Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

benim hatirladigim 31 agustosta appiah icin ani bi karar cikmisti yani her an her gun bal gibi degesebilir demek

Şansal soru sormayı bilmiyor bence.

Başkan Kerimle ilgilendik dedi? İnsan "Hala ilgileniyor musunuz?" diye sorar.

Gökhan İnler,Nuri Şahin? diye sordu başkan "Gökhanla hoca ilgileniyor" cevabı verdi Nuri arada kaynadı gitti.

İki gündür Sedat Doğanın İbrahimoviçle ilgili polemik yaratacak bir açıklaması varken insan bir sorar "İbrahimoviç yada o tarzda forma sattıracak yıldız bir oyuncu ile ilgileniyormusunuz" diye

Başkan "Melonun yerine yabancı alternatifler de var" dedi.Futbol yorumcusu Şansal "Kim bu alternatifler?" diye soracağına "Carlinhos mu?" diyor ve bu konuşmadan çok az önce "futboldan anlamıyorum" diyen Ünal başkan düzeltiyor "Carlinhos sol bek" diye.Seri seri ismileri sordun bari o isimlerde ne kadar ilerleme kaydedilmiş? Nani girişimlerimiz son buldu mu Siqueira haberleri asıllı mı? insan bir sorar ama nerde Şansal ve içine yayıldığı koltuğunun umurunda mı bunlar?başkan zaman ayırmış gelmiş,öyle sorular sorup öyle cevaplar aldı ki tek açığa kavuşan gökhan inler ve farfanla ilgilendiğimize dair haberlerin doğru olduğu...Ulan şu forumdan birileri orada olacaktı ki soru manyağı yapardık.:asd:

Oo adamlar resmi olarak duyurmus iste 6+0'i daha neyin kafasi bu!

Of be cekilmez bu lig.

İnsallah yabanci konusunda bir degisiklik olur 6+4 gercekten akil mantik isi degil 7+2+1 benim icimden gecen

Melo gelmez İnler'i alabilirmiyiz bilmiyorum Federasyon yaptı yapacağını.

neyse zaten riera ve amrabat da kalacağına göre gökhan inler ve umutla transferi kapatabiliriz

9344_10152966803210164_1332227353_n.jpg

seneye yine alacak ve ceketin üstünde şanlı armamız olacak :yenieek:

yabancılarımız: muslera,eboue,sneijder,melo,sol bek , kanat ,drogba

+4 ler: dany , riera , amrabat ,

Sınır değişmezse ;

Muslera

Eboue Semih Chedjou Carlinhos

Hamit Gökhan Selçuk

Sneijder

Drogba Burak​

Kadronun alası :yenieek:

Zaman herşeyin çaresi birde konu bizim TFF ise herşey olur

Başkan yabancı durumuna göre Melo veya İnler'i alacağız dedi resmen karar değişmezse:

-----------------------Muslera

Eboue(sabri)----Semih--------Chedjou-------Carlinhos

-----------------------------------------------------

Hamit-----------İnler----------Selçuk------------Nani

----------------------------------------------------

-------------Burak(Sneijder)---Drogba---------------

Maliyetli bi kanat alacağız görünüşe göre bu durumda Sneijder veya Burak'tan birisi gider

AB kuralı işlemez bizde ab ile uğraşmak yerine tüpçü ile uğraşıp kısa sürede indirmemiz lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt