Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler simdi geldim baskan ne dedi?

başkan neler söyledi özet geçebilecek olan var mı ?

- Riera 1 sezon daha bizimle.

- Muslera ve Burak için gelen resmi teklif yok.

- Umut Bulut’u camiaya kazandırmak istiyoruz.

- Gökhan İnler'e hocamızın ilgisi var

- Q7 ilgi alanımızda değil Arda'yı gönlümüzden silmedik camiamızın evladı

-Melo ve Carlinhos düğmeye basmam bekleniyor hazır kıta ikiside.

- Kerim Frei ile ilgileniyoruz.

- Sneijder'in ayrılmasına ihtimal vermiyorum.

-Farfan Gelebilir

Bende çok sanmıyorum ama o isimlerden Farfan'a düşmek beni üzdü yani ama bu Farfan kötü topçu demek değil , çarpılırız valla. :D

olaya şöyle bak, biz burada kafa patlatıyoruz, ediyoruz, kadrolar kuruyoruz ama yöneticilerin ilgisi bile yok.o klasta sadece nani ye ilgimiz var onun da bir senesi var sözleşmesinde ki o bile çok zor.

yani aslında bir yerden düşmedik, sadece olduğumuz yeri hatırladık.farfan da yeterlidir benim için.ama nani olursa çıplak koşarım tabi o ayrı :asd:

Baskan farfani hedef sasirtma olarak ortaya atti heralde.

Farfan otoriter TDlerle calisamaz,fiyati 15 mil üzerinde kalite olarak daha ucuza alibilcegimiz bir cok oyuncudan daha kötü.

Nani 26 yasinda.

Farfan 28 Yasinda.

Nani disziplin problemleri var.

Farfan da disziplin problemleri var, ama bunu halet'di gibi.

Nani daha cok "kreatif" "dribling yapabilen bi Oyuncu.

Farfan ise "Rüzgar Cocugu", Güc&Hiz&Genel Teknik'in beraberligi.

Nani: Ofans: +++ Defans: + Takim Oyunu: +

Farfan: Ofans: ++ Defans:+++ Takim Oyunu+++

Bana göre, kagit üstünde Nani daha iyi gözükyior. Ama "fayda" kesmini gelirsek Farfan daha iyi bi secim olur gibi geliyor.

Kesinlikle.

Farfan ulan bu acayip katkı sağlar.

Ayrıca Nani falan gelmez Türkiye'ye şaşırmayın.

ya Baskan ne güzel bül bül gibi ötüyor hayret ettim resmen. ya bütün isimleri saydi ya. gecmisden hic mi ders alinmamis bu konuda :(

Bu arada anladigim kadari ile yabanci kurarili degismezle inler alacagiz. yoksa melo gelecek yine galiba.

editledim :D

gs tv de tekrari var...

Melo ve Carlinhos bitebilir ama daha bitmedi. Düğmeye bastığımız anda bitebilir. Farfan transferi için girişimimiz oldu. Bu konuda mesafe aldık. Riera'nın 1 senelik sözleşmesi var. Galatasaray'ı bırakıp gideceğini sanmıyorum. Bu kontratı da başka yerde bulamaz. Albert Riera geçen sene çok başarılı oldu. Bence Riera bizimle kalacak. Bence Johan Elmander rahatlıklar kendisine kulüp bulabilir. Amrabat'ı kiralık olarak vermem. Burak Yılmaz için bana gelmiş yazılı bir teklif yok. Umut Bulut’u camiaya kazandırmak istiyoruz. Bir pazarlık süreci yaşanıyor. Napoli'de oynayan Gökhan İnler ile hocamız ilgileniyor. Ancak aynı pozisyonda ilgilendiğimiz çok iyi 2 yabancı var. Sneijder'in ayrılmasına ihtimal vermiyorum. Bu sene daha faydalı olacak. Kamptan sonra daha iyi bir Sneijder olacak. Biz Arda'yı gönderdik ama gönlümüzden silmedik. Döneceği yer de Galatasaray. Anlaşma zemini bulursak biz Arda'yı isteriz. Cenk Tosun ile alakalı bir rapor bana gelmedi. Kerim Frei listemizde var.

Valla abi çok karışık , Umut kesin gelecek bir şekilde dedi , Sneijder gitmiyor dedi , Farfan'a ilgimiz var dedi , Arda'yı satıp gönderdik ancak kalbimizden gönlümüzden silmedik ortam oluşursa alırız , Arda Galatasaray'ın evladıdır dedi , Kerim Frei'ye ilgimiz var dedi , Gökhan İnler ile hoca uğraşıyor bu yönde isteği var gibi bir şey dedi , Melo ve Carlinhos anlaşmaya çok yakın istersek attırırız imza gibi bir şey dedi onlar bitmiş yani bence.

Yabancı konusu ile ilgili Demirören ile bir kahve içtim iki tarafta durumu yanlış anlamış , konuştuk , çözüleceğini düşünüyorum vs. dedi , yabancı sınırında kesin geri adım atacaklar gibi atmazlarsa da gidiyoruz Avrupa'ya dedi.

Bu kadar hatırladıklarım :)

852708_detay.jpg

Baskan farfani hedef sasirtma olarak ortaya atti heralde.

Farfan otoriter TDlerle calisamaz,fiyati 15 mil üzerinde kalite olarak daha ucuza alibilcegimiz bir cok oyuncudan daha kötü.

abi vizyon meselesi farklı bir şey ...

takıma wesley,drogba gelince belli bir ivme yakalayınca,gelirlerini arttırınca taraftar haklı olarak NANİ istiyor farfanı begenmemek değil olay

Yeni sezon için 1 Temmuz 2013 Pazartesi günü Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bir araya gelecek olan takımımız, 8 Temmuz 2013 Pazartesi günü hazırlık döneminin ilk etabı için İngiltere’nin Birmingham kentine hareket edecek. Galatasaray, İngiltere’de The Football Association’a (FA) ait St George’s Park National Football Centre’da kampa girecek. Ve burada iki dostluk maçıyla 2013-2014 sezonu hazırlıklarını sürdürecek.

Galatasaray’ın İngiltere’deki iki hazırlık maçının programı şu şekilde olacak:

13 Temmuz 2013 Cumartesi

Swindon Town – Galatasaray

16 Temmuz 2013 Salı

Notts County – Galatasaray

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, varlığını sürdüren en eski profesyonel futbol kulübü olan Notts County (1862, kuruluş yılı) ile karşılaştıktan sonra aynı gece İstanbul’a dönerek hazırlıklarına devam edecek. Takımımız, 20 Temmuz 2013 Cumartesi günü ise İzmir’e giderek 21 Temmuz 2013 Pazar günü burada bir dostluk maçı yapacak. Rakibin daha sonra açıklanacağı hazırlık karşılaşmasının ardından 22 Temmuz 2013 Pazartesi günü Slovenya’nın Bled kentine geçecek. Slovenya’daki hazırlıkları esnasında 28 Temmuz 2013 Pazar günü bir maç daha yaptıktan sonra ise aynı gece İstanbul’a geri dönecek.

20 Temmuz: İstanbul’dan İzmir’e gidiş

21 Temmuz: İzmir’de hazırlık maçı

22-28 Temmuz: Slovenya Bled kampı

28 Temmuz: Bled’de hazırlık maçı ve İstanbul’a dönüş

Galatasaray, yeni sezon öncesindeki son hazırlık kampı için 2 Ağustos 2013 Cuma günü İngiltere’nin Londra kentine geçerek Arsenal’ın ev sahipliğindeki Emirates Kupası'’na katılacak. Takımımız, 2013-2014 sezonu öncesindeki bu turnuvada iki maç yapacak.

3 Ağustos 2013 Cumartesi

16.00 Galatasaray – Porto

4 Ağustos 2013 Pazar

18.20 Arsenal – Galatasaray

Londra’daki turnuvada ev sahibi Arsenal ile karşılaştıktan sonra İstanbul’a dönecek olan takımımız, 11 Ağustos 2013 Pazar günü 2013 TFF Süper Kupa maçında Fenerbahçe ile karşılaşacak. Ve 2013-2014 sezonu hazırlıklarını tamamlayarak lig maçlarını bekleyecek.

Bu şartlarda vizyonumuz çok iyi beyler kadro kesin güçlenicek.

@Hakan Delikanli

Melo: "Melo transferi bitebilir."

Carlinhos: "Carlinhos transferi olabilir"

Farfan: "Farfan ile ilgileniyoruz."

Riera: "Riera'nın kalacak"

Elmander: "Elmander'e kulüp arıyoruz."

Amrabat: "Amrabat'ı kiralamayacağız"

Burak: "Burak'a teklif yok."

Umut: "Umut'u istiyoruz."

Gökhan: "Gökhan İnler ile hoca ilgili."

Frei: "Kerim Frei ile ilgileniyoruz."

Sneijder: "Ayrılacağına ihtimal vermiyorum."

Quaresma: "Quaresma ilgi ilgilenmiyoruz"

Arda: "Neden olmasın"

Cenk Tosun: "Haberim yok"

sporx

Amrabat durumu, "yabanci sinirlama" olaylari netlesirse karar verilecek.

Sezon acilisi 1 Temmuz 2013.

ah be keske 3 temmuz olsaydi:sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt