Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Dedim ki - dedi ki....... başka bişey yok..:cool:

Ha bide arif Ulu eve müzik kutusu almış...:D

Ya bu arada bizim gsc-radyoya ne oldu be..:sad007:

tuna smileyleri kullandigindan beri bana daha sempatik gelmeye basladin:Dsana iyi fikir vermisim:asd:

yanliz abartma sayfayi smiley doldurmusun:SS:

20mayis dediler...bitecek dediler...

transfer konusunda niye bu kadar ümitsizsiniz anlamıyorum. Başkanın açıklamaları bence çok olumlu yöndeydi. Yabancı sınırı kesinleşmeden hareket etmek biraz zor olur zaten. Melo ve Carlinhos ile anlaştığını söyledi başkan neredeyse açıkça. Düğmeye bastığı anda imzaların atılacağını söyledi. Umut, Kerim ve Gökhan İnler transferi kaldı bir tek geriye. Bizi zorlayacak tek transfer Gökhan olabilir onda da paraya kıyılacak mı zamanla göreceğiz.

Kubilay Ankara;6603212[B' Alıntı:
]transfer konusunda niye bu kadar ümitsizsiniz anlamıyorum.Başkanın açıklamaları bence çok olumlu yöndeydi. Yabancı sınırı kesinleşmeden hareket etmek biraz zor olur zaten. Melo ve Carlinhos ile anlaştığını söyledi başkan neredeyse açıkça. Düğmeye bastığı anda imzaların atılacağını söyledi. Umut, Kerim ve Gökhan İnler transferi kaldı bir tek geriye. Bizi zorlayacak tek transfer Gökhan olabilir onda da paraya kıyılacak mı zamanla göreceğiz.

sen yenisin galiba :D

Akdeniz oyunlarında diğer spor dalları için başlık yok sanırım. Yoksa benmi bulamadım... :confused:

biz transfer yapmak icin tam olarak neyi bekliyoruz?

a. secimi

b. uefanin kararini

c. AB oyuncularin yerli statüsünde oyniyacak olabilme olasiliginimi?

mevcut kadro zaten iyi.

Chedjou geldi, güclendi.

daha da geleckdir...hersey iyi yolda. Kimse ümitsiz olmasin...2 Sampiyonluk CL Quarter finals.. :)

GSC Transfer Dönemi hep böyle olur...

bi ümitsizlik olurr...Taraftar "Transfer manyagi" olur... ama sonlara dogru hersey yine iyi olur :asd:

İşte ben de bu saçma durumu eleştiriyorum :D

Edit; kötü giderken her neyse ama bu durumda hala bu şekilde eleştirebiliyor olmak enteresaaaan.

Arkadaslar 3 dakikaligina tuvalete gitmem gerekti. Bu sirada olan gelismeleri alabilir miyim?

Fb ve Beşiktaş -30 puandan başlayacak şekilde ceza almış.

Ronaldo ile söz kesmişiz, ama Messi'yi kovalıyormuşuz, o yüzden bekletiyormuşuz.

Ama son 10 saniyeyi bende bilmiyorum, bende su içmeye gittiydim :trollface:

biz transfer yapmak icin tam olarak neyi bekliyoruz?

a. secimi

b. uefanin kararini

c. AB oyuncularin yerli statüsünde oyniyacak olabilme olasiliginimi?

d.İlla bir sebep olmasına gerek yok.Her sene bir bahane buluruz.Galatasaray'da transfer bitmez.Bu gelenektir.Mutlaka son saate kadar heyecan yaşarız.Bence iyi de oluyor.Transferlerin 1 haftada bittiğini düşün,ligi nasıl bekleyeceğiz? Hiç değilse transferle oyalanıyoruz şimdi.

Valla yeni geldim bende. Baskan ne kadar isim varsa hepsini saymis diolla dogru mudur :)

Farfan´dan girmis Spanoulis Reis´ten cikmis diolla :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt