Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

farfan cok iyi olur ama Farfan Nani den iyi demek komik

size 2 kadro...

6+2 devam etti (kuluplerin isteği bu aynen devam)

------------muslera-----

--eboue---chedjou---semih---h.balta----

-------hamit---melo-selçuk---

--------snejder----

----------drogba--burak----

------muslera----------

-eboue---chedjou---semih---carlinhos---

-----hamit---g.inler---selçuk----

------------snejder-----

----drogba---burak-------

hangisi sizce...

6+2+2 devam ettikçe yabancı kanat olamaz.... kanat olsa bile kimi keseceksin hamit dışında. onun içinde arda gibi biri gerek orta sahaya yardım eden...

h.baltanın olmadığı her kadroya varım

en azından ilgilendiğimiz isimlerin hepsi kaliteli.ön libero da melo olmadı inler gelecek.sol bek carlinhos da yeterlidir benim için.kanat için adı geçen topçular da iyi.içim rahat.

:n:

Farfan > Nani diyen bence ağır futbol fakiridir abi. Kimse kusura bakmasın.

Anaa bizim taraftar Farfan'ı beğenmiyor ya la.:o

Allah aşkına biraz mantık. Bir soru sorulmuş, onun üzerine Nani denilmiş.Kümsenin beğenmediği falan yok.Varsa da 1,2 kişi vardır.Bu da normal.

Farfan kaliteli oyuncudur.Kesinlikle gelmesini isterim.Fakat nani varkende yüzüne bakmam.

Keşke yabancı sınırı olmasada ikisi birden olsa.Çünkü Farfan günümüz fıtbolunda oynanan sistemin adamıdır.Gol atar,defansa zyardıma gelir,çift forvetli sistemde oynar.

Nanide bu farfanın yaptıklarının hepsini yapar.En büyük farkıda daha yaratıcı olması.

Her türlü Farfan > Nani.

Farfan'ı beğenmemek haddimize değil.

Şuan Avrupa'dan gelecek orta düzey herhangi bir kanat oyuncusunu beğenmemek haddimize değil takımda ki kanatlara (yok ama) bakınca ancak , Farfan > Nani falan yapmayın hocam biri EPL' de yıllardır Ferguson'un has adamlarından diğeri Bundesliga'da Schalke , sık sık sakatlanan ve yaşça daha büyük olan bir oyuncu.

iyi Nöbetler :-)

Farfan aliniyor. Amrabat büyüh ihtimal ile Schalke'ye gidiyor. Kiralik söz konusu

Şuan Avrupa'dan gelecek orta düzey herhangi bir kanat oyuncusunu beğenmemek haddimize değil takımda ki kanatlara (yok ama) bakınca ancak , Farfan > Nani falan yapmayın hocam biri EPL' de yıllardır Ferguson'un has adamlarından diğeri Bundesliga'da Schalke , sık sık sakatlanan ve yaşça daha büyük olan bir oyuncu.

Farfan'ı Robben'den bile daha çok isteyen ben olarak Farfan'a giden yolda her şey mübahtır.

Bana göre farfanı almak cokta gerekli değil mevcut oyuncular ve oynanan sistemde hatta kanat forvet almak bile luzumsuz ancak Nani gibi süperstar seviyesine yakın futbolcular alınabilir farfan > nani diyenlere şaşırıyorum

iyi Nöbetler :-)

Farfan aliniyor. Amrabat büyüh ihtimal ile Schalke'ye gidiyor. Kiralik söz konusu

kesin mi arif emin olmadan yazmayın lütfen farfan harika olur ama melo ve solbek halledilmeden farfanın alınacağını sanmıyorum:b5:

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Başkanvekili Ufuk Özerten’e “6+0+4 kulüplere zarar verir. 6+2+2 uygulamasının devamını istiyoruz” dedi. Başkanvekili Ufuk Özerten ise “İlhan abi, bu uygulama geçen seneden belliydi. Neden geçen yıl değil de şimdi itiraz ediyorsunuz” diyerek sitem etti. İlhan Cavcav bir süre duraksadı, sessizlik oldu. Cavcav, Ufuk Özerten’e dönerek, “Ufuk senin a..na k..arım!” dedi.

:asd::asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt