Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

TFF, internetsitesindenfutbol2013-2014 sezonuSpor **************************** Süper Ligmüsabakaları statüsünü yayınladı ve 6+0+4 dönemi başladı

statu1.jpg

Orjinal mi bu ?

Kimsede demiyor ki Farfan gelirse soldakim oynayacak :D

Ben solda Nani sağda Hamit diye tahmin ediyordum ama hoca sağda Nani veya Farfan solda Frei&Erman düşünüyor yada Burak kanat oynayacak.. Defans hattı dışında kimin nerde oynayacağı belli değil resmen :)

Nani> Farfan lakin Farfan da hava alanına gitmeye deyecek kadar kaliteli bir oyuncudur :D

Bence Psv ve Schalkeden daha büyük takımlarda olabilirdi.

Dolar 1.94 oldu oha

Farfan Bizim Shalke macinda sol tarafimizi felc etmisti . Ben mi yanlis hatirliyorum ...

benim anlamadığım melo ve carlinhosla niye imzalamadık ki yabancı sınırı değişmezse de hem melo hem carlinhos işi yatacak mı?

Bir de o bölgede riera da var biraz külfetli olacak ama olsun :D

Haklısın ama ekonomik olarakta olaya bakma gerek farfan belkide 6-7 milyon euro bonservis ve yıllık 2.5 fln alıcak ,nani 15 bonservis senede 4-5 isterim dedi belkide bilemeyiz.

yav kanatında nani oynuyor sen daha alacağı yıllık ücreti düşünüyorsun.ki başkan naniye 8 den fazla vermeyiz mi öyle bir şey demişti.

yanliz Farfan bi seneye kadar bonservisi elindeyi...Schalke uzatikdan sonra mi almaya kaldkik :o

Alper kardeş hatanın başı nerde biliyo musun.. Hatanın başı nani ile farfanın kıyaslanmasında başlıyor.

Nani hamit in mevkisinin oyuncusu, yani orijini sağ haf... Bakınız NANİ..

Farfan ise gerçek kanat oyuncusu ve sağ açık Bakınız FARFAN

Takımın sağ haf a değil sağ açığa ihtiyacı var. Geçen seneden beri yazıyorum Kimse farkında değil. Bu işi şu anda bindirmelerle eboue yapmaya çalışıyor.

MESELE NANİYİ KÖTÜLEMEK DEĞİL İHTİYACI KARŞILAMAK..

haf ne alaka ya

Bugunki şartlarda sahada 6 yabancı ile oynucağımızı gözönüne alırsak takımda Culio dağil 10 yabancı var ve eldeki yabancıları hala duruyorken farfanı almaya çalışmak bana saçma geliyor.

Umut var,Drogba var,Burak var peki farfan ne alaka?

Diyelimki Carlinhos gelecek tamam gelsin.Meloyuda tekrar alacağız eyvallah oda gelsin ettimi sana 12 yabancı.Farfanıda alırsak yabancı sayısı 13 oluyor :)

Yabancı kısıtlaması olmasın farfan'da gelsin hatta nanide gelsin bende isterim ama oynatamadıktan sonra messi gelse ne yazar :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt