Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Duyumcu mode on

-Salı günü açıklama olacak.

-Olmadı çarşamba.

-Olmadı perşembe.

-Arkadaşlar kesin anlaşıldı gününün önemi mi var ben bildiğimi yazıyorum.

Duyumcu mode off

Sol açık Okan Aydın fena değil, geçen sene de izlemiştim bir iki maçını. Alıp kiralık verilebilir biyerlere zarar etmezsin.

Adamin birsey bildigi yok daha kendine güvenmiyor bu BCA. Eger birsey bilse isim de verir. Salliyor iste ya tutarsa modunda.

Bu tff şimdi olur der , 1 hafta sonra döner . Hiç güvenilmez . Sonra olan bize olur gene.

Hiçbir şartta 6+0+4'ten vazgeçmem diyen biri nasıl AB vatandaşlığına onay verecek?Yandaş medyayla oyalama taktiği yapıyorlar.

Hocam o kadarda değil yani , Aysal , yöneticiler falan da saf afedersiniz ama ; adamlarla görüşüyorlar , elbet onların hakkında fikir sahibi olmuşlardır , düşüncelerini , yapılarını biliyorlardır , böyle yapacaklarını bile bile gerekli işlemleri yapmıyorlarsa suç Aysal ve yöneticilerdedir bence ve Aysal bugün ki konuşmalarında verdi şifreyi bence bu iş her türlü olacak :yenieek:

başkan 10 tane yabancı söylediğine göre haber doğru demirören ile anlaşmış olmalıki bir çok kişiyle ilgilendiğimizi söyledi :D AB işi olmasa mesela kanat felan alınmaz farfan felan :D sporx haberinin doğru olma olasılığı yüksek :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt