Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

nani ciddi zor transfer geçen günlerdep portekiz medyasına demeç vermiş porto benfica lisbon gibi takımlarda oynamaya sıcak bakmıyorum ben daha üst seviyelerde bulunabilirim demiş bence çok çok zor transfer

9344_10152966803210164_1332227353_n.jpg

Beyler Farfan'i unutun bir kere. Schalke sportif direktörü daha bir hafta önce 'Tipki Farfan gibi oyuncu sol kanat'a ariyoruz, yoksa ofans'ta etkili olamayiz' dedi. Bir yere birakmazlar Farfan'i. Ve öyle 7-8 milyon'a asla.

Başkan belli mesafeler alındı dedi.

manyak bir kadro istiyor baskan:D

cok sabirsizim diyor

Bizim yerimize Reali seçiyorsan Real'den sonra gör hanyayi konyayi demeliydik..

Bizi istemeyeni biz hiç istememliydik..

Hamit nerden baksan zarar ettirdi bize.. 2-3 milyon heba oldu..

Futbolda duygusallığa yer yok renkdaş ,ardada gitti bizi istemedı gelse herkes atlar.drogbayıda daha önce istedik çine gitti

10 numara bir Nani Farfan analizi olmuş harfiyen doğrudur... +'lar hele cuk oturmuş...Farfan'ı küçümsyeneleri gerçekten anlamıyorum ulan adam bizim sol tarafı otoban etti sonra sağa geçti orayı otoban etti , beklere her pozisyonda yardım etti hepsini geçtim bu millet izlediğini de mi anlayamıyor... Nani Farfandan daha büyük bir oyuncu olabilir daha iyi de olabilir ama ben kesinlikle Farfanın gelmesini isterim çünkü takımımıza daha çok fayda sağlayabilir..

Ama kol gibi geciren begenmediginiz Hamit oldu

muslera

eboue

dany

semih

chedjou

carlinhos

riera

melo

inler

selcuk

hamit

sneijder

kerim frei

farfan

burak

drogba

umut bulut

erman kilic

:cool:

18 kisilik kadro

KAP aciklamasi

"Futbolcu Jefferson Farfan'in transferi konusunda Schalke 04 Kulübü ile transfer görüsmeler basladini ve görüşmeler devam etmektedir kamuoyuna bilgilendiriyoruz."

Fenerbahce Yönetimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt