Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

tamam da nani değil o , mr oluyor haf dediğin , hamitin mevkii yani , nani amr

İstatistikler - Oyuncu karşılaştırması zwischen Nani und Hamit Altintop - transfermarkt.tr

Orijinleri aynı...

hamit defans ağırlıklı oynadığı için fazla popüler olamıyor.,

Nani aynı orijinde daha dik oynadığı için beklentileri daha fazla karşılayıp popüler olabiliyor.

Burada kesinlikle hamit-nani kıyaslaması yok. Hamit de nani kadar dikine oynayabilseydi kıyaslanmayı hakederdi. Ama hamit sağ beke yakıştırılabilecek kadar defans önceliği ile oynuyor.

En büyük kaybı da burada zaten. FT. in hücum sisteminde takoz vazifesi görüyor bunun için...

BNSNcU7CAAAsiyN.jpg:large

elmander e üzüldüm işimize yararmıydı acaba hatta AB olayı gerçekleşirse

Almanya'da yaşıyodun demi üstad?

Sence nasıl olur Farfan en iyi sen izlemişindir

Simdi kadrodaki oyunculara göre yorum yaparsak pek iyi olmaz kanat transferi. Eldeki oyunculara göre bize en uygun sistem 4-3-1-2 (her ne kadar kanatli sistem istesemde, benim acimdan iyi olur yani).

Farfan'a gelirsek; Keita'dan sonra söyle yardiran kanat oyuncusu izlemis oluruz. Amrabat'a herkes fiziginden dolayi güvenmisti (ben günvenemistim tabi ki cünkü teknik kapasitesi cöp).

Farfan'da hem hayvan gibi fizik var hemde teknik kapasitesi cok yüksek yani süper bi transfer olur gercekten. Sneijder'in paslariyla ligin bek oyuncularini dagitir (mesela Fener Kadlec'i aldi, yerle bir eder kendisini)

Ama bir kez daha, pek ihtimal vermiyorum bu transfere, beklentiye girmeyin.

hakan bi git ya snajder icinde hep ayni seyleri dedin

Evet dedim n'olmus?

Sonucta Schalke gelecek sezon icin iddiali olduklarini acikladi ve bu yüzden en iyi oyuncularini da satmazlar. Adamlar aptal degil bir kere.

2013 2014 statüsü duyurulduysa yabancı kararı değiştirilmez

O AB olayini da silin hafizalardan. Rüya görmeyin 6+0'i kabul edelim artik.

bence açıklamalarda adı geçmeyen mikel de nani de bitti, sol beke de ingiltereden birini almışızdır

kaynak: kamp programı

Simdi kadrodaki oyunculara göre yorum yaparsak pek iyi olmaz kanat transferi. Eldeki oyunculara göre bize en uygun sistem 4-3-1-2 (her ne kadar kanatli sistem istesemde, benim acimdan iyi olur yani).

Farfan'a gelirsek; Keita'dan sonra söyle yardiran kanat oyuncusu izlemis oluruz. Amrabat'a herkes fiziginden dolayi güvenmisti (ben günvenemistim tabi ki cünkü teknik kapasitesi cöp).

Farfan'da hem hayvan gibi fizik var hemde teknik kapasitesi cok yüksek yani süper bi transfer olur gercekten. Sneijder'in paslariyla ligin bek oyuncularini dagitir (mesela Fener Kadlec'i aldi, yerle bir eder kendisini)

Ama bir kez daha, pek ihtimal vermiyorum bu transfere, beklentiye girmeyin.

Sol kanatta oynar mı sence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt