Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

başkan 10 tane yabancı söylediğine göre haber doğru demirören ile anlaşmış olmalıki bir çok kişiyle ilgilendiğimizi söyledi :D AB işi olmasa mesela kanat felan alınmaz farfan felan :D sporx haberinin doğru olma olasılığı yüksek :D

Bende öyle düşünüyorum , ama Farfan - Nani arasında kesinlikle Nani diyorum , aslında Shaqiri için girişimde bulunsak harika olmaz mı ?

Sneijder ile şov yapmazlar mı ?

Muslera

Eboue Semih Chedjou Yabancı

Melo Selçuk

Burak Sneijder Shaqiri

Drogba​

Çok kaliteli bir ekip olurdu açıkcası :) Tabi sol beke de şöyle üst düzey bir adam şart ; hocam siz , Siqueira , Tremoulinas , Carlinhos'un arasından hangisini isterdiniz ?

Aslında Aly Cissokho'yu alsak harika olur :)

Filipe Luis'i de çok çok beğeniyorum ancak imkansız :(

buraktan sağ açık değil de sol forvet olur

Bilmiyorum hocam artık orası Fatih Hoca'nın işi , Burak'ın zaten sağ açık gibi göründüğüne bakma burada da gizli forvet , yani yine forvet gibi oynayacak , Drogba rakip defansla boğuşurken kendine daha çok alan ve pozisyon bulacak , doğal olarak daha çok gol atacak :yenieek:

yabancı sınırı hakkında başkan demirörenle konusmustu geçen gün

avrupadaki oyuncular için serbest bırakılsın yoksa insan hakları mahkemesine başvuracağım demişti

sonuç ne alemde ?

Bilmiyorum hocam artık orası Fatih Hoca'nın işi , Burak'ın zaten sağ açık gibi göründüğüne bakma burada da gizli forvet , yani yine forvet gibi oynayacak , Drogba rakip defansla boğuşurken kendine daha çok alan ve pozisyon bulacak , doğal olarak daha çok gol atacak :yenieek:

selçuk sol iç oynuyor, burak soldan girerek cluj ve trabzonspora attığı tarzda goller atmaya devam eder, tabi sol bek ciğersiz olmalı

başkan 10 tane yabancı söylediğine göre haber doğru demirören ile anlaşmış olmalıki bir çok kişiyle ilgilendiğimizi söyledi :D AB işi olmasa mesela kanat felan alınmaz farfan felan :D sporx haberinin doğru olma olasılığı yüksek :D

öyle birseyin olacagini zannetmiyorum ama en azindan dany ve amrabat'i kadroda tutmak icin 6+2 devam etmeli yoksa isimiz cok zor..

ama ab meselesi gerceklesirse elimiz cok rahatlar, forvette drogba-burak'tan tercih yapabiliriz kanata adam alabiliriz, sol bek ve orta sahada gelir.. aksi taktirde 4-3-1-2 ve gökhan inler'den baska secenek yok, kanat oyuncusu olmayinca icime pek sinmiyor

yabancı sınırı hakkında başkan demirörenle konusmustu geçen gün

avrupadaki oyuncular için serbest bırakılsın yoksa insan hakları mahkemesine başvuracağım demişti

sonuç ne alemde ?

Tam bir sonuç yok ancak Sporx'te bununla ilgili özel bir haber var girip okursanız iyi olur Gökhan Abi :)

Ben olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum Aysal'ın bugün ki konuşmalarından sonra :)

Bende öyle düşünüyorum , ama Farfan - Nani arasında kesinlikle Nani diyorum , aslında Shaqiri için girişimde bulunsak harika olmaz mı ?

Sneijder ile şov yapmazlar mı ?

Muslera

Eboue Semih Chedjou Yabancı

Melo Selçuk

Burak Sneijder Shaqiri

Drogba​

Çok kaliteli bir ekip olurdu açıkcası :) Tabi sol beke de şöyle üst düzey bir adam şart ; hocam siz , Siqueira , Tremoulinas , Carlinhos'un arasından hangisini isterdiniz ?

Aslında Aly Cissokho'yu alsak harika olur :)

Filipe Luis'i de çok çok beğeniyorum ancak imkansız :(

Carlinhos alınacak büyük ihtimal hatta alınır

Tam bir sonuç yok ancak Sporx'te bununla ilgili özel bir haber var girip okursanız iyi olur Gökhan Abi :)

Ben olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum Aysal'ın bugün ki konuşmalarından sonra :)

İnşallah kardeş

Haklı sonuçta en azından avrupadakilere sınırsız yapmaları razım resmen ırkcılık bu

birazdan okuyacağım bilgi içni teşekkürler

ilk 11imiz belli :ka19:

G

A ------- L ------- A ------- T

A

S ------- A -------R -------A

Y

Mustafa Özkan ‏@YirmiKirkBes 19m

@hazar_buyuka naniyi neden sormadi bugun şansal abi ?

Öffnen Antworten Retweeten Favorisieren Mehr

Hazar Büyüka ‏@hazar_buyuka 19m

@YirmiKirkBes cevabı yakın:)

ALLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt