Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Aynen öyle hocam , işte bende böyle düşünüyorum ancak sınır olayını halledemezsek ; Eboue ile oynamayız , sadece Melo - Gökhan değişikliği yapar ;

Muslera

Eboue Semih Chedjou Carlinhos

Hamit Gökhan Selçuk

Sneijder

Drogba Burak​

Şeklinde oynarız diye düşünüyorum :)

Seneye yine çok güçlü kadromuz olacak çok bariz belli forum fazla panik yapıyor :)

bjk da ronaldinho a teklif yaptik dedi KAP A aciklama gelmedi

demekki ilgileniyoruz demekle birsey yok korkacak

Kerim Frei konusunu benimde kafami karisti ilgilendik dedi sadece bu simdi ne demek oluyor... ilgilendik aldik mi yoksa ilgilendik olmadi mi...

"Başkanımız Ünal Aysal, Schalke'nin Perulu yıldızı Farfan ile ilgilendiğimizi ve transferde mesafe aldığımızı açıkladı"

Farfan ile ilgileniyoruz dedi. Şimdi kap'a bildirmemiz gerekmiyor mu beyler???

Restaurant larda garsoniyenin hesaba dahil olmadığı gibi bir durum bu.

Yoklama çekmek bedava...:D:D:D

Burak ın, Musleranın fiatını soranlara da söylesene bunu:lol:

Farfan bugün mecburen KAP'a düser, veya Pazartesi.

Neden abi ?

Bu AİHM felan gidersek en az kaç ay sürer mahkeme?

Eğer 6+0+4'ü TFF resmi olarak bildirmişse , ve artık değişmesi imkansız ise (öyle diyorlar) biz neyi bekliyoruz?

Mahkemede , Nihat'ın olay ile benzerlik teşkil ettiği için çok zaman alacağı düşünülmüyor ki bence de öyle olur kısa sürede karara bağlarlar , baktık olmuyor o zamanda 3-5 transferle kopar gideriz yine her türlü 4.yıldızı takacağız ama sınırı halledersek , Avrupa devleriyle daha rahat boy ölçüşürüz.

AIHM olayi da psikolojik baski olabilir. Simdiye kadar sadece sözde kaldi bu olay. Baskan da bu davanin cok sürecegini biliyor ve hala adim atilmiyor bu konuda. Yani tamamen baski amacli söylenmistir.

Ha yine de son care olarak basvurulur o baska. Ama kesinlikle bu sezon bir degisiklik O L M A Z. Zaman yetmez.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın olası cezası daha da yalnızlaştıracak TFF'yi fırsatı iyi kullanmak lazım. Bunuda unutmamak lazım.

Bu kadar açık sözlü bir başkan var ama Şansal hödüğü kullanamıyor bunu. Zırt pırt şunla ilgilendin mi bunla ilgilendin mi...Halbuki Aysal her seferinde devam edecek gibi oluyor, daha ayrıntıya inecel gibi...Şansal iki saniye susaydın da konuşsaydı adam...

AIHM olayi da psikolojik baski olabilir. Simdiye kadar sadece sözde kaldi bu olay. Baskan da bu davanin cok sürecegini biliyor ve hala adim atilmiyor bu konuda. Yani tamamen baski amacli söylenmistir.

Ha yine de son care olarak basvurulur o baska. Ama kesinlikle bu sezon bir degisiklik O L M A Z. Zaman yetmez.

Abi , Nihat'ın olayı ile benzerlik teşkil ettiği için kısa sürede sonuçlanacağını söyledi Sedat Doğan , bir şekilde halledeceğiz gibi , halledilmezse de bir sezon çekeriz Gökhan İnler'i alıp Melo'nun yerine sonra TFF değişir iyi bir sistem yapar Ulusoy bence.

6+0+4 'ü kadro kurarmsın?

muslera

eboue
chadjou semih h. balta

melo

hamit selçuk

sneijder

drogba burak

kesin bana h. balta yı soracaksın.....carlinhos alınır ve Türkiye deki maçlarsa oynatılırsa kesilecek eboue olur....+4 ise ki ben +3 olacak diye düşünüyorum.. carlinhos amrabat dany olur..ama yabancı 6+0+4 olarak kalırsa başkanın söylemesinden g.inler melo nun yerine tercih edilecekmiş gibime geliyor.bence hata olur

Bakalım hocam valla belirsizlik üst düzeyde ancak benim şahsi düşüncem bu yönde baktık yapmıyorlar istediğimizi alırız Gökhan'ı ve Carlinhos'u yedeklere de Serdar Taşçı / Aykut Demir / Serdar Aziz'den birini + Şener'i + Jem'i + Kerim'i paşa paşa 4-3-1-2mizi oynar , 4. yıldızımızı takarız. :yenieek:

Melikşah zaten anamızın liginde orta sahada Alioum Saidou varken bile şampiyon olduk biz :) Sıkıntı orada değil bizim Avrupa'da bir şeyler yapmamız lazım çok uzak kaldık bir kaç sene o arenadan kalıcı ve başarılı olmamız lazım.

6+0+4 kalirsa ozaman melo gelmez bosu bosuna meloyu yazmayin derim...

"Başkanımız Ünal Aysal, Schalke'nin Perulu yıldızı Farfan ile ilgilendiğimizi ve transferde mesafe aldığımızı açıkladı"

Farfan ile ilgileniyoruz dedi. Şimdi kap'a bildirmemiz gerekmiyor mu beyler???

sadece ilgi degil... "mesafe de kat edildi" :asd:

uzak-mesafe-iliskisi_464998.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt