---burak-------
hangisi sizce...
6+2+2 devam ettikçe yabancı kanat olamaz.... kanat olsa bile kimi keseceksin hamit dışında. onun içinde arda gibi biri gerek orta sahaya yardım eden...
Başkan nerde konuşuyor?
Kamil abi ne ettin yaa Anaa bizim taraftar Farfan'ı beğenmiyor ya la.![]()
Her türlü Farfan > Nani.
Farfan'ı beğenmemek haddimize değil.
Dün akşam saatlerinde , Mustafa Yavuz renktaşımızın kendi özel duyumu , olasılığı %25 - %30 civarlarında da olsa , bu isimlerden Farfan'a düşmek beni üzüyor şahsen.
iyi Nöbetler :-)
Farfan aliniyor. Amrabat büyüh ihtimal ile Schalke'ye gidiyor. Kiralik söz konusu
Şuan Avrupa'dan gelecek orta düzey herhangi bir kanat oyuncusunu beğenmemek haddimize değil takımda ki kanatlara (yok ama) bakınca ancak , Farfan > Nani falan yapmayın hocam biri EPL' de yıllardır Ferguson'un has adamlarından diğeri Bundesliga'da Schalke , sık sık sakatlanan ve yaşça daha büyük olan bir oyuncu.
Farfan aliniyor. Amrabat büyüh ihtimal ile Schalke'ye gidiyor. Kiralik söz konusu

Her türlü Farfan > Nani.
Farfan'ı beğenmemek haddimize değil.
Farfan'ı Robben'den bile daha çok isteyen ben olarak Farfan'a giden yolda her şey mübahtır.
Darbeye bağlı sakatlıklar mı ?